יום הולדת שמח לי

יום הולדת שמח לי../images/Emo9.gif

היום יש לי יומולדת. אנחנו בחגיגות כבר מאתמול. ראינו יחד עם חברים טובים, הופעה משגעת של דיוויד ברוזה וחזרנו ב-02:00 בלילה הביתה. היה גדול, ענק, מקסים, מרגש. והיום ממשיכים בחגיגות. מלאו לי 42 חורפים ואני מרגישה נפלא ומאושרת. טפו טפו טפו. שרק ימשיך כך הלאה. מזל טוב לי,
יעל

../images/Emo10.gifאוי, שחר. ואני לא ידעתי.

סליחה, לא ידעתי את התאריך. נשיקות לך ואני מקווה שהשנה הקרובה תהיה קלה יותר מקודמתה. שכל חלומותייך יתגשמו וכל המשאלות יתקיימו. אושר ובריאות עד אין קץ, אוהבת, יעל

../images/Emo4.gifזה הפרצוף הכי מתאים באמת

יום הולדת:
הרבה מזל טובים!!!!!!! וכל טוב שגם לך ילך ויהיה טוב יותר במשך הזמן. בית חולים:
לא רוצה לדבר על כך תרגישו טוב ורק מזל אורית

שחר, תחשבי שבעוד

שנה כאשר תחגגי את יום ההולדת שלך בבית קפה/ מסעדה/בית מלון/בחיק המשפחה/ כל דבר אחר שתרצי - תוכלי לאמר: וואו זוכרים איפה בילינו את יום ההולדת הקודם שלי? ואיך שהזמן זה עבר מהר...
מזל טוב

רחליקה1

New member
מזל טוב, הרבה הרבה

איזו הודעה מקסימה, שכל ימי ההולדת שלך יישמעו כך. אוהבת, רחלי.

kashke

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

לי בסוף החודש ימלאו 43 חורפים

גווניבר

New member
המון מזל טוב!!../images/Emo77.gif

לפי דגלאס אדמס, 42 זאת התשובה לשאלת הקיום. אחלה גיל! גפ אני רוצה להיות בהופעה של דיוויד ברוזה. איזה כיף לכם!!!

מזל טוב גדול גדול גדול!!!!

לאישה המקסימה והמדהימה, יעלי, שתזכי ולהצלחה בכל התחומים,ושיהיה לך כיף עם הילדיםהמקסימים.... באמת טפו טפו מזל טוב שוב אורית

galitkash

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

למעלה