יום הולדת שמח

ettyshp

New member
יום הולדת שמח../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo185.gif

יש לי היום יומולדת והחלטתי לחגוג יומולדת וירטואלי.... אז אני מזמינה אתכם להפקיד בבנק הברכות והאיחולים שלי -איחול קטן כגדול. מובטחת ריבית של 100% לתקופה של יומיים שלשה מקסימום. זוהי תכנית חדשה, ובכל יום יתכן שהנגיד יוריד את הריבית..... יום מקסים וגשום לכולכם-אתי.

מזל טוב יקירתי

אתי יקירתי, איזו מתנה גדולה ויחודית את עבורי, החיוך שלך,הפתיחות,היצרתיות, האומץ לעשות,הידע והרצון העז ללמוד ולהתפתח, התהליך המדהים שאת עוברת,ההתמדה,האופטימיות,הצניעות - כל אלה ועוד הופכים אותך לבחורה כל כך מיוחדת, כל כך יחודית, אחת ויחידה ואין כמוה,תודה לך יקירתי על מי שאת, תודה לך על הדרך המשותפת, ואני רוצה לאחל לך, יקירתי, שבכל יום ויום, בשנה הקרובה ובשנים הרבות לאחריה, תחושי בעוצמה את היחודיות והקסם שבך, ובכל בוקר ובוקר כאשר תפקחי את עינייך ותביטי במראה, תחחייכי חיוך גדול ותאמרי לעצמך: "אך, איזה חיים מספקים ומרתקים יש לי, אך, איזה עתיד מדליק צפוי לי, אך , איזו דרך נפלאה אני עושה " - ושהידיעה הזו והחיוך הזה ימלאו אותך בכל רגע ורגע, ובכל מקום ומקום- ויקרינו על בני משפחתך וכל הסובבים אותך! באהבה ובחיבוק ובחיוך גדול יוסי

../images/Emo42.gif לאתי שלי! ../images/Emo42.gif

מזל טוב לך יקירה! הנה לך תרגיל בדמיון מודרך ב-
ענקית ממני: שבי לך בנוח בכיסא... קחי כמה נשימות עמוקות... תרגישי את האוויר כשהוא נכנס... וכשהוא יוצא... תאפשרי לעצמך להירגע לכמה דקות... ועכשיו הרשי לי להזמין אותך למסע... ...דמייני שאת נמצאת במקום הכי יפה בעולם... את מוקפת במראות משגעים, צבעים ונופים עוצרי נשימה, ריח של פריחה באוויר... ואת עומדת שם בליבו של המקום הזה, חווה אותו בכל החושים שלך... ואת מחזיקה בידייך מיכל כזה מלא במי סבון... ואת נושפת לאוויר בועות סבון גדולות וצבעוניות... ומה שמיוחד בבועות האלו הוא שיש להן יכולת להכיל בתוכן דברים... והן לא מתפוצצות עד שהן מגיעות ליעדן... כל מה שתרצי תוכלי לשים שם בבועות האלו... וכאשר הן מתעופפות להן באיטיות באוויר הן נושאות איתן את מה ששמת בתוכן... נושאות איתן הלאה את כל מה שהיית רוצה לאחל לעצמך... את כל החלומות שהיית רוצה להגשים... את כל משאלות הלב הכי סודיות שלך...ואולי את אלו שאינן סודיות כל כך... עכשיו, יש לך את כל הזמן שבעולם כדי להטעין כמה בועות כאלה שתרצי... קחי את הזמן הזה שעומד לרשותך ונצלי אותו הכי טוב שאת יכולה... תוכלי לצרף כמה בועות ביחד כדי לשים שם משאלות גדולות במיוחד שיש לך... וככל שאת מטעינה עוד ועוד בועות בחלומות ובמשאלות שלך ובכל מה שהיית רוצה עבור עצמך ועבור אחרים... את מתמלאת בהרגשה מזככת... נעימה... ובידיעה שכל מי שמכיר אותך... ואולי גם מי שעדיין לא... יזכה לנגיעה המלטפת של הבועות האלו בחייו.... שימי לב לחיוכים שיש לאנשים האלו שבהן נגעו הבועות שלך... ועכשיו, לאט לאט, עם הידיעה הזו, את חוזרת לכאן... לכיסא שאת יושבת עליו, מול המחשב שלך... פוקחת את העיניים, איך את מרגישה? אתוש יקרה מפז, זו המתנה הקטנטנה שלי אלייך... בועה אחת שהעפת לאוויר נגעה גם בי... אוהבת אותך המון ומאחלת לך שכל בועה שתעיפי לאויר תיגע, לא חשוב במי או במה, העיקר שתיגע.... כל השאר כבר יקרה מעצמו! הגר

ettyshp

New member
יוסי, אכלתפלפלשתהמיץ,הגר היקרים../images/Emo77.gif

נתתם לי כזו מתנה מקסימה. יוסי- אלו מילים... פשוט כף שאתה בעולם שלי. ואני יכולה לאמר לכל מי שמכיר ולא מעז להתקרב ולכל מי שלא מכיר שההפסד כולו שלהם. כל שיחה איתך עושה לי משהו, מזיזה משהו, מביאה לאיזושהי תובנה חדשה, הרגשה אחרת, פשוט כף להקשיב לך.תודה ענקית.
ולך הגר הכל כך מיוחדת- לא הפסקתי לחייך למילים שכתבת, רעיון מקסים (שדרך אגב יכול להתחבר מצוין בעבודה עם ילדים...) היום אמצא זמן לבצע וכבר מתרוצצות במוחי מחשבות על מה אני ממכניסה לכל בועה..... אוהבת אותך ומחכה ללינה הקרובה יחד.
והבטחתי לכם ריבית: אני מאחלת לכם וגם לאחרים שקוראים שתמיד תחפשו את הקשת ביום גשום בו השמש זורחת שתדבקו בצחוק מתגלגל של ילד שתקפצו לרחבת הריקודים לצלילי המוזיקה המתנגנת שתרימו את עינכם מעלה למראה להקת ציפורים עפות שתטבלו במי בריכה אליה נשפך מפל כשאתם מטיילים שתענו לחיבוק של אדם אוהב ובקיצור ש...ת...ח...י...ו.
אוהבת-אתי.

יומולדת נפלא

אמנם קצת באיחור אך עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא
מיק. המדליק

ettyshp

New member
מדליק זו לא מילה...

ואכן גם היום כולו היה מדליק ויותר מזה. ואתה יודע מה? אני החלטתי שכך יהיה... וכך היה. ואתה יודע מה עוד החלטתי? שלא צריך לחכות ליום הולדת כדי שיהיה מדליק, כל יום יכול להיות מדליק- רק צריך להתכוון! תודה עם חיבוק ושבת מקסימה-אתי.

למעלה