יום הולדת שמח לג'ארד!!!

Carpediem24

New member
יום הולדת שמח לג'ארד!!!

הבן-אדם בן 39 ונראה כאילו הוא בן 29..... חייב לציין ש happybdayjaredleto# הפך להיות trendind topic worlwide בטוויטר :)

QueenCryBaby

New member
מזל טובבבבבבבב! ../images/Emo6.gif

כל היום חפרתי לחברות שלי,מסכנות
שימשיך להיות מדהים ויפה ומוזר ולעשות מוזיקה כל כך טובה ובכלל להיות גאון
וכמובן בריאות ואושר ושתמיד יהיה מאושר
|בלונים|

מזל טוב לבנאדם שהכינוי שלי בתפוז הופך אותי..

לפאנגירל ממוצעת שלו :p לא נורא התגברנו כבר :) ומעניין מה הוא עושה היום :)

NASTIAtheSAVIOR

New member
מזל טוב,תיש זקן 3>

אני זוכרת אותו כ"כ צעיר... ): איך הוא גדל לי ככה?! אוף,אני מרגישה כמו איזה אמא שמפחדת שהבן שלה ינטוש אותה. בכל מקרה, מלאמלאמלא מזל טוב שיהיה לו,שנה הבאה משבר גיל ה40! נראה איך הוא יתמודד עם זה :p

NASTIAtheSAVIOR

New member
זה לא הוגן,

התחלתי לשמוע אותם כשהייתי בת 10,אני יכולה להתלהב מזה שאני קטינה ומכירה ומעריצה אותם ממש הרבה זמן :(

RenanaD

New member
זה משפט שאחותי בת ה(כמעט)-30, שמכירה אותו עוד

מימי השידור הראשון של "My So-Called Life" בטלוויזיה, יכולה להגיד. לשמוע את זה ממישהי צעירה יותר ממנה (ועוד בחצי... אבל נזרום) זה כבר קצת יותר משעשע

חחחחחח שידרו את זה כשאמאשלי הייתה בהריון שלי

היא ראתה שהורדתי וראיתי הכל למחשב.... והיא כזה... מאיפה את מכירה את זה אעאעאע !? XD

RenanaD

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוי, צחקתי. סיפור גדול

maya254

New member
מזזזזל טוב ג'ארדיטו!!! ../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif|גיטרה

שימשיך להיות בדיוק כמו שהוא... מושלם מכל הבחינות! שימשיך להפתיע במראה שלו... איך הוא תמיד מצליח להיראות כל כך טוב??! פשוט מושלם! 39... חחחח הוא נראה הרבה הרבה הרבה פחות! (בכל לא באזור השלושים...) מי ייתן והוא יחזור אלינו עם הלהקה מהר ככל האפשר! ושימצא כבר מישהי.. אינשאללה חחח

RenanaD

New member
אכן, תמונת יומולדת ראויה שרון ../images/Emo6.gif

היא תמיד מצחיקה אותי מחדש! יומולדת שמח לקופיף
שגל ההצלחות שהתחיל בשנים האחרונות רק יגדל ויתגבר

למעלה