יום הולדת למיה דגן-הצבעה

idanias

New member
יום הולדת למיה דגן-הצבעה../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

ב-26.10 יש יום הולדת למיוששש
ואנחנו רוצים לארגן לה מתנת יום הולדת
אז אני רוצה לדעת... מי באמת רציני ומוכן להשתתף במתנה? אז סתכלו.. כל אחד ישלח 15 שח ומי שמעדיף כרגע להביא 10 שח בלבד זה בסדר גמור
! את הכסף תשלחו בדואר רגיל מעטפה+בול וזהו
ובמסר אני אגיד לכם לאן לשלוח... את הכסף יש לשלוח עד ה23.10 כולל... שזה עד יום שלישי הזה... כי ב26 המתנה כבר תגיע אלייה.. אם נגיד תשלחו ביום רביעי זה יגיע רק ביום חמישי וחבל
כי אחכ נצטרך להחזיר לכם את כספכם! ומי שלא מאמין שהמתנות יגיעו אלייה(ואני בטוח שיש הרבה כאלו
) אנחנו נצלם את הקבלה כמובן,ואת מיה עם המתנות שלכם! יותר מזה?
אז זהו זה
יום שלישי זה היום האחרון לשלוח!

LEEkm

New member
חברים, קדימה../images/Emo45.gif../images/Emo151.gif

תכינו את הכסף
זה רק 15 ש"ח, וזה בשביל מיה
היא מאוד תשמח לראות שיש לה פורום חדש, ואולי אפילו היא תאשר את הרישמיות שלו, אם רק תראו שיש נוכחות (ע"י שליחת הכסף)
אני יודעת שיש אנשים שעלולים לחשוד שאנחנו נשתמש בכסף לעצמנו, אבל אני ועידן אנשים תמימים וטובים
אנחנו נצלם את מיה עם המתנות, כמו שעידן אמר... כך שתוכלו לדעת שזה הגיע אליה. אתם מוזמנים להוסיף מכתב קטן למעטפה עם הכסף, שנעביר למיה, אבל חשוב מאוד
שלא תכתבו את מספר הטלפון שלכם ותבקשו שהיא תתקשר... מיה מאוד עסוקה, ואין ביכולתה להתקשר לפורום שלם... אז תחכסו

spukipuki

New member
איך בדיוק תצלמו אותה עם המתנה?|תלתן

אתם נפגשים איתה או משהו?

עדי XD

New member
אם אתה רציני

אז ממש ממש לא נראה לי לחכות לה מתחת לבית:S אבל אם זה בציונות...

idanias

New member
אני רציני..../images/Emo3.gif

ואנחנו לא מחכים לה מתחת לבית.. אל תדאגו אנחנו מסתדרים

LEEkm

New member
עדי, דברי איתי במסנג'ר../images/Emo151.gif

דחוף. בקשר לזה.

../images/Emo220.gifלי אין ממש בעיה...

חוץ מזה שאממ חח שאני אממ צריכה לדעת לאן לשלוח... אבל אולי תשימו פה תמונה של המתנה לפני.? ועוד משו... אם אתם בקשרון עם מאיה(כפרעליה)אז למה אממ אתם לא אומרים לה או יותר נכון מבקשים ממנה להגיב פה פעם ב... כמו שיובל מנדלסון מגיב בפורום שייגעצ של הייד פארק...=/

idanias

New member
זה מה שאנחנו נעשה ביום חמישי../images/Emo9.gif

זה יהיה הפורום הרישמי בעזרת השם!!
ואנחנו נצלם את המתנות לא לדאוג! אני שולח לך מסר..

למעלה