יום הולדת שנה!!!!!

debbyarden

New member
יום הולדת שנה!!!!!

שלום לכולם!!!! ירדנוש יהיה עוד שבוע בן שנה ויש לי שתי שאלות: 1. האם משהי/משהו יכול/ה להמליץ על עוגה??? 2. מה כדאי לבקש מתנות כולם שואלים ואני לא מספיק מנוסה לבקש: חשבתי בימבה ,ומה עוד???? 3. אילו ספרים מומלצים בגיל זה???? המון המון תודה דבי

מזל טוב...ותשובות

עוגת שוקולד- ותחשבי על צורה וכו........ יש בקישורים לגבי ספרים מומלצים, ובימבה - נישמע לי מצויין: גם הפיטריה של שילב או שולחן פעילות וכדומה........

מזל טוב!../images/Emo104.gif

גם תומר עוד שבוע בן שנה! מתי ירדן? אולי הם באותו יום? בנוגע לעוגה - את יכולה לעשות עוגת שוקולד בסיסית (אם את צריכה מתכון, תגידי ואני אשלח לך במסר), שאפשר לצפות אותה ולקשט כרצונך, ודעי שבמאמרים יש המון רעיונות מעולים. לגבי מתנות, היה דיון לא מזמן, ושמרתי בצד כמה רעיונות, ואני שמחה לשתף אותך: מתנות לגיל שנה תלת אופן עם ידית קומפי שטיח לחדר סוס נדנדה מגלשה קלטות פינוקי לגו דופלו חוות החיות פאזלים ספרים תירס חם מעשה בחמישה בלונים איה פלוטו ביגלה הבית של יעל מיץ פטל ספרי פינוקי: פינוקי מסתכל ומקשיב, פינוקי נוגע ומרגיש, איפה פינוקי קוקו - מי זה? / יפה רובינזון איך עושה סבא / נירה הראל בוא אלי פרפר נחמד / פניה ברנשטיין דיגדוגים / דתיה בן דור הלו הלו אבא / חנה הורן לבד על המרבד / בריאן וילדסמית תמונות מספרות לפעוטות קלטות וידאו: קלטות פינוקי בוא אלי פרפר נחמד מעשה ב - 5 בלונים (קניתי לתומר, לטעמי עדיין לא מתאים לגיל שנה) ג´ימבורי ג´אמפי דיגדיגדוג (אוהב!) דירה להשכיר היו זמנים עם פיסטוק קשקשתא רגע עם דודלי טיף וטף אפרוחים (להיט היסטרי אצלינו!) בייבי: מוצארט, באך, שייקספיר (אוהב!) בהצלחה ומזל טוב!

רותי ע

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo77.gif

יש בקישורי הפורום לינק לאתר מדהים עם רעיונות לעוגות. יש במאמרים הוראות הכנה לעוגות יומולדת. ויש באתר ה
גם. כדאי לך לעשות חיפוש בפורום לנושא המתנות שעלה לא פעם. ההצעה שלי: ספה. עידן קיבל אותה בגיל שנה ומאז הם לא נפרדים. הוא יושב עליה לראות טלביזיה, משחק ואפילו הפך אותה לפארק שעשועים. כמו כן ממליצה על המגה-בלוקס. לגבי ספרים וקלטות מומלצים-לכי למאמרים ותמצאי המלצות.

מזל טוב לירדן../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מנוע החיפוש לא עובד לי עכשיו אבל כדאי שתנסי מאוחר יותר. גם אני שאלתי אותה שאלה לפני יום ההולדת של יותם וקיבלתי הצעות מעולות! דברים שיותם (בן שנה וחודשיים) מטורף עליהם ושווה לקנות: 1. הטלפון של אלמו 2. קוביות לגו גדולות של מגה בלוקס. בגיל שנה זה רק לעצם פעולת הבניה והפירוק, מאוחר יותר זה ישמש לבניית יצירות ארכיטקטוניות. בנוסף לשקית לגו, יותם גם קיבל קופסת לגו שנקראת "ספארי" לגו עם דמויות של אנשים, חיות, ג´יפ עם גרר, עצים. הוא מאוד אוהב אותם! 3. בימבה 4. אומנם לא מומלץ אבל יותם מת על הליכון שהוא גם פעלולון ועגלה לבובה. 5.אוסף חיות. (נכנס איתו באופן קבוע גם לאמבטיה). 6.אוהל כדורים- או רק הכדורים. יותם אוהב להתפלש בכדורים גם כשהם בתוך הארגז. פשוט נכנס פנימה לתוך הארגז ומתפלש. 7.מבחינת הגיל אפשר משחק של "התאם צורה", "הך פטיש". 8. ספרים אהובים: פינוקי מסתכל ומקשיב, פלוטו, תירס חם, איך עושה סבא, ברכבת יושבת ארנבת. מזל טוב

מזל טוב! בקשר לעוגה

כמו שהמליצו לך - שוקולד פשוטה (יש לי מתכונים אם את צריכה) וקישוטים- אני עשיתי מיקי מאוס, לקח לי יומיים... אפשר לקנות קישוטים מוכנים ולחסוך את כל ההשקעה. לירדן זה לא ישנה.. מתנות - כבר קיבלת רשימה מלאה ומצויינת, ויש לי רק להוסיף אוהל כדורים אם יש לך מקום - בר מאוד אוהבת אבל זה תקוע לי באמצע החיים, את המשחק הזה מהעץ עם החרוזים שמעבירים מצד לצד - מעולה. משחקים של הכנסת צורות גם מאוד שווים עכשיו אבל אני בעד היתר פשוטים כי אחרת דעת הקטנים מוסחת מהענין - יש לנו חלזון של פישר פרייס שמנגן ובר מעולם לא הכניסה את הצורות, ומשהו יותר פשוט של טומי והוא להיט. זהו, שיהיה יומולדת נהדר!

../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif../images/Emo85.gifמזל טוב!

דובי חדש או כל חית פרווה (או מחומר אחר לאו דווקא פרווה) עם צבעים עזים ועם חיוך נחמד

jole

New member
אין לי הצעות נוספות רק ../images/Emo49.gif../images/Emo25.gif

debbyarden

New member
תודה לכולם !!!!../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif../images/Emo25.gif

תודה שנתתם לי רעיונות כל כך כיפיים ליום הולדת של ירדנוש!!!! אני אדווח בהמשך! אמא של תומר- ירדן נולד ב10/4/2001 מתי נולד תומר??? נשיקות לכולם דבי וירדן

למעלה