יום הולדת שמח לדפנה ליומולדת ה13 =]

JeeChan

New member
יום הולדת שמח לדפנה ליומולדת ה13 =]

שיהיה המון המון מזל טוב ליום הולדתך, שתקבלי המון המון מתנות והמון דברים שווים ושתהני, ושכל חלומותייך בעתיד יתגשמו, ובקיצור יומולדת שמח D:

KiaritChan

New member
דפנע!!!!!!!!!! ^________^ *מוחצת*

ל..למה לא אמרת לי?!?!?!!? באאאאאאאאאאאאאאאקע! X_X נוטוב. מזלטוב ^^ שכל מה שתרצי יתגשם, שנה גדושת בישים ובליצ'. עד 4879054862306 שנה ויותר, אנחנו אוהבים אותך [: יומולדת שמח, נתראה ביומראשון, ואני אוהבתותך נורא ^_^; מחר אני אעשה ברכה יותר מושקעת.אני פשוט מתה מעייפות כרגע X:

כתבתי לך בפורומאינו../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif

בליץ'. תראי בליץ' יותר ויותר. בליץ' זה טוב. וד"א יש קטע בפרוטס באסקט "איף יו לוז טו מי, יו האב טו בליץ' יור הר אינטו וויט!" *מדמיינת איצ'יגו לבן שיער* *ריר*

keep smiling

New member
דפנע...D: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

קחי את כל הברכה המטרידע של קיאריט, ותעשי כאילו אני כתבתי אותה אומשו. XD [והעילגת עוד מתה מעייפות.] אה, שיהיה לך כלמה שרק תרצי. [זה אומר אושר, עושר, בריאות, כושר, חרטע, בלהבלהבלה. קאפיש? ^^]

KiaritChan

New member
אתה..אתה..אתה...X_____X !!!

אתה גרמת לי ליפול באמצע הדרך לאייקון!!!!!!!!!!!!! ומה כבר עשיתי?! רק לקחתי לך ת'MP3! זה חטא? ;;.. אראר.ואתה..אתה..לקחתלי ת'כובענארוטו.נגעת בקודש ;; ביצ'. ;;..

Sunnaiko

New member
את! DD:

את זו עם הכובע נארוטו המגניב. *___* אני אממ... זו עם הבובה של גאמאקיצ'י, הקרפדה מנארוטו. XD שלום~

KiaritChan

New member
אההה.את!!!!!!! *חיבוקמוחץ*

אני..אני..רוצה ת'מסנג'ר שלך! תביאי לי!!! X.X

0Onegaineko0

New member
קילואה... סגידה עם שיער לבן D=

הווו קילו..... אחיך הבישי מתנוענע עם היסוקה ^^

Fay Wood

New member
מזלטוב דפנעע ^_____^ ../images/Emo65.gif ../images/Emo168.gif

תמשיכי להיות ילדה חאמודה ומקסימה כמו שאת, שתמיד תהיי מאושרת, שייתגשמו כל חלומותייך, ו..כל השיט הרגיל ^__^; אז, אוהבתותך~
תעשי לי גיי אומשוכזה (
), ויומולדת שמח ^___^

Sheiz

New member
מזל"ט ^_____^

המוןהמון מזל"ט
ותגרמי לעוד בנים תמימים להצטלם עם שלט "Yaoi is good"

Envious

New member
דופעע X3 ../images/Emo65.gif

כתבתי בפורום אינו T___T אבל הפואנטה @.@ אני אוהבת אותך המוןהמון 3:
ומזל טוב ^^"

ThePiper

New member
מזלטוף!!! ../images/Emo65.gif

הממ, אני לא מכירה אותך כ"כ, אז אני אאחל לך את הברכה האוניברסלית - מי יתן וחייך יהיו מלאים בבישים >.<

למעלה