יום-הולדת ל- extraterrestrial |נרות מזל-טוב ועד 120, ומאחל לך לחזות במו עיניך בחשיפת החוצנים ....
M Majestic12 New member 26/7/06 #1 יום-הולדת ל- extraterrestrial |נרות מזל-טוב ועד 120, ומאחל לך לחזות במו עיניך בחשיפת החוצנים ....
G Gilliana New member 26/7/06 #4 מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif עד מאה כ-20, ! Live long and prosper
ח חפY New member 27/7/06 #5 תודה לכולם!!!!!!!!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif אני מאושר!!! תודה!!! מוריי היקרים, גילי וחנן, שבלעדיכם אני באמת כלום!!! תודה על הכל!!! אין כמוכם!!! ושוב- תודה ענקית!!!
תודה לכולם!!!!!!!!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif אני מאושר!!! תודה!!! מוריי היקרים, גילי וחנן, שבלעדיכם אני באמת כלום!!! תודה על הכל!!! אין כמוכם!!! ושוב- תודה ענקית!!!
S sns 27 New member 28/7/06 #6 ../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif איחולים לבביים! לא, לא הצתה מאוחרת, סתם בעיות מחשב). ו...אגב...גם אני לביאה, חגגתי אתמול י.ה.
../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif איחולים לבביים! לא, לא הצתה מאוחרת, סתם בעיות מחשב). ו...אגב...גם אני לביאה, חגגתי אתמול י.ה.
G Gilliana New member 29/7/06 #8 יאי! מזל טוב! ../images/Emo24.gif אמנם קצת באיחור - אבל שיהיה לך יום הולדת הכי שמח בעולם, עד מאה כ-20 ואושר עד לב השמיים!
יאי! מזל טוב! ../images/Emo24.gif אמנם קצת באיחור - אבל שיהיה לך יום הולדת הכי שמח בעולם, עד מאה כ-20 ואושר עד לב השמיים!