יום הולדת שמח איריס!!!

~orit~

New member
יום הולדת שמח איריס!!! ../images/Emo65.gif

שתדעי רק אושר ובריאות ושימי זין על כל מה ומי שלא עושה לך טוב. מאחלת לך שתקיפי את עצמך רק באנשים שהם כמוך. טובים, יפים, חכמים, אדיבים, מצחיקים, ובעלי אחיות כוסיות אששששש. חח סתם סתם. יאללה תהני לך... והמתנה עוד בדרך. לא שכחנו. אל תדאגי.

Rini Jackson

New member
מזל טוב אירוסשקה!!../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

כמו שאחותך (הכוסית אשששש) אמרה, שמי שלא עושה לך טוב יכול לבוא למצוץ לי (רצוי יכולה!). שיהיה לך המון מזל טוב, הרבה אושר והצלחה!!! מצ' עלייך
ריני המשיחי הכוסון אששששש

g a g a

New member
תודע גבר../images/Emo6.gif

המשך יבוא במסנג'ר
גנובה
אני מצ'ה!!! XD

Rini Jackson

New member
מה את דפוקה??

האקטיבי מקבל מציצה, הפסיבי מוצץ! רואים שאת לא מבינה כלום...

midnightcat

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

גם לי יש אחות כוסית אששש
מה אני כבר יכולה לאחל למי שיש לה כמעט הכל: יפה, חכמה, משכילה, טובה (מדי).. אז שיהיה לך עד 120, תצליחי בכל מה שתעשי, תרוויחי מיליונים, תמצאי את אהבת חייך, תפגשי את מייקל (בפרטיות, ולא באמצע כביש סואן), שיהיה לך המון בריאות, אושר ועושר והגשמת חלומות, וכמו שאחותך כתבה- שתהייה מוקפת רק באנשים שעושים לך טוב

g a g a

New member
../images/Emo12.gif oh my

איזו ברכה יפה ומושקעת
המון תודה על האיחולים והמחמאות
ובקשר לכביש הסואן -
את לא יודעת כמה קרעת אותי. ואת גם לא יודעת למה. לא נורא. את תדעי בהמשך

dancing gabriel

New member
איריסקההההההההה

מזל טוב! עד 120 עושר ואושר ושרק תהיי שמחה ושיהיו לך כמה שרק יותר סיבות לחייך! תמשיכי להיות טיפוס אכפתי, מקסים, רגיש, מגשר ותומך בדיוק כמו שאת כיום! מאחל לך בריאות שלווה ונחת, וכן הצלחה בכל מה שתעשי וכל רצונך- מי ייתן ויתגשם!! שלך, גבי :)

g a g a

New member
תודה רבה גבילה ../images/Emo9.gif

I'm touched
אמן ואמן כן יהיה רצון

unb®eakable

New member
../images/Emo24.gifבאיחור קל../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

יקירתי יום הולדת שמח הזדקנו בעוד שנה אההה....המצב קשה
אני מאמין שכל שנה יש לה את הייחוד שלה לכן לא משנה המספר אלה מה הוא מביא איתו. אני מקווה שהשנה הזאת לא תמצאי את עצמך אבודה מדי ללא סוף.!!!!!!!! במידה ויש לך תכנון לברוח לאן שהוא קחי לך מדריך להמלטות ולבסוף אחרי הדרמה אולי תזכרי לפגוש משיח חתיך. Happy Birthday

g a g a

New member
../images/Emo6.gif תודה שמוליק../images/Emo70.gif יא משקיען../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

unb®eakable

New member
חחח שתביני

תפוז עשו שיפוצים באתר שלהם ב 12 בלילה... לא יכולתי לשלוח את ההודעה אני כותב לי בכייף סיימתי.... שולח מקבל error מנסה דרך דפדפן אחר עדיין error אז נזכרתי שתפוז הודיעו שאתר מפסיק את לעבוד בלילה. פחדתי שכל מה שכתבתי ימחק. שמרתי על זה עד הבוקר כדאי לשלוח חחחחחחח אחרת לא הייתי זוכר כלום

למעלה