יום הולדת שנתיים!!!

יום הולדת שנתיים!!!

ללא אחר מאשר- הפורום
מזל טוב!
צפו להפתעות במהלך היום... ובנתיים- שירשור ברכות ואיחולים.

חברים יקרים..

החל מהשנה, כמה דברים שנסדר ונשפר בפורום:
פינת המאמרים- הרעיון הוא להפוך את פינת המאמרים לפינת הדרכה נוחה לעבודה. אם יש לכם פעולות, חומרי הדרכה, מושמושים מגניבים או רעיונות לכל דבר אחר שהייתם רוצים לראות במאמרים- אתם מוזמנים לשלוח לי במסר או במייל. בבקשה, בואו נעשה ביחד מאמצים כדי להפוך את המאמרים למקום שנכנסים אליו.
סקרים- סקר חדש עלה לאוויר! בנוסף, רעיונות לסקרים נוספים יתקבלו בברכה!!!
עזרה בפעולות- את כל הבקשות לעזרה בפעולות, אתם מתבקשים לשרשר למקום המתאים.
גלריות- יש לכם תמונות סניפיות? רוצים להשוויץ בכמות החניכים שיצאה לטיול האחרון? הגלריות עומדות בדיוק בשביל זה. אם ברצונכם להוסיף תמונות- זה המקום. במידה ואתם מעוניינם בגלרייה שחסרה- אני כאן.
פינת הפעולה השבועית- זוכרים שהיה ניסיון להפוך את זה למשהו קבוע? הפינה חוזרת. תשתדלו לקחת חלק ולעזור.. כל רעיון שתתנו לפינה עכשיו, רק יכול לסייע לכם בעתיד. שיהיה לנו בהצלחה!

idanshaf2

New member
וואי כבר שנתיים!!!

אני לא מאמין... אנ ירוצה באמת לומר תודה לנוני על עבודה מצויינת שהיא עושה בתור מנהלת הפורום!!! לא יכולתי להיות מוחלף על ידי מישהי טובה יותר!!!

assafein

New member
קולילולילולילו!!!!../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

פיי כבר שנתיים
נ.ב... זה היומלדת השישי שאני מציין היום.. איזה יום עמוס!!!

תודה כולם.../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif

רציתי להעלאות היום משהו בפינת המאמרים, אבל יש לי קצת בעיות חיבור וזה מקשה עליי.... כך ש... תכינו את עצמכם למחר!!!
נ.ב. בנתיים על כולם מוצבת משימה- להפיץ את הפורום בקרב הסניפים שלהם!

assafein

New member
אני הצבעתי אחר...

הייתי רוצה לראות בפורום יותר נציגויות של הסניפים... עם כל זה שאני אוהב את הסניף שלי זה לא הגיוני שאנחנו שולטים פה ללא עוררין... עוד הייתי רוצה לראות זה נציגות של ההנהגה/מנגנון וכו'... ברגע שיהיו יותר אנשים, המגוון ועניין בדיונים יעלה, וככה גם ההיכרות ושיתוף הידע והרעיונות יעלה... נחמד לנו ככה אבל יש עוד הרבה לאן לשאוף... והרשו לי לצטט את דברי המנהלת: "נ.ב. בנתיים על כולם מוצבת משימה- להפיץ את הפורום בקרב הסניפים שלהם! " שבת שלום ולילה טוב

Kobi2402

New member
אויייי............

מה אמרת?רגע כן... מדבר פה מישהו שאולי עשירית מהארץ יודע איפה זה נילי נעלה.........והעשירית הזאת היא מי שגר שם.......

yaelula94

New member
קובי היקר!!!!!

אני לא אסכים דיבורים כאלה על המקום המדהים הזה! ומי שלא היה פה אין לו שום זכות דיבור. זתומרת מהארצי זה רק שירלי איה הוניגמן ושי. ואחרי שתבוא לפה תדבר. חוצפה כזאת :-O

yaelula94

New member
אהה וכמובן איך שכחתיי!

מזל טוב לפורוםם :] וכל הכבוד למנהלת התותחיתת שלו

yaelula94

New member
אסףף!!!

אל תהיה כזה קוטר. כל מי שהיה בארצי בנילי ונעלה יש לו זכות להגיד, ואני חושבת שקובי לא ביניהם@#%@#$Q^

Kobi2402

New member
מאיפה לך שאפעם לא ההיתי בישוב שלכם.........

אני דווקא ההיתי זה כשאמא שלי טעתה בפנייה

yaelula94

New member
קובי!

אין אפשרות לטעות בפנייה ולהגיע בטעות לנילי! תבוא לפה ובלי תירוצים!

למעלה