יום הולדת שמח לזיו

יום הולדת שמח לזיו ../images/Emo65.gif

סוף סוף הגיע היום לחגוג לנער מיוחד
יום הולדת מקסים וגם נחמד
מזל טוב לך זיו היקר
נשיר ,נברך וגם אולי נאכל
שיהיו לך חיים מאושרים ומלאי מזל
גילינו אותך כאן בביתנו החם
שמחה גדולה לך ולנו היום
ולכן לך רוצים אנו לשיר ולרון
באיחולי ברכות ושרשור ארוך
נגמרו לי החרוזים על הבוקר
ולכן אסיים -כדי שלא יעלה לי ביוקר
מזל טוב

זיו היקר! ../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

(יאללה חרוזים) הרבה יומולדת שמח ומזל טוב לך, אני מאחלת המון אושר ושמחה, בריאות והצלחה לכל החיים ואפשר להמשיך עוד ועוד עם האיחולים. שיתגשמו כל משאלות לבך ו.. שה' יהיה איתך!
תישאר מי שאתה, ואל תשתנה לעולם, כי ככה, תאמין לי, תשמח את כולם. בקיצור, שתחייה עד כמה שאתה רוצה, ושבכל התחומים תהיה מרוצה. מודה לך ומעריכה אותך על כל מה שעשית, ממני אידה
נ.ב. מסור לאחותך שהברכה שלה תגיע היום

ZiV GiLbOa

New member
אידושקה היקרה שלי!!

המון המון תודה על הברכה המקסימה שלך!! אני מבטיח לך להישאר כמו שאני כי אני פשוט לא יודע להיות אחר. הברכה מדהימה!! שוב תודה!! אוהב אותך מאוד!!
שיהיה לך יום מקסים וניפגש בקורס היום!!

ZiV GiLbOa

New member
תודה רבה יקירתי!!

המון תודה על הברכה המקסימה שלך!! נהנתי לקום ולקרוא אותה. באמת ששימחת אותי היום. שיהיה לך יום מקסים!!
נ.ב אני אשמח לפגוש אותך אולי היום ואולי ביום אחר.

ZiV GiLbOa

New member
בואו ואספר לכם מי נולד ומה קרה ב21/11.

אז ככה. מה קרה ב21 לחודש נובמבר? נולדו: -השחקן הבדרן המחה ואיש הרדיו אברי גלעד נולד היום לפני 45 שנה בדיוק בשנת 1962. מזל טוב אברי. -הקומיקאית והשחקנית עלמה זק נולדה היום לפני 37 שה בדיוק בשנת 1970. מזל טוב עלמה. -הזמרת והבת של.. דניאלה פיק נולדה לפני 24 שנה בדיוק בשנת 1983. מזל טוב דניאלה. -השחקנית הילה ערן נולדה לפני 21 שנה בדיוק בשנת 1986. מזל טוב הילה. אירועים: -ג'ונתן פולארד נעצר באשמת ריגול לטובת ישראל על ידי האף בי איי בשנת 1985. -פיגוע התאבדות באוטובוס ישראלי. 11 הרוגים. שנת 2002 היום: -ניצנים ראשונים של שלג על פסגת הר החרמון בישראל. שוב תודה על הברכות ושיהיה לכולנו יום מקסים!!

dirty look

New member
אתה יותר חשוב!

אותך לא כתבת
והמון מזל טוב
*אני גרועה בברכות* אז הממ יומולדת שמחDDD: *מרימים לכבודך כוסיתD:*

זיו!!!!!!!!!!!!!! D::::::::::::::

מומולדת שמח לך. תודה היום על החיבוק ^^" מקווה שהשוקולד היה טעים! D: (מצטערות שזללנו לך אותו -.-") טוב... נגה, אידה, נתוש והמאהב מההרים טובים בחרוצים- אני לא. אז... מומולדת שמח! D::::::

Dark Neko

New member
איך את יכולה! תתביישי!../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

מה היית עושה אם המאומצונים שלך היו שוכחים אותך? איך היית מרגישה? הווו, הכאב! XDD; לא, רציני עכשיו. אני שכחתי את פטריק ושוקו[
] רק פעמיים, והם יודעים עד כמה אני מצטערת. אבל את צריכה להתנצל בפניהם!

שוצאן

New member
הופ הופ טרללה הזדקנת בשנהנהנהנה!../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

הופ הופ טרללה הזדקנת בשנהD:~ אני גרועה בברכות אז תיסתפק בתמונה-.-"

Dark Neko

New member
גם לשיר יש יומולדת היום!../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אחותי התאומה של זיו. ^____^ טוב, אז מה אאחל לזוג אחים מושלם שכזה? תמשיכו להיות כמו שאתם, רציניים, חכמים, נחמדים, תמיד מציעים עזרה, עומדים על שלכם. רק בריאות, הצלחה, אושר, עושר, כושר ויושר. <: ועד 123. :) אוהבת, רעות, חברתכם שאכלה היום קרמבו ומקופלת על חשבונכם. [מממ...XD]

Dark Neko

New member
גם אני רוצה לכתוב שיר. D:../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

ניקח את המנגינה של השיר "דני מכור לבמבה" של ביט 69 המפגרים. היה היה ילד, שקראו לו זיו. הוא אהב מאוד למכור במבה, כל יום היה מוכר מלא חבילות. זה הסיפור על זיו שהיה מכור לבמבה, הסיפור על זיו סיפור שלא נגמר. הסיפור על זיו שהיה מכור לבמבה, הסיפור על זיו סיפור שלא נגמר. זיו, התמכר למכירת הבמבה, מכר מכר ומכר. הוא השתגע, הוא התחרפן, אף אחד לא ידע מה קרה לו למסכן. [בצחוק. XDDD;;] פזמון: זה הסיפור על זיו שהיה מכור לבמבה, הסיפור על זיו סיפור שלא נגמר. הסיפור על זיו שהיה מכור לבמבה, הסיפור על זיו סיפור שלא נגמר. [X2] כשזיו גדל והיה בן 15, נגמר לו כל מלאי הבמבה במאנג'יז על גלגלים, כי שי לא קנה מלאי חדש של במבה, אומרים שהוא גנב ממכולות במבה כדי לשרוד, מכאן אף אחד לא יודע מה קרה לו. XD פזמון: זה הסיפור על זיו שהיה מכור לבמבה, הסיפור על זיו סיפור שלא נגמר. הסיפור על זיו שהיה מכור לבמבה, הסיפור על זיו סיפור שלא נגמר. [X2] אני אישית ממליצה לכם, תקנו במבה במאנצ'יז, כי במכולת לא נחמדים כמו זיו. תלמדו את הלקח, מהסיפור של זיו, תקנו את כל הבמבה עוד היום. נו, איך השיר שלי? XD

ZiV GiLbOa

New member
אוי רעות מתוקה,

זה מקסים!! תודה רבה על צרור הברכות הזה!! נהנתי לקרוא!! אוהב אותך מאוד, זיו!!

ZiV GiLbOa

New member
חברי לפורום היקרים!!

המון המון תודה על כל הודעות היומולדת שלכם!! אתם פשוט מקסימים וגורמים לי להישאר בפורום המדהים הזה!! מי ייתן ותהיו מאושרים ושמחים כל ימי חייכם!! אז אני, בתור ילד בן 15 ויום מוסר לכם נשיקות ולילה טוב!!

skaramoosh

New member
מזל טוב זיו!

המ, הברכות הרגילות, ו: שתקבל מתנות שוות שלא תחלה באיזושהי מחלה נוראית וחשוכת מרפא, וגם שלא תחלה במחלה סתם מבאסת ובעלת מרפא. שתזכה בלוטו, ואז תיתן לי אחוזים כי אני בירכתי אותך בברכה הזו אז זה בזכותי. שלא תנשור מבית הספר לפני שתגמור חינוך של לפחת 12 שנים ותעודת בגרות, עדיף לך עם זה, זה עוזר בחיים. וגם, שתלך לעשות תואר במשהו. אבל לא במדעי הרוח. זה מרתק, אבל זה לא יעזור לך להסתדר בחיים
תעשה את זה בתור תחביב, אחרי שתמצא עבודה
. (ותזכור שהכל בגדר המלצה) הממ.. די, בסוף אני אאחל לך משהו נוראי ומזעזע. ז"א, הכוונה שלי טובה אבל אני מניחה שזה פשוט לא מצחיק אז אני אפסיק עכשיו.

למעלה