יום הולדת לצ'ה גווארה!!!!!!

יניבניב

New member
יום הולדת לצ'ה גווארה!!!!!!

מהפכני כל העולם ואוהבי קובה למינהם זכרוהו DE ALTO CEDRO VOY PARA MARCANE LUEGO A CUETO VOY PARA MAYARI קומנדנטה צ'ה גווארה

יניבניב

New member
בבדאי: צ'ה גווארה (מצורף קובץ MAT)

חומרים: 1 כוסית רום בקרדי כהה (רצוי מיושן) 1 סיגר "הוואנה" 1 ספל קצר וחזק של קפה 1 מנה שוקולד "ישר לוריד" אופן הכנה: לוגמים את הקפה, במקביל לטעימת השוקולד לאחר מכן נשענים אחורה, קוטמים את הסיגר ומדליקים, לוקחים לסירוגין לגימה מן הרום ושאיפה מן הסיגר. הערות: מומלץ להגיש בלווית "בואנה ויסטה" מקור המתכון: קומפאיי סקונדו

beagle

New member
המממ... כמה הערות.

א. אתה חייב לי כבד אווז. ב. אני מוכנה להמיר אותו בצ'ה גווארה לפי המתכון שהעלית. ג. שקרן!!!! אין פה קובץ MAT!!!

יניבניב

New member
אח!! את מכורה, מכורה!!

קיבלת צ'ה גווארה קיבלת כבד אווז רק תביאי עוד קצת כמהין עם סקאלופ, גם עם מח עצם ותעבירי לי כבר את התגמולים שמגיעים לי להזכירך אני לא מגן עלייך בחינם!!!!

nani nani

New member
ביגל, שכחת כמה דברים

שהוא קמצן ושוביניסט
ואיפה היית כשהיתוש עקץ אותה ?? זה הגנה זה??

beagle

New member
קמצן, שוביניסט, ולא....

נותן לי לסיים כוס תה עם נענע בשקט...

יניבניב

New member
ושכחת להוסיף

דילר של "ישר לוריד", את כבר מכורה, את צריכה את החומר ואת יודעת את זה..... מאה שקל

beagle

New member
דוד שלח אותי... ויש לי מקורות אחרים

ל"ישר לוריד"... אז במקומך הייתי מנסה להלחם עכשיו על המונופול שלך בשוק.

יניבניב

New member
את יודעת שזו לא אותה רמה של חומר

אם תעברי לחומר הנחות זה יהרוס, י ה ר ו ס לך את החיים, לא חבל עלייך? היית פרח ותראי מה נהיה ממך?

beagle

New member
חומר נחות?? היית מת...

אם תמשיך ככה אני לא רק אמצא ספק חדש, יכול להיות שאשתלט על העניין בעצמי ואתחיל לייצר לבד... לצריכה עצמית, כמובן. ואני גם אמצא מגן חדש. לא נראה לי שאתה כ"כ טוב בזה. ואיזה פרח הייתי? יותר חוחים... זו בדיוק המשיכה שלי.
וחוץ מזה... למה להסתבך איתי, לא חראם, תראה איזה פנים יפות יש לך.

sjarjar

New member
אני מצאתי תחליף לא פחות טוב

טארטלטים...או יותר נכון - הכנת טארטלטים...הבסיסים...התחתיות...החמודות האלו...שמסתכלות עליך במבט אלכסוני מזלזל ממקום מנוחתן על הרשת כשאתה מתרוצץ בין הרידוד לאוריגמי לתנור...

beagle

New member
אתה לא מכור אמיתי.

עם כל הכבוד.... טארטלטים לעומת "ישר לוריד" זה כמו אדולן...

droli

New member
מה עושה מי שלא טעם "ישר לוריד"

וטעם רק טאטרלט??? מה דינו??

beagle

New member
אה, זה פשוט....

קפצי לניבתן ותכריחי אותו להכין לך "ישר לוריד". שוקולד תמורת מרק עוף ואקמול. אחלה עסקת חליפין, לשני הצדדים.

droli

New member
בעיה לקפוץ מפה לשם..

הדילוגים שלי לא עד כדי כך גדולים...

sjarjar

New member
מה את רוצה מדינו?

חיה כ"כ נחמדה, גם כן שקטה...אז מה אם 2 מטר ושלושים...ומצוייר?

למעלה