קודם כל מזל טוב, ושכל משאלותייך יתגשמו! קבלי מתנה צנועה ממני... זה על כל העזרה שאת נותנת מכל הלב ועם המון אהבה! וחיבוקים ונישוקים תקבלי כבר במפגש אוהבת מאוד שרון
לא סתם נפתח שירשור זה, שבטעות מקורו - שולינקה, לב גדול, ראוי כי תבורך יום יום - בבריאות טובה, בחיוך שלא ימוש מן הפנים, באהבת חיים, במשפחה אוהבת, בעולם יצירה גדול גדול ! ועוד, ועוד...ברכות נשמור ליום הולדתך .
בערב יום העצמאות הראשון למדינה.איך שאחלו נשמעים ברחבי הארץ זיקוקי דינור הראשונים.ותמיד יום זה הוא חג לא רק למדינה גם לי.ולגלות לכם חברותי היקרות שמי הנוסף עצמונה.רוצה לא רק להודות לכן שאני איתכן.ו שהכרתי משפחה חדשה משפחה כל כך אוהבת.משפחה שפתאום יש לי עם מי לדבר לספר גם את הכואב.ויש פה לא אחת לא שתיים שיודעות ונותנות לי מהנשמה. רוצה להודות לשרון שלכל הדרך מאותה שיחה ראשונה לא נפרדות. לספי שאת אשה חמה אשה שעושה כל כך הרבה מאחורי הקלעים וזה שנינו יודעות. לאסתי שעושה חיים באילת וגם חגים לא משאירה אותי לבד תבוא תיקח. לאיריס זה הבית השני שלי בית שאני וביתי מרגישים בו חום ואהבה. כן ויש כאן המון שיודעות לפרגן ולפרגן. לוסי כמו שאת אומרת הלוואי שהמסלול הבא ימשיך ויהיה ראשלצ אילת.ורוצה להודות לאותו אילתי שעם לא הוא לא היתי כאן איתכן אוהב. אני אוהבת אותכן וחובקת אותכן כן כרגע מאילת.וחוזרת בסוף השבוע.