יום הולדת שמח!!!!!!!!!!

L y c a n

New member
יום הולדת שמח!!!!!!!!!!

למנהלת של הפורום, מיטל:) אז נאחל לה הרבה בריאות ומזל, שלא תדע עצב ושאם תבכה אז רק משמחה
שיהיה במזל טוב, יום הולדת שמח.. (מתנצל מראש על החוסר באייקונים, לזה ידאגו שאר חברים..
)

../images/Emo124.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo28.gif

מיטלללללללללללל (ועוד הרבה "ל"..) המון מזל טוב
כל שתבקשי, לו יהי

Paranoid Eyes

New member
למה להיות מנוול?!!

נכנסתי עכשיו במיוחד בשביל לפתוח לה שרשור:( אוף!!!!! טול טול, שיהיה לך המון מזל טוב
עד 120 שנה
את הכי שווה
ואני אפסיק כאן עם האייקונים ברשותך. המון הצלחה בכל אשר תבחרי ותשאפי לו.
סיון :)

היוםםם יום הולדתתת ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

למיטלללל
חג לה שמח וזר לה פורח היום יום הולדת למיטלללללל
מאמי המון המון מזל טובבבב!!!!
עד 120!!!!
מתה עלייך!!!
ת-ח-י-י-כ-י!!!

RVD18

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo13.gif

מיטללללללללל שכל המשאלות יתגשמו הרבה אושר שמחה ואהבה והמון המון מזל טוב יום הולדת שמח

ת מ י מ ה

New member
מותקקק

המון המון המון מזל טוב ויום הולדת שמחח הרבה אושר ואהבה!!!!!!!!!!! איזה כיף לך מזל טוב!!!

מיטלוש...

מייטי.. שיהיה יום הולדת שמח.. מאחל לך שתהיה לך שנה שלא ירד לך החיוך מהפנים.. בריאות והצלחה כמובן.. קיצור שיהיה רק טוב... שתהיי מאושרת על כל המשתמע מכך... ושנאחל לך כאן שוב פעם שנה מצויצנת בשנה הבאה... :)..

נרקי

New member
../images/Emo24.gifמייייטלללל מזל טוב

מאחלת לך את כככככככל האושר שאי פעם חלמת עליו מאחלת לך המון המון הצלחה בכל תחום שתבחרי
ושתמשיכי להיות מנהלת כזאת תותחית כמו תמיד
מוווואה לאב יו

pain is MY love

New member
מיטללללל!!!!!

המון המון מזל טוב לנשמה של הפורום! את הבן אדם היחיד בעולם שאני באמת יכולה להגיד לו- פשוט אל תשתני!!!! תמשיכי להיות מושלמת כמו שאת והלוואי וכל משאלותייך יתגשמו. כי מגיע לך
עד 120!

נועם m

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב!!!../images/Emo65.gif

מה אומר ומה אגיד?? אז למנהלת המ-ק-ס-י-מ-ה והמ-ה-מ-מ-ת
שלנו, שמשקיעה בפורום את נשמתה יותר מכל מנהל אחר בתפוז
שיהיה לך יומולדת מקסים, ולפחות, לפחות עוד 120 שנה מקסימות כמותו!

מזל טוב מיטלי

מקווה שיש לך את היום הכי כיפי ושמח. מאחלת לך את כל הטוב בעולם האייקונים לא עובדים לי- וכל כך רציתי לקשט לך!!!

דנדוש20

New member
המון מזל טוב (-:

שתמיד תהיי מוקפת בחברים טובים ואוהבים ושימיך יהיו מלאים בהמון אהבה, שמחה, הצלחות, סיפוק וחיוכים.

Zoharrr

New member
מדהימה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!

:) שיהיה לך את היומולדת הכי שמח שיכול להיות למישהו! שתהיה לך שנה של הצלחות,של הגשמה עצמית,של אוכל טוב,מוזיקה איכותית וסקס מעולה! שלא תהיי מוקפת בחברים, אלא, שתהיי מספיק טוב וחזקה כדי לעמוד לבד ותדעי שאת שווה כל כך הרבה ואת לא צריכה אפחד! אוהבת אותך המון :)

מיטללל

New member
איך זכרתם? ../images/Emo8.gif

תודה רבה על הברכות והאיחולים המקסימים :)

למעלה