למה את מתכוונת כהכי מוצלח? הכי שהצליח ברדיו ובמצעדים?מסקרן אותי אם יודע מה השיר הכי מוצלח שלו?
אם כך, אני חושב שהשיר הכי מצליח שלו לפי הדירוג במצעדים וההשמעות ברדיו עד היום הוא "דרך הכורכר" שיצא באלבום הבכורה ב1980.נכון מה הכי להיט הכוונה
דווקא אצלי באמצע לא הכי הכי משובח שלו ואצלך?דווקא זה לא מפתיע אותי שהשיר של אריק סיני הכי מצליח "דרך הכורכר". שיר מעולה קודם כל ולהיט ענק שמושמע בלי הרף בכל ימות השנה.
להיט נקבע לא לפי מה שאת או אני הכי אוהבים לצערי. זה נקבע לפי מה שהרדיו והמאזינים מכירים באופן כללי. לדוגמא: "באה מאהבה" של יהודית רביץ- להיט גדול מאד שעומד במבחן הזמן והצליח מאד גם אז ברשת ג' ובגלי צהל. גם "אבאניבי" של יזהר כהן נחשב ללהיטו הגדול ביותר.דווקא אצלי באמצע לא הכי הכי משובח שלו ואצלך?
זה נכון חלקית, אני חושב שהשתתפות בכוכב הבא החזירה אותו לתודעה. אבל הוא לא זמר אהוב כמו שלמה ואריק זה לגמרי נכון. אין לי הסבר לזה. אני חושב שזה כי אולי המוסיקה שלו היא לא מדליקה אותך בשנייה הראשונה, צריך להקשיב לו היטב וכמה פעמים. הוא לא נחשב זמר עם שירים קליטים כל כךלמה בימים אלו הוא קצת זמר נשכח ולא נוחל הצלחה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.