יום הולדת שמח,שי!

יום הולדת שמח,שי!../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif

המון מזל טוב לרגל יום הולדתך!עד 120!המון בריאות ואושר ו
בכל אשר תפני!תמשיכי להיות כזו מקסימה,מוכשרת ושנונה כפי שאת!

chi12

New member
מזל טוב!

מזל טוב, עד 120 שתהי תמיד מאושרת, ושכל משאלות לבך יתגשמו לטובה

Digi Lista

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif

נדמה לי שזו כבר השנה החמישית שאנחנו חוגגים לך כאן על גביי הפורום,קשה לקלוט איך הזמן עובר במהירות וכול כך הרבה דברים משתנים בחיים ולא רק בגלל הגיל ועדיין יש את המקום הקטן הזה בו אנחנו חוזרים לתאריכים הקבועים... אז בהחלט עברנו יחד חמש שנים של שינויים,למידה,התפתחות,הפגנת כשרונות,התגברות על מכשולים והתבגרות ואני מתלבטת מה עוד אפשר לאחל?מה אני יכולה לאחל לך עכשיו שלא איחלתי בשנים הקודמות?... אני אצטט לך קטע של צ'ארלי צ'פלין במסיבת יום ההולדת ה70 שלו(1959)בתור התחלה: "כאשר אהבתי את עצמי באמת הבנתי שתמיד בכל הזדמנות אני הייתי במקום הנכון, בשעה הנכונה ובדקה הנכונה ואז יכולתי להרפות. היום אני יודע שיש לזה שם: "הערכה עצמית". כאשר אהבתי את עצמי באמת יכולתי להבחין שהיגון והסבל הרגשי שלי הם רק אזהרות שאני הולך נגד האמת הפנימית שלי. היום אני יודע שקוראים לזה "אותנטיות". כאשר אהבתי את עצמי באמת הפסקתי להשתוקק לחיים אחרים והתחלתי לראות את כל המתרחש כתרומה לצמיחתי. היום אני יודע שזה נקרא "בגרות". כאשר אהבתי את עצמי באמת התחלתי להבין כמה מעליב זה ללחוץ על מישהו לעשות את מה שאני מבקש, למרות שידעתי שזה לא הזמן או שאותו אדם עדיין לא מוכן. אפילו כאשר האדם הזה הוא אני. היום אני יודע שלזה קוראים "כבוד". כאשר אהבתי את עצמי באמת התחלתי להשתחרר מכל מה שאיננו בריא עבורי, מאכלים, אנשים, מצבים, כל דבר שמשך אותי מטה. בהתחלה לבי קרא לזה- "גישה אגואיסטית". היום אני יודע שזה "אהבה עצמית". כאשר אהבתי את עצמי באמת חדלתי להתייסר על הזמן החופשי, הפסקתי לעשות תכנונים גרנדיוזיים, ממש נטשתי את ה"מגה" פרוייקט של עתידי. היום אני עושה את מה שאני רואה לנכון, מה שאני אוהב, בקצב שלי, היום אני יודע שקוראים לזה "פשטות". כאשר אהבתי את עצמי באמת הפסקתי לרצות להיות תמיד צודק וכך טעיתי הרבה פחות היום גיליתי שלזה קוראים "צניעות". כאשר אהבתי את עצמי באמת סירבתי להמשיך לחיות בעבר ולדאוג כל הזמן למה שיהיה בעתיד. עכשיו אני חי את הרגע הזה, כי כאן מתרחש הכל. היום אני חי כל יום ויום, ולזה קוראים "שלמות". כאשר אהבתי את עצמי באמת הבחנתי שהחשיבה שלי יכולה לאמלל אותי ולאכזב אותי מאוד, אבל כאשר אני מגייס אותה לשירות לבי, היא פוגשת פרטנר חשוב ואמיתי ולזה קוראים "לדעת לחיות". לא חייבים לפחד מהעימות המתקרב ביני לבין עצמי או ביני לבין האחרים. אפילו הכוכבים מתנגשים ביניהם ואז נולדים עולמות חדשים. " מקווה בשבילך שתמצאי את האהבה העצמית האמיתית שתעניק לך שלמות ואנרגיות לעשייה ולהתמודדות עם כול מה שהחיים צופנים בחובם
. שיהיו לך המון הצלחות
שיגיעו אחרי התמודדות מול אתגרים ומכשולים שרק יחזקו אותך וככה הרגליים שלך ישארו על הקרקע ותיזכרי תמיד את האנשים שעזרו לך,את אלה שלא ואת אלה שהשאירו בליבך חותם שתרם לך בהגעה לאן שכיוונת,אין לי ספק שבתור אחת ממשפחת העקרבים אין מישהו שיכול להילחם עד תבוסה שלך,לפעמים זה לוקח זמן אבל הניצחון יגיע והוא יהיה גדול ומתוק
. חוץ מיזה המון
,אושר,בריאות,הנאה,הפצת הכשרונות וכמובן אשמח לשמוע עדכונים על החגיגות יום הולדת(אם היו כאלה) ולחגוג איתך ימי הולדת ואירועים חשובים אחרים בחייך
.

remundo

New member
מזל טוב ../images/Emo213.gif../images/Emo49.gif

שיהיה לך הרבה בריאות, שמחה והצלחה, וגם (גם כסף!) אהבה חיוכים ושיתגשמו כל משאלותיך וחלומותיך ותזכי לאריכות ימים וימים יפים!

Yuske

New member
שי מזל טוב!!!!!!!

מאחל לך את כל הטוב וההצלחה שבעולם^____^ שכל משאלות ליבך יתגשמו וכל אלה^___^ מזל טוב!!!

meytar

New member
../images/Emo65.gifיום הולדת שמח!../images/Emo24.gif

שי, המון אושר, בהצלחה בשירות לאומי ובכל המ תשרצי, תמשיכי לכתוב פה כי את מוסיפה לפה המון, ושבכלליות יהיה לך רק כיף!

למעלה