יום הולדת שמח לפריז המקסימה

יום הולדת שמח לפריז המקסימה ../images/Emo65.gif

יום הולדת יש רק פעם בשנה,
רק פעם בשנה,
רק פעם,רק פעם,
רק פעם בשנה...
תמי, חתולת רעם, חברה מיוחדת!!!
שחייך יהיו מלאים בחוויות נעימות ושתיהי תמיד מוקפת בחברות.
שיהיה לך המון מזל טוב, אושר, עושר, כושר, בריאות.
הצלחה בהגשמת שאיפותייך ומטרותייך, זכרי שאני עוקבת אחר פסיעותייך... זכרי תמיד שהכל מסתדר בסוף ואם עדיין לא הסתדר זה אומר שעדיין לא הגיע הסוף... זכרי שהיום בו נולדת הוא היום שאלוהים החליט שהעולם לא יכול להתקיים בלעדייך! אז נצלי כל רגע בחיים. בל נשכח את ההימנון "תעשי רק מה שאת אוהבת, רק מה שאת חושבת שיעשה לך טוב..." וכמובן, המון בהצלחה בתחרות מירוץ רמה"ש, מאחלת לך שתשובי עם מתנה משם.
מעריצה ואוהבת

eynav16

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב מאלחת לך הרבה הרבה בריאות,אושר ובהצלחה בהכל
יומולדת שמח
עינב

shiri 80

New member
ברכת הגזלן - ששששששששש

אחרי שה"מועמר טרולית קדאפי" איחלה לך את מיטב האיחולים ע"ע איחול טוניזאי כמו " זכרי שהיום בו נולדת הוא היום שאלוהים החליט שהעולם לא יכול להתקיים בלעדייך! " זה רק טוניזאים יכולים להביא-גדול בד"צ) ואחרי כל ה"זכרי " "זכרי " " זכרי " (זה בעיקר בגלל שטל עם הגיל נהיית סנילית ) הרשי לי להזכיר לך דבר אחד "רק המעז מנצח" ובקטע הזה אחותי את משחקת אותה ומוכיחה לי כמה גבוה אפשר לשאוף בלי להביט בכלל אחורה ... אז כמיטב ברכת הגזלן שתרדי לריצת הבוקר שלך ותתיקלי כל בוקר בשטיח משובח שילדי הצ'כונה ימשיכו לרכב להנאתם ולהתעופף במדרגות אצלכם - העיקר שיבכו בשקט שהרכיבות (ויהיו עוד רבות כאלו עד 2008 ) יהיו מהנות ומצחיקות ושהכרטיס אצל הגזלן יישאר פתוח ... בנימה הרצינית של הדברים העולם הזה קטן עלייך תמשיכי בדרך הזו את תגיעי לקו הסיום ועוד איזה פיניש ליין (!!) מיטב הברכות,האיחולים,האהבות,הבריאות והזוזים . עכשיו חיייבים לארגן איזה רכיבת מומולדת ! % הבלון מומולדת מחכה לך בתום המירוץ- את מוזמנת לבוא לקחת !

מאחר ומדובר בשירשור יום הולדת

אני מבליגה לפולניה שאוהבת לרדת...
זכרי (בגילך הפעוט זהו הדבר היחידי שנותר לעשות) שמחר רוכבות ביער הנשיא שיא שיא...

Tami661

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo48.gifמכל ברכות הטוב פאריס

תמי יקרה, מי ייתן וכל משאלות ליבך לטוב, לאושר ולהצלחה תתגשמנה שעד 120 שנותייך יהיו עמוסות בריאות
, הגשמת יעדים
ושמחה
וכמובן, כמה שתבקשי לך: א ה ב ה

kimo

New member
מזל טוב לחתולת הרעם

(והרי התקציר מהאיחולים בפורום השכן....) מלא אושר, בריאות מלא מלא קילומטרים, רק עם חיוך על הפנים וכל אשר תחפצי בו שלך יהיה.... בהצלחה במרוץ. יופי של דרך לחגוג יומולדת... אוהב, מעריך

beeyourself

New member
הרבה מזל טוב ויומולדת שמח../images/Emo65.gif

אושר עושר וכושר
והרבה בריאות וכייף! שתהיה לך שנה נפלאה

paris2

New member
למרות שלא עמדת בהבטחתך

ולא הגעת היום למירוץ אייל, אני שולחת לך נשיקות
(להבדיל מהנשיקות של תמי אלו ללא קלוריות)... תודה לכולם על הברכיות...עכשיו אחרי ההתשה של הבוקר אני מחייכת
אוהבת...

Mr Ka

New member
Yo YO Yo coach

המון מזל טוב לילדה החמודה הזו (אפשר לקרוא לך ילדה נכון
) שימי פס על כל העולם ותחגגי כמו שאת רוצה, תרוצי, תשחי, תדוושי העיקר שתהני. והכי חשוב, שכל מה שאת מאחלת לעצמך.... יתגשם

paris2

New member
הנה אני מנחיתה מכת נינג'ה....

ותוך כדי אני עושה את העגור המפורסם שלי

N o N a m e11

New member
מזל טוב מזל טוב מזל טוב../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

עד 120
שפע של ברכות ואיחולים! הרבה ספורט בריאות ורק אושר!

paris2

New member
אוייייייייייי

מזל טוב לליאתיש לנו מומולדת באותו היום....
עד 120, המון אושר, אושר, אושר , אושר, אהבה, שמחה וכל מה שתחפצי בו
מאחלת לך הצלחה במישור האישי והמקצועי
ושוב המון אהבה

kimo

New member
התבטלה עקב בעיות טכניות...

הפכה לטחינת בוקר בנחשון

למעלה