יום הולדת שמח לך מקסימונת

יום הולדת שמח לך מקסימונת

אני מתבוננת בילדה המכורבלת במיטה ושואלת: איפה התינוקת שלי? מי זו הכמעט נערה שישנה שם? אני מתקשה להאמין שאת כבר בת 10! אני יודעת שאת משוכנעת שאת כבר בת 15 (כן, כן, גיל ההתבגרות כבר אצלנו...)אבל בלב של אמא תמיד תהיי הילדה הקטנה שלי!
אני ממשיכה כל שנה ובמיוחד ביום הזה לומר תודה על שנכנסת אל חיי. שלשום חגגנו לנו את יום הגעתך ארצה. אצלנו הכל צפוף מאוד. הכל קרה בתוך שבוע: המשפט, שלושה ימים אחריו ההגעה ארצה ויומיים אח"כ יום הולדתך (הגענו ארצה יומיים לפני יום הולדתך הראשון). אמרתי לך עד כמה אני מודה על הדבר הטוב ביותר שיש לי בחיי - את ואת חייכת והמשכת ללקק את גביע הגלידה הענק. אני אמשיך לומר תודה כל חיי ומאחלת שתמשיכי ללקק ולנגוס רק במתוק שבחיים!
לפעמים אני רוצה שתעצרי קצת כדי שאוכל עוד קצת לאחוז בילדתי הקטנה, אבל את ממהרת לך לגדול. אני שמחה על הנערה שאת גדלה להיות וגאה בך עד מאוד. כל יום אני ממשיכה לגלות את תכונותייך הטובות, כשרונותייך וממשיכה להתרגש מהפתקים הקטנים של: אמא אני אוהבת אותך או אמא את האמא הכי מדהימה, שאת משאירה לי עד היום במטבח, בחדר האמבטיה ובשאר מקומות מפתיעים. כשתתעוררי, אכה אותך בחיבוקים ובנשיקות ומן הסתם בהרבה דמעות: מזל טוב לך מתוקה שלי והמון המון אושר! (לאמא כבר יש הרבה מהם בזכותך).

Noga Lavie

New member
יום הולדת שמח

בדרך כלל אני מברכת עם הרבה אייקונים, אבל גיל 10 נראה לי בדיוק הזמן בו הם גדולים מכדי לאהוב את זה קטנים מכדי לראות את החמידות המצעירה.

מזל טוב וברכות גם ממני

מצטרפת אל הברכות של כולם לך אמא של מקסימונת ולמקסימונת.

וחוץ מזה,אני זוכרת היטב את הברכה של שנה שעברה,פה בפורום,כאילו לא עבר בכלל זמן...
הזמן עובר מהר כשנהנים

תודה fannyd. אין לך מושג איך קלעו האייקונים שצרפת למטרה!

מקסימונת היא ילדה-אשה מגיל שנתיים לערך ועדיין לא מסוגלת לתפוס איך יתכן שאמה, כאשה בוגרת, לא נועלת נעלי עקב ולא מגדלת את צפורני ידיה ומושחת אותן בלק

China8

New member
המון מזל טוב

הן גדלות כל כך מהר שזה ממש שערוריה!!
מאחלת לכן שנים טובות ונפלאות ביחד, מלאות באושר ונחת.

למעלה