יום הולדת- שאלה דחופה

sunday2

New member
יום הולדת- שאלה דחופה

אוקי אז ככה. אני נוסעת למסע לפולין ויוצא שלחברה ממש טובה שלי יש יום הולדת שם. עכשיו ככה, בדרך כלל בין החברות אנחנו מביאות כזה בלונים ועוגה וכל מיני שטויות לבית הספר. ואני ממש לא יודעת מה אני יכולה לעשות לה שם כי זה גם צריך להיות משהו שאפשר לסחוב ולהכין שם... כאילו אי אפשר נגיד להכין שם עוגה כי אין איפה. גם אם נסחוב מצרכים... אז למישהו אולי ישש רעיון מה אפשר לעשות לה? לא מתנה אלא דברים יותר בסגנון של עוגה ובלונים-לשמח אותה כזה...

אצלנו...

היי, גם אצלנו היו לשני חברים קרובים שלי יום הולדת. אני צריכה להבהיר לך קודם כל משהו- גם אם יש יום קשה, אפשר לחגוג בערב ובבוקר. אנחנו באנו בבוקר עם בלונים, הרי אוכלים בחדר במלון שבא אתם לנים, הכנו ברכות עוד בארץ,ובערב עשינו מעין "מסיבת הפתעה"- באנו קבוצה גדולה של ילדים עם חטיפים ועוגת "הבית" לחדר של הילד עם יום ההולדת. בקיצור, אפשר לחגוג בדיוק כמו בארץ... תביאי איתך בלונים, ברכה ועוגת הבית, זיקוקים,נרות... מה שבא לך. זה כיף לחגוג שם :) בהצלחה

mayagur2

New member
אצלנו גם היו ימי הולדת...

בלונים וממתקים מביאים מהארץ... ולגבי עוגה - לא יודעת אם יש את זה בכל משלחת אבל היה לנו מתאם פולני (לא יודעת אם בדיוק מגדירים את זה ככה) והוא עזר לנו במלא דברים...נגיד לילדה אחת נגמרו הבטריות למצלמה ולא היה בתכנון של היומיים הקרובים ללכת לאיזה שוק או קניון אז הוא קנה לה בטריות...וככה גם עשינו עם העוגה - הוא הלך לקנות... (כמובן שזה לא היה מכספו...) אפשר לתכנן את זה מראש עם אחד המורים המלווים / ראש המשלחת ואני בטוחה שהם יעזרו...

R e A

New member
אנחנו חגגנו חמישה ימי הולדת ב8 ימים

בלונים הבאנו מהבית, כנ"ל זיקוקים. ממתקים היה פוווווול למשלחת ככה שלא הייתה בעיה מהבחינה הזו ועוגות היה מהמלון. הימי הולדת שם אפילו יותר טובים מהימי הולדת בבית מה אני אגיד

Lp Fairy

New member
חחח מצאת לך את הבנאדם לשאול!!

לחברה טובה שלי גם היה יומולדת.. עשיתי לה מסיבת הפתעה בחדר שלנו... קניתי בלונים בחפיסות ניפחנו לה שם... קניתי עוגת הבית (לא שוקל כ"כ הרבה..אם לי זה נכנס למזוודה לכול אחד זה ייכנס..!) ונרות... אווו גם ביקשתי מכול החברים שנשארו בארץ לכתוב לה ברכות ליומולדת ושמתי את זה בקופסא...היא קראה אותם והתחילה לבכות מהתרגשות... בהצלחה...

michalsh33

New member
וואי זה רעיון יפה!!!

אהבתי את הרעיון של ברכות מהחברים שנשארו בארץ אין משהו יותר מרגש מאשר לקרוא ברכות מחברים שאוהבים כשאת בפולין...

למעלה