יום הולדת שאני בחיים לא ישכח -חלק א

love yoy

New member
יום הולדת שאני בחיים לא ישכח -חלק א

זה היה ערב חג הפסח כל המשפחה היתה בבית כולל כל הדודים והדודות. יש לי בן דוד שהוא הבן אדם הכי סקסי שאי פעם הכרתי תמיד הייתי דלוקה עליו אבל ידעתי שלא יצא לי זיון איתו.... זה היה גם היום הולדת שלי וכולם הביאו לי מתנות יוסי (שם בדוי) אמר לי לעלות לחדר שלי כי שם מחכה לי ההפתעה שהוא קנה לי... (יוסי זה בן דוד שלי) עליתי לחדר והוא כבר היה שם שוכב על המיטה ערום לגמרי ראיתי אותו וקפאתי אמרתי לו מה אתה עושה פה?? אז הוא אמר ידעתי שתמיד רצית אותי אז בואי קחי... הייתי עדיין בהלם שאני רואה את הבן דוד הכוסון שלי שתמיד הייתי דלוקה עליו שוכב במיטה שלי ערום ומחכה רק שאני יעלה עליו.... הוא אמר לי להתקרב אלי ואני עשיתי זאת... הוא התחיל ללטף כל חלק בגופי הלוהט והרגיש שאני חמה ורוצה אותו עכשיו!! הוא נישק אותי נשיקה עדינה בשפתיים הרועדות שלי והמשכנו לנשיקה פרועה.. חכו לחלק ב` חמודים... שלכם שרוני

moshem74

New member
תותחית כזאת....

מופלטה אחת....מעניין מאיפה לקחת תסיפור הזה....

love yoy

New member
מה לא טוב.???

לא טוב לך??? ולא המצאתי את הסיפור הזה תאמין לי זה קרה שלך שרון.. :cool:

moshem74

New member
???

א.את לא שלי.... ב.אני לא מאמין לסיפור הזה בכלל.... ג. לי קראו דברים הרבה הרבה יותר מעניינים ואמיתיים... ד.אני לא יכול לספר אותם כאן...אבל אשמח לקשקש איתך באיזה צאט או משהו כזה...אם בא לך...תחזרי אליי אבל לאימייל הפעם... ביי...

love yoy

New member
איפה אתה חמוד??

נשמה תקשיב תיכנס לאיי סי קיו שלי ונדבר מספר: 81322795 נ.ב; למה התכוונת שאמרת א- את לא שלי.....?

love yoy

New member
לא יפה...

אתה ממש מזלזל בסיפורים שלי נשמה.... לא יפה!! אני עוד יפתיע אותך אתה תיראה ורק ביגללך שלך!!!!!! שרוני :cool:

למעלה