יום הולדת שמח ליאנה

Digi Lista

New member
יום הולדת שמח ליאנה../images/Emo24.gif

הרגע הגעתי הביתה והדבר הראשון שחשבתי עליו היה שיש ליאנה היום יום הולדת וכדאי שלא נשכח אותה... אני יודעת שיאנה בחו"ל אבל אפשר לעשות לה הפתעה באיזה שרשור חגיגי מיוחד לכבודה,אני בטוחה שעם כול הרגישות שלה זה יוכל לשמח אותה
אז יאנה,כמו כול שנה אני מאחלת לך שתצליחי לשמור על היצירתיות שלך שתוביל אותך רחוק בעתיד,וכמובן אתץ את כול הדברים הרגילים-בריאות,אושר,מציאת מטרות וכיבושן בהצלחה וכמובן המון
אני מקווה להיכנס יותר מאוחר ולהמשיך,אבל כרגע אני הולכת כי באמת רק עכשיו הגעתי הביתה אחרי יום מלא בצוציקים

strawberrys

New member
../images/Emo65.gifיום הולדת שמח!../images/Emo175.gif../images/Emo24.gif

אני מקווה שאת נהנת עכשיו באנגליה, שהיומולדת עבר כמו שצריך, ושגיל 18 יהיה טוב הכי הרבה שאפשר. שתהיה לך המון הצלחה בשנה החדשה ובתקופה החדשה שאת מתחילה, ובצבא עוד מעט(?) תמשיכי להוסיף לפורום את הציורים שלך ושאלונים, אנחנו אוהבים אותם אבל בלי קשר אוהבים אותך ומקווים שתישארי(אני לפחות). אגב סטטה, מה הקשר לרגישות? אני חושבת שזה ישמח כל אחד ולכל אחד פה מגיע שרשור כזה:)

יום הולדת שמח,יאנה!../images/Emo24.gif

עד 120!שכל חלומותייך הטובים יתגשמו ושתמיד תהיי מאושרת!שתצליחי בכל דרך שתבחרי לפנות בה!שתהיי תמיד בריאה ושיהיה לך רק טוב!שתמשיכי להיות מקסימה ומוכשרת כמו שאת!

Oukami Kun

New member
יום הולד תשמח :)

שתשארי יצירתית ומצחיקה כמו שאת עכשיו, ושתזכי להרבה רגעים מאושרים. ושתצליחי בהכל!

Apikachu L

New member
תודה לכולם^^

בכלל ביומולדה שלי מילי שלך לי SMS, ונחמד כל כך שאתם חשבתם עלי. ממש תודה. שימחתם אותי כל כך. תודה תודה תודה תודה.

למעלה