יום הולדת לעדידא!!!!

osh360

New member
יום הולדת לעדידא!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif

עדידא בת 16 היום!! אז תכתבו לה ברכה :)

osh360

New member
עדידוש !!!1../images/Emo99.gif

[כיוון שאנחנו OLD כבר..לא כמו רוית,כן?אבל עדיין, אז אני לא כלכך אשקיע כמו שמגיע לך בברכה אבל לאמשנה במסן זה היה יותר יפה ונורמליD:
] עדידא!!!! את בת 16 כבר:)איך גדלת איך..חחחחחחחחחח טוב אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם, אושר ועושר בריאות והצלחה בהכל, תמשיכי להיות אותה ע=ד=י שאני כלכך אוהבת,המצחיקה חחחחחחחחחח המתוקה,היפפפפפפפפפה
[מדהימה!!]וחכמה
,התאומה שדומה לי :) אני כ"כ אוהבתותך!
, את אפילו לא מבינה כמה. ונכון,יש לך יום הולדת בשבת
אבל תאמיני לי שאפחד לא שכח אותךP:לפחות אלה שבאמת חשובים לך[כמוני
] מי יתן ויהיה לנו מה שאנחנו רוצות ..
קיצר כל מה שאת מאחלת לעצמך אני מאחלת לך
לעולם אל תורידי ת'חיוך מהפנים שלך!!
אז תמיד תזכרי שאת יכולה להתייעץ איתי בכל דבר שתרצי.
אוהבת מלא, מעיינע

didalf

Well-known member
יווו מעייינעעעעע../images/Emo99.gif ../images/Emo109.gif

העיקר אמרת שאין לך כוח לכתוב ארוך
יאווו כפרוט עלייך אין לך מושג כמה אני אוהבת אותךךךך
תודהההההה

ג ב ש ו ש

New member
מזל טוב עדידו'שש../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo88.gif

כמה ימי הולדת?
איזה כייף.. אל תשכחו למי יש מחר
מאמי.. שיהיה לך המון המון מזל טוב
בריאות,אושר,הצלחה,אהבה ומה שרק תבקשי
תמשיכי להיות מקסימה כמו שאת
עד 120 ושוב..מזל טוב
גבי

didalf

Well-known member
למי יש מחר?../images/Emo3.gif ../images/Emo109.gif

חחחחח סתם מזל טוב גם לך מחר
תודה

GaLGaLz 15

New member
למי יש עוד 14 יום?!סתםם

עדידוש ברכה קטנה וחמודה רוצה אני לאחל ליום הולדתך השנה... שיהיה לך בריאות ואושר ולא יזיק אף פעם עושר שיתגשמו כל משאלותייך וכלום לא ישתנה לגבייך וכרגיל שיהיה המון מזל טוב ולא תפסיקי לשמוח ולאהוב... ממני בהמון אהבה ובלי הפסקה המון המון המון המון מזל טוב אוהבת אותך הכי הרבה -גל-

didalf

Well-known member
תודההה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif ../images/Emo109.gif

M e R a V 2

New member
../images/Emo151.gifעדידווווש../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif!!!

מלא מלא מלא מזל טוב ליום הולדתך ה-16
תמשיכי להיות ילדה מושלמת ומדהימה כמו שאת, וכמובן אחותי התאומה
הלוואי שכל רצונותייך ומשאלותייך יתגשמו
בריאות, הצלחה, כושר, אושר, עושר ויושר בהכל!!
אל תשכחי שכולנו אוהבים אותך ונמצאים לצידך בכל דבר שתצטרכי
בהצלחה בלימודים , והלוואי שהשנה תעבור בקלות ובמהירות
שתהיה לך יום הולדת מדהההימה
אוהבת אותך המון המון , מירב :)

didalf

Well-known member
מירבעעעעעעע../images/Emo99.gif ../images/Emo109.gif

כפרוט עלייך
תודה על הכל
אוהבת מאד מאד

צטלע

New member
הופ הופ טרללה ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif

מישהי כאן גדלה בשנה
אז מה, עדי.. sweet sixteen?
איך הזמן רץ שנהנים הא
מאחלת לך את כל האושר והעושר והבריאות והכיף והשמחה והאהבה שקיימים :) שתזכי להמון המון הצלחה בכל תחומי החיים, בכל מה שתבחרי ובכל דבר שאליו תפני. שתצליחי למצות את כל הכישורים שטמונים בך (והם רבים!) ובכלל שיהיה לך רק טוב
כמובן שאני לא שוכחת לאחל לך אריכות ימים, והלוואי ותצליחי להגשים את כל המשאלות והחלומות שלך
טוב אני מכירה אותך כבר איזה שנתיים על גבי הפורום.. ולא פעם אמרתי לך שאת סוג של העבר שלי
שזה מעולה, כי אני תמיד יכולה להזהיר אותך מראש לא לעשות את הטעויות שאני עשיתי! ובעיקר להרגיע אותך בנושא לימודים בגרויות וכאלה. באמת שאחרי שעוברים את זה לא מבינים איך לוקחים דבר בצורה כ"כ קשה. כי ציון זה סתם מספר שכתוב.. וזה לא מה שמשקף מי את באמת. ובגרויות זה סתם עוד מבחן שעושים ממנו ביג דיל. הוא בד"כ הרבה יותר קל ממה שהמורות מנסות להכשיל, את אפילו מקבלת חופש לפניו, ובכיתה שמים לך שני בוחנים שבד"כ עסוקים בלדבר אחד עם השני על מתכונים או על הילדים. משועממים. (ותזהרי מבוחנים מציקים.. תנו את הזמן שיש לי!! רוצים לברוח מהר הביתה.
) אז שיהיה לך המון המון בהצלחה בכל נושא הלימודיישן שלא קל לכולנו השנה, ובבגרויות הראשונות שתמיד נראות מפחידות, אבל אחרי שעוברים אחת נרגעים כבר. ושתהני בצניחה החופשית שראיתי שכתבת שהיא נדחתה. ספרי חוויות!
ונראה לי שהגיע הזמן שאני אסיים לכתוב לך כאן מגילות, כי תכף כבר תעבור שנה. ואתן לך להמשיך בעיסוקייך לפתוח את המתנות ולאכול עוגה
יומולדת שמח ומזל טוב!!!!

didalf

Well-known member
חחחחחחחחחחח מיטלי../images/Emo6.gif ../images/Emo109.gif

איך את תמיד מצליחה לחפור בטח הולך לך מעולה בספרות והיסטוריה הלוואי עליי
ותודה
ובהחלט למדתי ממך לא להגביר פיזיקה
אוהבת אותך

צטלע

New member
חחחחחח זאת אני ../images/Emo11.gif

כן משום מה הנטייה שלי היא תמיד להרחיב במילים.. חחח ברוב הפעמים במבחנים זה להגיד אותו דבר בהרבה מילים נרדפות. וכבר קרה לי שמורה אחת הורידה לי כי כתבתי יותר מדי
חחחחחחחחחחח טוב, אני שמחה שלפחות בדבר אחד עזרתי במקרה הזה. בכל אופן, הכי חשוב לי שבאמת תזכרי לבחור דברים שאת אוהבת. כמה שזה נשמע לא הגיוני כי מי אוהב ללמוד משהו לבגרות של 5 יח"ל שאיך שלא תסתכלי על זה זה לא קל, אבל אם לפחות זה מעניין זה עובר יותר בקלות. גם אני

didalf

Well-known member
../images/Emo24.gif ../images/Emo109.gif

כע בחרתי במחשבים בינתיים אני די אוהבת את זה. בתור העתיד שלי תתרמי לי קצת כשרון חפירה
כי הורידו על זה שכתבתי מעט מידי

LOLO RBD

New member
מזל טובבבבבבב

עדידה............מזל טוב עד 120 שיהיה לך המון בריאות עושר ואושר וכול מה שתרצי................. ושכול חלומותייך יתגשמו בהצלחה בהכוללללל לורן

למעלה