יום הולדת שמח לאריק סיני המוכשר!

feldman89

Well-known member
אריק סיני מציין יום הולדת 74. איזה שיר תרצו לבחור ולהקדיש לו?

feldman89

Well-known member
בסוף מעגל- משיריו האהובים עליי ביותר

מזל טוב ורק שימשיך לעשות טוב עבור העם במוסיקה שלו

ady18

Well-known member
מסקרן אותי אם יודע מה השיר הכי מוצלח שלו?

feldman89

Well-known member
דווקא זה לא מפתיע אותי שהשיר של אריק סיני הכי מצליח "דרך הכורכר". שיר מעולה קודם כל ולהיט ענק שמושמע בלי הרף בכל ימות השנה.

ady18

Well-known member
דווקא זה לא מפתיע אותי שהשיר של אריק סיני הכי מצליח "דרך הכורכר". שיר מעולה קודם כל ולהיט ענק שמושמע בלי הרף בכל ימות השנה.
דווקא אצלי באמצע לא הכי הכי משובח שלו ואצלך?

feldman89

Well-known member
דווקא אצלי באמצע לא הכי הכי משובח שלו ואצלך?
להיט נקבע לא לפי מה שאת או אני הכי אוהבים לצערי. זה נקבע לפי מה שהרדיו והמאזינים מכירים באופן כללי. לדוגמא: "באה מאהבה" של יהודית רביץ- להיט גדול מאד שעומד במבחן הזמן והצליח מאד גם אז ברשת ג' ובגלי צהל. גם "אבאניבי" של יזהר כהן נחשב ללהיטו הגדול ביותר.

אני מאד אוהב את השיר "דרך הכורכר". איפה הוא ממוקם אצלי בין שיריו? שאלה טובה ואני לא חושב שהוא הכי טוב או הכי אהוב עליי. לדעתי לא בעשרת הכי אהובים עליי שלו

feldman89

Well-known member
ואני חייב לומר שאני מאד אוהב את אלבום הבכורה שלו, מאלבומי הבכורה היותר יפים שנעשו בישראל לדעתי. כל שיר שם מרגש. האלבום יצא ביוני 1980 כמדומני ונחל הצלחה אמיתית
דירוג שלי לשירי האלבום:
1. עגלה עם אספסת
2. שכח אותי אמרת
3. שיר פרידה
4. גן השקמים
5. מסתובב ושר
6. עד שייגמר
7. דרך הכורכר
8. לא יכולתי להגיד
9. כרמו לפני שנים
10. כבר כמעט

feldman89

Well-known member
למה בימים אלו הוא קצת זמר נשכח ולא נוחל הצלחה
זה נכון חלקית, אני חושב שהשתתפות בכוכב הבא החזירה אותו לתודעה. אבל הוא לא זמר אהוב כמו שלמה ואריק זה לגמרי נכון. אין לי הסבר לזה. אני חושב שזה כי אולי המוסיקה שלו היא לא מדליקה אותך בשנייה הראשונה, צריך להקשיב לו היטב וכמה פעמים. הוא לא נחשב זמר עם שירים קליטים כל כך

למעלה