Digi Lista
New member
יום הולדת שמח לוולף../images/Emo24.gif
ונפתח בקללה-בבוקר שנייה לפני שיצאתי לאוטובוס כתבתי פה ברכה קצרה לוולף ואמרתי שאני בדרך לאוטובוס ושאני אכתוב במהלך היום,ניסיתי לשלוח את ההודעה כמה פעמים וכול פעם תפוז אמר לי שבגלל תקלה טכנית אי אפשר לשלוח את ההודעה,אז יצאתי לאוטובוס והגעתי אליו בשנייה האחרונה ועכשיו כבר עשר דקות אני נאבקת לכתוב הודעה וזה פשוט מעצבן. טוב סיימתי לקלל(בעצם לא כתבתי שום קללה,אבל העיקר הכוונה
)ועכשיו נעבור לברכות למרות שאחרי איזה שבע שנים של היכרות מה כבר יש לי להוסיף?... אז אני מקווה שאת יודעת שאני מאחלת לך את כול הטוב שבעולם(שעוד יכיר בכשרונות המדהימים שלך,בעיקר בתחום הכתיבה)וכמובן המון בריאות,שמחה,אנרגיות ושאר הדברים שכבר חרשו עליהם במשך כול שנות חייך(ואת כבר זקנה
) ואני חרשתי עליהם לא פחות במהלך הכרותינו המלאה במחשבים מוגבלים בימי כיפורים(וגם בכלל),שירים,סיפורים,הגנות,תמונות,דיג'ימון וכו'... עשרות ו
ות,מליוני
ות ומליארד
ים
ונפתח בקללה-בבוקר שנייה לפני שיצאתי לאוטובוס כתבתי פה ברכה קצרה לוולף ואמרתי שאני בדרך לאוטובוס ושאני אכתוב במהלך היום,ניסיתי לשלוח את ההודעה כמה פעמים וכול פעם תפוז אמר לי שבגלל תקלה טכנית אי אפשר לשלוח את ההודעה,אז יצאתי לאוטובוס והגעתי אליו בשנייה האחרונה ועכשיו כבר עשר דקות אני נאבקת לכתוב הודעה וזה פשוט מעצבן. טוב סיימתי לקלל(בעצם לא כתבתי שום קללה,אבל העיקר הכוונה