יום הולדת שמח לדרומית 1 המקסימה והנהדרת. אני מאחלת לך הרבה בריאות ואושר.
נ נירהמ1 New member 4/1/04 #1 יום הולדת שמח לדרומית 1 ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif המקסימה והנהדרת. אני מאחלת לך הרבה בריאות ואושר.
יום הולדת שמח לדרומית 1 ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif המקסימה והנהדרת. אני מאחלת לך הרבה בריאות ואושר.
1מדינת ישראל New member 4/1/04 #3 יום מקסים ../images/Emo65.gifלמתוקה שלי יהודית המון בריאות טובה לחברתי היקרה וכל שתרצי שיתגשם איזה כיף להכיר אישיות כמוך אוהבת אותך
יום מקסים ../images/Emo65.gifלמתוקה שלי יהודית המון בריאות טובה לחברתי היקרה וכל שתרצי שיתגשם איזה כיף להכיר אישיות כמוך אוהבת אותך
נ נופר א New member 4/1/04 #4 ../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifלדרומית1../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif המון מזל טוב ושיהיה לך רק טוב!!!
../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifלדרומית1../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif המון מזל טוב ושיהיה לך רק טוב!!!
מ מירבלי New member 4/1/04 #5 ../images/Emo49.gif מתוקה ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif מאחלת לך שכל משאלות יתגשמו השנה אושר ועושר וכל טוב
../images/Emo49.gif מתוקה ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif מאחלת לך שכל משאלות יתגשמו השנה אושר ועושר וכל טוב
א אמא של פיונה New member 4/1/04 #7 (cl- כנסי שניה) מזל טוב לדרומית../images/Emo77.gif יומולדת שמח ומאושר ומאחלת לך עוד שנים מלאות בכל טוב cl- מי הכין את העוגה הזו...? מדהימה כל כך- מזל שאני יושבת ויש לידי מים..
(cl- כנסי שניה) מזל טוב לדרומית../images/Emo77.gif יומולדת שמח ומאושר ומאחלת לך עוד שנים מלאות בכל טוב cl- מי הכין את העוגה הזו...? מדהימה כל כך- מזל שאני יושבת ויש לידי מים..
א אמא של פיונה New member 4/1/04 #11 ../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif אין מצב שתצא לי עוגה כזו- היא מעלפת !
A ANNABELL New member 4/1/04 #8 ../images/Emo49.gif לדרומית מזל טוב דרומית לרגל יום הולדתך החל היום. איזו שמחה כפולה (עבורי). איזה יום שמח היום וכן ירבו. מי יתן ותתברכי בבריאות טובה, באושר ובשמחת החיים עד 120. מאחלת מכל לבי, חנה
../images/Emo49.gif לדרומית מזל טוב דרומית לרגל יום הולדתך החל היום. איזו שמחה כפולה (עבורי). איזה יום שמח היום וכן ירבו. מי יתן ותתברכי בבריאות טובה, באושר ובשמחת החיים עד 120. מאחלת מכל לבי, חנה
ק קישלורן New member 4/1/04 #10 מצטרפת לאיחולי ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif
ד ד ר ו מ י ת 1 New member 5/1/04 #12 תודה רבה לכולכם ../images/Emo23.gif ../images/Emo39.gif הברכות מקסימות ומחממות את הלב. תודה מיוחדת לשוש הנהדרת והמיוחדת גם על הברכות החמות וגם על הפורום המקסים שאת מנהלת
תודה רבה לכולכם ../images/Emo23.gif ../images/Emo39.gif הברכות מקסימות ומחממות את הלב. תודה מיוחדת לשוש הנהדרת והמיוחדת גם על הברכות החמות וגם על הפורום המקסים שאת מנהלת
צ צוצונת New member 5/1/04 #13 לדרומית החמודה ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif שתמיד תראי כמו היום, נפלאה וזוהרת כמו יהלום, שמרי על הכושר ושתהיי תמיד בריאה שמחה ומלאה באושר. אז שפע ברכות ואיחולים ועד מאה כעשרים
לדרומית החמודה ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif שתמיד תראי כמו היום, נפלאה וזוהרת כמו יהלום, שמרי על הכושר ושתהיי תמיד בריאה שמחה ומלאה באושר. אז שפע ברכות ואיחולים ועד מאה כעשרים