יום הולדת שישים של בעלי

osnat daniel

New member
יום הולדת שישים של בעלי

שלום, שמי נורית ואני מבקשת לבדוק אפשרות של מתנה אפשרית לבעלי, שמעון , ליום הולדתו ה-60 בעלי מנגן בגיטרה, חובב כמובן. בשנים האחרונות שוהה יותר בסין מאשר בארץ. מזה שנים רבות מאד שמעון מעריץ את שירתו ובמיוחד את נגינתו של דיויד ברוזה ומנגן ושר להנאתו את שיריו. גם אני אוהדת את השירים ומשמיעה אותם לרוב במיוחד כשאני שוהה בסין, כדי לחוות את ישראל. בפב' לשמעון יום הולדת שישים והמתנה שהייתי מעוניינת לתת לו היא לנגן יחד עם דיויד את אחד השירים. אם זה אפשרי אגיע בארץ עם קב' של חברים ליום הולדתו, בזמן שייקבע ויתאפשר. אשלם אם אתבקש לעשות כן כמובן. אשמח לקבל תשובה חיובית. בברכה ובתודה נורית אלדר [email protected] פל' - 0524-745082

glitter8

New member
נורית היקרה

רעיון יפה, אך הפורום אינו הכתובת לבקשות מהסוג הזה, יש לדיויד ברוזה משרד אמרגנות בשם "כספית", תפני אליהם ותשאלי אותם אם ישנה אפשרות כזו, בכל מקרה, אתם מוזמנים להגיע להופעה שלו ולפגוש אותו לאחר הופעה, או לשלוח מייל דרך האתר שלו broza.com בהצלחה וברוכה הבאה לפורום

altofhen

New member
לדעתי

לדעתי הפורום הוא כן המקום לבקשות מהסוג הזה! האנשים בפורום יכולים לתת רעיונות למימוש הבקשה ולנסות לקשר בין דיויד לנורית נורית רעיון יפה לבעלך יש מזל שיש לו אישה כמוך שאוהבת אותו ורוצה לעשות לו הפתעה אשמח לעזור

glitter8

New member
אם כבר אנחנו כאלה צדיקים היום

אז גם הפורום זה מקום לשים תמונות שלמות ולא לחתוך באופן מכוון אנשים מסויימים מהתמונה רק כדי לעצבן אותם כמו שאת עשית אבל תמיד כיף לראות קבלת פנים חמה ואוהבת כמו שלך...

glitter8

New member
אני לא התחלתי עם הניגוח בפרהסיה

בואי נעשה ככה את לא תגיבי לדברי ואני לא אגיב לדבריך.ככה יהיה הכי טוב.

davidaltman

New member
רגיע ורצון לעזור תמיד הפורום יש רצון לעזור

נעשה הכל ויותר מזה כדי להגדים לך את משאלת הלב על למלואה שתהיה לך שנה של קסם שנה של חשיבה יובית והגשמת חלומות וחלום עלינו זה אנחנו הפורום והנהלתו החדשה יעשה כל אשר ביכולתו לסייע למבוקשך אל דאגה . בשיחתי עם דיוויד לפני שנים הגעתי בצוותא לחשיבה שאין דבר העומד בפני הרצון . בקשת הפונה היא מחוייבותנו לסיוע עבור כל אחד מהפורום יש דרך להגשים משאלה זו גם דיוויד ישמח לעזור ,בצורה קבוצתית לא אישית ולכן אני מציעה לך הפונה נורית בואי למפגש פורום עם בעלך בהפתעה כמתנת יום הולדת במסעדת פורטונה לפרטים יש לפנות למנהלת הפורום אני אישית אשמח לתת רוח חיובית לבקשתך דוד אלטמן

glitter8

New member
דודי..

בבקשה אל תפרסם פרטים של מפגשי פורום על גבי הפורום ותיתן בבקשה לשני לנהל את המפגש, ולקבוע מי המוזמנים, יש כנראה כמה כללים שאתה לא מודע להם הכל כמובן ברוח טובה אל תיפגע, אבל יש סיבה למה שאני אומרת.

davidaltman

New member
באם כל הכבוד כתיבתי הייתה לאחר שיחה עם מנהלת

דברי נבדקו בשנית הם לאט פוגעניים ועברו סינון ניהולי טלפונית

glitter8

New member
מאד מפתיע, אם כן

לא כתבתי בשום מקום שדבריך פוגעניים, להיפך, הם מאד מסבירי פנים אלא שחשבתי שמפגשי פורום שדיויד נוכח בהם מיועדים לחברי פורום שאנחנו מכירים אותם כדי לא לחזור על טעויות העבר אבל אני אפנה את מקומי ואתן לדברים להתנהל כמות שהם..סוף סוף לא אני צריכה את זה על ראשי..

SHANILIROY

New member
באשר לפרסום פרטים

על אודות המפגש,לא אישרתי לפרסם את שם המקום מחשש לפרטיות של דיויד.

keren arbel

New member
שלום חברים יקרים שלי!!!

אז אכן שנים... שנים שלא ניפגשנו... ואיכשהו תמיד יש לי נטייה להיכנס לכאן שניה לפני שמתקיים מפגש... ולא, אין לי כוחות על טבעיים
מה שלום כולכם? ואיזה תהפוכות יש כאן... ענבלי את כבר לא מנהלת הפורום
? אז מזל טוב שני לניהול הפורום המקסים הזה ואני בהחלט אשתדל לבקר כאן יותר, ועוד יותר אשמח לנסות ולהגיע למפגש (אם הוא פתוח לותיקים...) מאחלת לכולכם שנה טובה, קסומה עם המון אהבה
קרן

glitter8

New member
שיהיו לך חיים ארוכים!!!

אתמול בדיוק חשבתי עלייך... ואמרתי....יו..איפה נעלמת..טוב..את בטח עסוקה עם התהפוכות שלך.. כן..נראה לי שבכלל בפעם הקודמת שנפגשנו עוד לא ניהלתי את הפורום..זה היה קצת לפני שהתחלתי.. אז כן, השרביט עבר לשני לפני כמה שבועות, מה שלומך?? אל תיעלמי!!

SHANILIROY

New member
הי קרן יקירתי

את יותר ממוזמנת,שולחת לך מסר עם כל הפרטים

keren arbel

New member
../images/Emo13.gifאיזה כיף לחזור הבייתה

תודה על הפרטים לגבי המפגש... אני מאוד מקווה שאצליח להגיע, מבטיחה לעשות כל מאמץ. אשמח לראות את כולכם אחרי המון זמן שלא נפגשנו. ובלי קשר, אני בסדר גמור, עברה עלי שנה מדהימה, בתור אמא להילי המקסימה שלי. שנה של הכרות עם המקצוע החדש- הורות
כ"כ מספק ומאתגר ומפתיע... צריך להיות בתוך זה בשביל להבין... אז אני כאן בשביל להישאר... מבטיחה!!!

למעלה