יום הולדת של סול

הדסהש1

New member
יום הולדת של סול

היום 1 בספטמבר מציין נכדי סול 16..זה גיל נהדר.הוא בנה השני של ביתי יפעת.בירכתיו בווטסאפ המשפחתי..כך אנו מתקשרים אחד עם
השני...מאחלת לו שיגשים את שאיפותיו למרות הקשיים..וידע שי שלו משפחה אוהבת ומאוחדת.ילד מקסים ואוהב .נכד אהוב ורגיש.

בוקר טוב שבת טובה

יומולדת שמייח לסול
בן ה-16, באמת גיל נחמד, שיהיה לו הרבה טוב בחיים,
עם הורים וסבים כמו שיש לו, יהיה לו את זה,
אני גם הבוקר קמתי מאוחר, אבל יש לי כמה משימות לבצע כמו בכל שבת
ועוד מעט אלך לעשות את זה,אפיית הפירות במיקרו, הכנת סלט מיונז, שהמצרכים
כבר בושלו אתמול,הפעלת מכונת הכביסה והעיקר, להעביר ללוח השנה החדש,
את כל התאריכים החשובים, כגון ימי הולדת וימי נישואין , ימי זכרון עצובים,
החלטתי לא לרשום, לא בא לי,
שיהיה יום נעים

אדזה 900

New member
הדסה

ברכות לסול,ברכות לסבתות ולסבים ולכל הסובבים הרבה נחת.הדסה אם לא קשה לך תזכירי לי איך מצרפים תמונות לתגובה כמו שאת עושה,פעם ידעתי ופרח לי מהראש המזדקן שלי.

אדזה 900

New member
לחברים

קראתי את התגובות מאתמול בלילה ונהניתי לראות שאנשים עוקבים אחרי הפורום - קוראים,כותבים ומגיבים אפילו כמעט בחצות וזה אומר שיש עתיד לפורום ושהוא צועד בכיוון הנכון . אנשים צריכים את הבמה הזו כפי שהיא .

אדזה 900

New member
לחברותא

"חברים: מחזקים את המוח
חוקרי המוח גילו כי חברות ושמירה על חברויות יכולות להגן מפני ירידה קוגניטיבית. "אחד הדברים המשמעותיים ביותר לבריאות המוח הם הקשרים לאחרים. במיוחד תחושת הקהילה המשותפת, המהווה גורם עיקרי המשפיע על בריאות המוח שלנו ככל שאנו מתבגרים", אומרת ד"ר צ'פמן.

"חשוב לדעת כי זה לא מספר החברים שיש לך אלא איכות ועומק הקשר איתם, הם אלה שבונים ומטפחים את המוח".
קראתי קטע זה ואמרתי לעצמי שאין דבר מתאים יותר לתחושות בפורום זה,אנחנו רוצים להנות האחד מן השני ,מוכנים לקבל ביקורת אבל שזו תהיה ביקורת בונה ולא הקנטה,להגיד מילה טובה לחבר לא עולה כסף ,לא כל שכן שזה עושה טוב למי שאומר אותה,דברים טובים וחברות טובה מאריכים את חייו של האדם ומונע אלצהיימר .אז למה לנו לגרום אי נעימות לאחרים כשזה לא משרת את אף אחד ?מדוע לא לצעוד ביחד ברוח טובה ומטרה טובה . אומרים לנו ואהבת את רעך כמוך,אין דבר יפה מזה ובריא מזה לגוף ולנפש,והמוח שהוא כל כך חשוב לנו בפרט בגילנו.

פלוצקהל'ה

אמנם פתחת שרשור נפרד, אבל אני מגיבה לך פה בשרשור של היום,
תודה על התייחסותך ותודה על כל הברכות, יהיה נחמד גם אם תצטרפי
לפה לא כאורחת, אלא כחברה, ותשתפי אותנו בדברים הטובים והנחמדים,
שעוברים עליך,כמובן יהיה נחמד גם אם תשני את הכינוי שלך, אבל אם זה טוב לך
אז בסדר מצידי.

אדזה

את משו, משו, אני גאה להיות חברה שלך ואני גאה שאת חברה שלי בין המעטות,
שעדיין נשארו לי, מכל מיני סיבות,
בעניין להעביר תמונות לפורום, אמנם ביקשת מהדסה, אבל פעם לפני זמן רב,
לימדתי אותך איך לעשות זאת ואני מוכנה שוב, אבל בטלפון, כאשר שתינו מול
המחשב ואז זה הכי פשוט וקל.

פלוצקהל'ה

הרשיתי לעצמי להעביר את ההודעה שלך לשרשור היומי,
לצפיה ב-'מאחלת לכל המשתתפים בפורום'
מאחלת לכל המשתתפים בפורום
פלוצקה'לה *
01/09/2018 | 14:45
5
שנה ברוכה עם המון מזל טובים לימי הולדת של הנכדים, הנכדות, הנינים , האחים, לאחיות, לגיסים, לגיסות, לשכנים שמעל, לשכנים שמתחת, לחברים שלכם, לידידים שלכם לכל מי שכתב ולכל מי שיכתוב בפורום הזה, תהיו בריאים ותמיד תמיד יהיה לכם על מה לדבר ולספר בפורום רק תקפידו שאלו יהיו דברים טובים ,שמחים, מענינים,זה מרתקים,עם תכנים חדשים והכי חשוב שיהיו דברים אמיתיים מעומק הלב והנשמה דברים שלא שמענו עוד.

אדזה 900

New member
פלוצקלה

תודה על הברכות .אני מכניסה עצמי תחת המטריה של כל מה שברכת .מפיך לאוזני אלוהים.כולנו זקוקים מידי פעם לברכה טובה כמובן,וזה ממש כף בחברת אנשים עם חשיבה חיובית.

פלוצקל'ה

הצלחת לגרום לי להרגיש טוב ואח"כ ראיתי את מה שכתבת וצירפת לשרשור
של אתמול בלילה, אז שיניתי את דעתי, כנראה שגם את טרול,
אין לי מושג מה מניע אנשים מן הישוב להכנס לנשמה של אנשים מאד מבוגרים
ולהציק להם, האם ההורים שלכם עושים או עשו לכם רע ואתם מוציאים את זה עלינו?
בושה וחרפה.הצלחת גם להטעות את אדזה שרואה בכל אחד רק את הטוב.

פלוצקל'ה

העתקתי את זה לפה כדי שמי שלא ראה ,במקום שכתבת, יראה את זה,
יעלי שלכם מספרת עכשיו בדיחות
פלוצקלה *
01/09/2018 | 14:36
7
בסטנדאפ באחד החורים בתל אביב.

קראתי שאיזו אלה כתבה ציפי גם רוצה לספר בדיחות אז אולי תצטרפי ליעלי ותעשו ביחד תוכנית סטנד אפ לגיל 60 פלוס.

נגיע בריצה כולנו.

למעלה