יום הולדת שמח סוזי

מור שלז

New member
יום הולדת שמח סוזי ../images/Emo24.gif

קצת באיחור (רק עכשיו השגתי כמה דקות אינטרנט) יום הולדת שמח לאישה יקרה שנגעה והשפיעה על החיים של רבות מאיתנו - סוזי דבוסקין את מה שהיה לי לאחל לך כבר איחלתי במייל אבל בכל זאת אוסיף כאן כמה שאני אסירת תודה על כך שנפלה בחיקי הזכות להכיר אותך עם הכוחות האינסופיים שלך, עם הפתיחות והכנות, חכמת חיים אמיתית שמבוססת על נסיון עשיר לצד אינטואיציה חדה היכולת לאמר בדיוק את המילה הנכונה בזמן הנכון עם שמחת חיים אמיתית מתוך בחירה (!!!) חברה אמיתית ומיוחדת אנשים כמוך פשוט הופכים את העולם למקום טוב יותר מאחלת לך שתקבלי בחזרה קצת מכל מה שאת נותנת לעולם אוהבת
מור

../images/Emo212.gif../images/Emo49.gif ויומולדת שמח ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מאחלת לך מכל הטוב שבעולם, למרות שאנחנו לא מכירות מגיע לך
ענק. הרבה בריאות, אושר וכמובן שמחה ואהבה
מכל ה-
ואם היה כאן שירשור ימי הולדת, גם לא היינו מאחרות לברך

efroch99

New member
המון מזל טוב../images/Emo24.gif

מאחלת לך שנה מקסימה, מלאה באושר, אהבה וספורט!

Jungle Girl

New member
מצטרפת לברכות!

סוזי, את מדהימה אותי כל פעם מחדש ומהווה השראה למאות ואלפי אנשים! המון אהבה! טניה שמר (עד לא כזה מזמן איזנפיש)

zzebra

New member
|כלני../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo24.gifהופ הופ טרללללללה!!

מזל טוב! המון המון בריאות ואושר! זכינו להכיר אישה יוצאת דופן באמת. מדהימה! מאחלת לך את כל האושר שבעולם והמון אהבה. קרן.

../images/Emo49.gifסוזי../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

לא מכירה אותך אישית אבל כבר נגעת בחיי ונתת לי מטרה נפלאה. מאחלת לך שתוכלי תמיד להמשיך ולתת לאחרים ותקבלי כגמולך. יום הולדת שמח

orlu

New member
../images/Emo141.gif מזל טוב ../images/Emo141.gif

רק אופטמיות

טליטר

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif ברכות ואיחולים

מזל טוב סוזי לא מכירות אישית- אבל בזכותך ובזכות הפרוייקט המדהים שלך בחרתי לעשות תריאטלון- למרות שלא הייתי בכושר ולמרות שלא היה לי מספפיק זמן להתאמן ולמרות שיש לי שני תינוקות בבית ועוד מלא למרות ולמרות. אני מרגישה (רק מפה מהקומונה ומזה שעודדת אותי בתריאטלון) שאני מכירה אותך כמעט באופן אישי
ואנקדוטה אפרופו תיזמון שכתבת עליו פעם משהו- יש לי ילדה בת שנתיים ועשרה חודשים ותינוק בן שנה וחצי ומשהי שאלה אותי מה עם ילד שלישי? אז עניתי לה לא חושבת על זה ובכל מקרה זה לא יהיה לפני תריאטלון נשים
אז מזל טוב שנים מאושרות ובריאות ותודה על כל מה שאת עושה מיטל

susieada

New member
ברכות וחיבוקים לכולן! ../images/Emo141.gif

היה לי יום נפלא!!! פילאטיס, "בראנצ'" עם חברות, שחייה, בני וכלתי הגיעו לביקור מארה"ב, "טיפלה" חגיגה בבית וחתונה! יום מושלם! מחר ארוחה משפחתית (אחרי טריינר והליכה!) Life is good! I see and feel the light. This forum, YOU, have given me many gifts! תודה עבור כל הפירגון וברכות. תודה על שיתוף החלומות, שכוללים את הטריאתלון היקר לליבי! ועכשיו, לישון, ליום חדש, ליום של יצירה, תקווה, עשייה, בנייה, ראייה, מחשבה, אהבה! סוזי

תות 50

New member
מזל טוב

את באמת איזה מדהימה , למרות שאנחנו לא מכירות, סיפורך ריגש אותי מאוד.

../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif מזל טוב סוזי! ../images/Emo23.gif

המון ברכות ליום ההולדת! את השראה לכולנו של כוח רצון והענקת אהבה. בזכותך עשיתי את הטרי' בהרצליה. הפלייר של האירוע עדין על המקרר בבית. אני עדין בעיקר רצה אבל בטוחה שגם אגיע בשנה הבאה. המון בריאות, חיבוקים ותודה שאת כאן! נעמי

susieada

New member
כוח רצון! ../images/Emo13.gif

כל אחת מנצחת! ואני מקווה שאת גם מראה את המדליה שלך לכולם!!!!! חיבוק ותודה עבור הברכות! סוזי

מזל טוב והמון בריאות

ושכל יום תהיה לך סיבה לחגוג... מצטרפת לכל שאר הברכות של כולן.

ogoldberg

New member
HAPPY BIRTHDAY

DEAREST SUSIE MAY THIS YEAR BRING YOU HEALTH, HAPPINESS AND EVERYTHING IN BETWEEN I WILL NOT REPEAT ANY OF THE USUAL CLICHES YOU KNOW THEM ALL JUST BE WHO YOU ARE THE THE REST WILL FOLLOW HUGS and KISSES Olga

מזל טוב סוזי יקרה!!!

מה נותר לאחל אחרי כל הבנות? כמובן בריאות, בריאות, בריאות, ועוד המון בריאות, שתמשיכי עוד שנים רבות לשמש מקור השראה בשבילי, בשביל כולן, המון מזל טוב, לירון. נ.ב. עוד לא מצאתי פנאי להכנס כמו שצריך, להציג את עצמי ולספר את סיפורי, זה ארוךךךךךךךך... מקווה שבזמן הקרוב.

avivar

New member
מזל טוב לסוזי האחת והיחידה!

אני אוהבת לצטט את האימרה הבאה, במיוחד לאנשים מיוחדים כמוך: "עליך לחיות את חייך מידי יום ביומו, כאילו את מטפסת הרים, אם תעיפי מבט מידי פעם אל עבר הפיסגה, תזכרי מהן מטרותיך, תוכלי לראות נופים רבים ויפהפיים מכל נקודת תצפית חדשה. עליך לטפס לאיטך ולהינות מכל רגע חולף, והנוף הנשקף מהפיסגה יהיה שיא הולם למסע כולו". אז שתארך דרכך, שיהיו נופיי חייך נעימים וטובים, ושאנחנו ניזכה ללוותך במסע ולהנות ממנו איתך ביחד. בידידות עמוקה, הערכה ואהבה. אביבה

susieada

New member
הנוף בדרך! ../images/Emo146.gif

תודה אביבה, ושוב לכולכן! אני מאוד מסכימה עם הפילוסופיה של לקבל ולהעריך כל שלב בדרך, יחד עם הבנת הרצון להגיע ל.. והגדרת הפסגה. לפעמים "זה עובד." לפעמים המאבק להינות מהדרך גובר על שלווה, אבל... I'm on that path for the long run! כייף שאנו ביחד! סוזי

למעלה