יום הולדת שמח,חיננית!

יום הולדת שמח,חיננית!../images/Emo49.gif

את ילדה חמודה,מקסימה,מצחיקה ומאוד מוכשרת וחכמה!את מוסיפה המון לפורום וממש כיף לנו שהצטרפת אלינו.אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם,המון בריאות ואושר!שתהיי תמיד שמחה,שתגשימי כל משאלה ושתצליחי לעשות כל מה שאת רוצה!

remundo

New member
מזל טוב ^_^

שיהיה לך הרבה שמחה ובריאות והצלחה, הרבה חברים טובים ושום אוייבים

meytar

New member
יום הולדת שמח!../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

סליחה על האיחור, אתמול התחלתי לכתוב הודעה ואז הפריעו לי באמצע. חיננית, שיהי לך המון מזל טוב, יומולדת שמח, תהני מהשנה הזו, ושיהיו לך המון עוגיות וממתקים (בהנחה שאת לא חולת סכרת או משהו
) גם אני כמו אורה ממש שמחה שהצטרפת אלינו, את באמת ילדה מיוחדת ויצירתית ומוסיפה לפורום. בקיצור, שתהיה לך שנה טובהD:

chi12

New member
תודה!

היה נחמד לקרוא את זה, הפורום הזה ממש נחמד ולכן כיף להיות בו. ביום הולדת שלי קיבלתי נראה לי את הציונים הכי נמוכים השנה. XD 58, 60, 64 66 אוי זה פשוט מצחיק.. מה שכן אתמול היה לי מבחן בפיזיקה והיה צריך לכתוב מתי רואים את הירח אז כתבתי למורה שצריך לצאת מהחדר שלך בזמן שאין שמש ולהביט לשמים או לחפש בגוגל "ירח". גם כתבתי שבליל ליקוי ירח כדי לה לצאת לערב רומנטי, וגם זה שיש לי יום הולדת זה בגלל שכדו"א מסתובב סביב עצמו, וסביב השמש.. אני מקווה שהיא לא תפסול את המבחן (חברותי כבר הספיקו להפחיד אותי).,

meytar

New member
XD

חח גם אני אוהבת לעשות את השטויות האלהXD לפני כמה זמן היה לי מבחן בביולוגיה והייתה שאלה "מה קורה כשיש פגיעה בכבד" אז כתבתי "עיניים צהובות"XD אבל הוספתי עוד דברים כדי שהיא לא תוריד לי ציון.. היום יותר מתמיד אני יודעת כמה ציונים זה שטויות לא חשובות...או כמו שאמר ידיד של אחותי "בגרויות אפשר להשלים, ילדות לא". דרך אגב באיזה כיתה את? (אני מעריכה נכון שט'? או ח'?)

meytar

New member
אה עכשיו ראיתי את השרשור למטה,

אז את בכיתה י'?

chi12

New member
נכון!

אני בכיתה י', אבל באמת לא אכפת לי מציונים. ואם אני ירצה אני יכולה להשלים. הכי גרוע זה שתוספים אותך מעתיק בבגרות..

Digi Lista

New member
המון המון ../images/Emo24.gif ו../images/Emo49.gif

אני יודעת שאני מאחרת... בכול אופן אני מאחלת לך מכול ה
והנשמה הרבה בריאות,אהבה,יצירתיות,הגשמה עצמית ובעיקר סיפוק והנאה מכול דבר בו תקחי חלק
הכבוד כולו שלנו שאת חלק מהפורום(
)
ומקווים שתמשיכי להיות מתוקה כמו שזכינו להכיר אותך

למעלה