יום הולדת שמח פו היקרה

יום הולדת שמח פו היקרה../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

אני מאחלת לך פו יקרה המון אושר שצחוק יתגלגל בין קירות ביתך ושמחה תציף את ליבך יום הולדת שמח והמון המון מזל טוב אוהבת אותך סנדרלין

קסנדרה*

New member
פו מזל טוב והמון שנים מאושרות../images/Emo65.gif

כל האיחולים הטובים שאפשר וניתן לאחל לך אני מאחלת לך פו היקרה. היום, יום משמעותי בחייך, תשמחי בו, גיל נהדר, החיים לפנייך
. מי יתן ותדעי הרבה אושר בחייך ונקווה לחגוג כאן ביחד, גם את היום הולדת הבאה שלך
בהמון אהבה והערכה קסנדרה

TמחפשT

New member
מזל טוב פו!!!! ../images/Emo6.gif

מאחל לך המון אושר, כיף, שמחה, יצירתיות, בריאות, אהבה וכל שאר האיחולים הלבביים הטובים למניהם!
( אף פעם לא הייתי טוב בכתיבת ברכות לימי-הולדת..חחחחחח..)
אוהב, אני.

פו היקרה כל כך../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

פו, זר פרחים ענק ליום הולדתך. שתהיה האהבה שורה במעונך והרבה יצירתיות בין חדרי ליבך. והחלום (עם הרחובות) איננו בשמיים! שלך,

kaya11

New member
../images/Emo49.gif יום הולדת שמח ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif

ואוווווווווווווווו איך שריגשתם אותי

אמנם באיחור (זה שוב המחשב, תמיד הוא אשם) אני מודה לכל אחת ואחד מכם על שאתם כאלה מחבקים, אוהבים ונפלאים. לא יכולה לראות אותי בלי הפורום הזה - אין עליכם !!!! אגב, באותו היום בו חגגתי את יום הולדתי חגגה גם שיר ביתי הקטנה את יום הולדתה ה- 3 . אז גם לשיר המון אושר ושמחה. שלכם פו

קסנדרה*

New member
פו עוד הרבה איחלו לך מזל טוב בפורום

בהודעה השבועית, (ביום שישי) אריה במדבר, קאיה ועוד אחרים אני כבר לא זוכרת מי.

אז גם להם המון תודה, כמובן ../images/Emo9.gif

עוד לא הספקתי לעבור ביסודיות על הדפים האחוריים, אני אעשה זאת עוד היום ושוב תודה לכולכם, אתם נפלאים פו

למעלה