יום הולדת שמח ו

SupeRonit

New member
יום הולדת שמח ו../images/Emo49.gif

לאלון של רויטל ולירון אושר,עושר,כושר בריאות ושמחה בחיים

תודה ../images/Emo24.gif

אלון ילד מקסים שלי . היום לפני שנה, בשעה הזו עוד היית אצלי בבטן, היינו בבית החולים אחרי לילה בלי שינה, מחכים שיקראו לנו לניתוח הקיסרי. כ"כ רציתי כבר לראות אותך, לחבק אותך, להרגיש אותך, לנשום אותך. בשעה 14:00 בצהריים החל הניתוח, ואז יצאת אל אויר העולם. לא להאמין שעברה לה כבר שנה. שנה בה למדנו כ"כ הרבה, שנה בה אהבנו, התרגשנו, בכינו, חיבקנו, נישקנו. אני רק זוכרת שלא ידעתי איך להחזיק אותך, איך להאכיל אותך, ואיך ואיך ואיך... ועם הזמן שננו למדנו יחד עם המון אהבה והבנה. והיום אתה כבר ילד. ילד שיודע בדיוק מה הוא רוצה, ילד שפשוט מבין הכל, ילד כ"כ גדול. היום אתה חוגג יום הולדת ראשון. ואני מאחלת לך אוצר שלי, המון אושר ושמחה בחיים, שנחגוג יחד המון המון ימי הולדת, שיהיו לך חיים טובים, מאושרים , בריאים ושמחים. אני אוהבת אותך ילד מקסים שלי.
אני אוהבת את המשפחה שלי

קיר קמט

New member
אם הוא יודע לקרוא בגיל שנה

הוא באמת מבין הכל.. סחטיש. אני רואה פה מועמד עתידי לרשת את מקומי במחוננים בגימנסיה, הא?
מזל טוב.

amickyaa

New member
מזל טוב,עכשיו זה רק משתפר......|בלו

הכייף רק מתחיל...........

חןשסק

New member
מזל טובבבבב../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

רויטל! איזו ברכה מקסימה! חבל שהוא עדיין לא יכול לקרוא אותה.. חח

cold fire1

New member
מזל טובבבב

חח אני נזכר עכשיו שלפני איזה שנה מצאתי חבויה בארון איזה ברכה שאמא שלי כתבה לי כשהייתי בן 2 איזה שווה זה היה.. תשמרי את זה, בעתיד זה ישתלם..

cold fire1

New member
אהמ את יודעת..

רוב האנשים (אנל'א יודע מה איתך) אשכרה כותבים ברכות יומולדת לאנשים בכרטיס אמיתי.. את יודעת, האלה מהקרטון...

אז לידעתכם. אני מדפיסה את היומן

של אלון, שם כתובה גם הברכה הזאת. יבוא יום והוא יהיה גדול ויקבל ממני את זה. אני מאד הייתי שמחה לקבל יומן על עצמי בגיל כזה.

Hii BiTcH

New member
אממ...אולי הוא ישמח..אני אישית

ממש לא הייתי שמחה קבל יומן ברכות מאמא שלי... 1.זה קיטשי בטירוף. 2.אני לא אוהבת אותה במיוחד...

cobainos

New member
גנית...

א.דיברו עליו ולא עלייך. ב.למה את חייבת להרוס לה?

Hii BiTcH

New member
רשמתי בכותרת "אני אישית"

אז לא היית חייב להכנס להודעה כדי לראות מה אני חושבת כן? וכמו שאמרו "איזה יפה" וכאלה אני יכולה להגיד "זה קיטשי בטירוף" כי זאת דעתי. ואם לא בא לך לשמוע אתה יכול לא לדלג על ההודעות שלי חמוד גם ככה זה לא יזיז לי במיוחד...

למעלה