יום הולדת למנהלת הכי מגניבה שיש:)

Why So Serious

New member
יום הולדת למנהלת הכי מגניבה שיש:) ../images/Emo65.gif

כן כן שני חוגגת 19!אז שני שתהיה לך אחלה יומולדת אני אוהבת אותך המון,כבר סימסתי והתקשרתי אז הכול נאמר בסה"כ חח.. מזל טוב עד 120 שנה בובי
|בלון

DarkSecretLove

New member
יקירתי,המון המון המון מזל טוב! ../images/Emo212.gif

טוב מצטערת זה קצת הזוי לכתב לך ברכה כשאת יושבת פה מאחורי[קוראת עיתון לייתר דיוק]. אבל בכל זאת.. בובה שלי המון המו מזל טוב ,שכל מה שתרצי יתגשם. את יודעת שאני אוהבת אותך כ"כ כ"כ!! אני אאחל לך את כל הברכות שרק תרצי,כי הכל באמת מגיע לך. תשארי הילדה [טוב את לא ילדה כבר
אז נשנה את זה לבנאדם] אז תשארי הבנאדם הכי מדהים שהכרתי,פשוט כדור אנרגיות אחד מטורף! אל תפסיקי לחייך ואל תתני לשום דבר לדכא אותך. אני הכי שמחה בעולם שהיתה לי את ההזדמנות להכיר אותך,כי לא יודעת מה הייתי עושה בלעדייך
. טוב אני אפסיק להיות דביקה..
אוהבת אותך נשמתי,ושיהיה לך את היומהולדת הכי מדהים שיש![חלק מזה כי אני איתך פה
]

i am777

New member
../images/Emo142.gifמזלטובבב../images/Emo70.gif

שיהיה לך יום הולדת שמחחח שיהיה לך את כל האושר בעולם ובריאות! ותזהרי בכבישים!

etmiys

New member
../images/Emo213.gifמזל טוב חמודה!!!../images/Emo213.gif

אומנם עוד לא יצא לנו להכיר באופן אישי, שזה דיי מוזר, להתחשב בזה שאני לא מעט זמן פה, אבל את תמיד מקסימה, מההיכרות השטחית ביותר שלי איתך.. שיהייה מלאן מזל טוב והמון אושר ושמחה!! תנצלי כל רגע בחיים ותמצי את מה שהחיים נותנים לך.. ותהני המון!!

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo65.gifמזל טווב../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

שיהיה לך המון המון מזל טוב, יומולדת הכי שמח שהיה לך אי פעם !! עד 120 שנה ^^ אני מקווה שתקבלי מלאמלא
תהני מכל דקה בחיים שלך ! אני מקווה שכל משאלותייך וחלומותייך יתגשמו ! ובשביל כולנו ש30 יבואו כבר לארץ #@%$%&) למרות שכבר היית ב5 הופעות שלהם
שיהיה לך הרבה הרבה: אושר, עושר, כושר, יושר, אהבה, בריאות ועוד .. ובקיצור כל מה שאת מאחלת לעצמך ^^
מספיר

Aarieli

New member
../images/Emo224.gifמזל טוב ../images/Emo151.gif../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif../images/Emo47.gif../images/Emo102.gif|ב

30stm boo

New member
מזל טוב../images/Emo151.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

adiiiXD

New member
מזל טוב ! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif

למעלה