יום הולדת תיאטרון

יום הולדת תיאטרון

מעשיות יום הולדת יגיע אליכם הביתה לחווית יום הולדת בלתי נשכחת.
ימי הולדת שמשלבים הצגה, בובות ותחפושות. נעשה ביחד הצגה עם כל הילדים ועם ילד היום הולדת בתפקיד השחקן הראשי!
הילדים יהנו מיום הולדת שמכילה מוזיקה מקורית, סיפור, הצגה. בובות תיאטרון, משחקים, תחפושות ופרסים.

ניתן להזמין הצגה שבה ילדי יום ההולדת הם חלק פעיל מההצגה. הם עוברים הרפתקאה שבה הם דמויות מסיפור שעוסק ביום הולדת, הם רוקדים את ריקוד יום ההולדת ומשחקים במשחקים מיוחדים של הסיפור, וטקס יום הולדת שהילדים מלווים אותו בכלי נגינה ושמחה גדולה.
ניתן גם לשלב סיפור תיאטרון מתוך הרפרטואר של התיאטרון "מעשיותיאטרון" שיוספו עליו משחקים וטקס יום הולדת.
המפעילה בעלת ניסיון רב בהפעלת ימי הולדת ועבודה עם ילדים, שחקנית ובמאית תיאטרון.

קישור לאתר מעשיות תיאטרון: http://edna.index.org.il/node/162568

לפרטים נוספים:
נעמה גלבוע 0546738469

שלום נעמה ,מה שלומך? נשמח לראותך משתתפת

איתנו בדיונים בפורום ולא רק להכנס לפרסם ולהעלם...

דרך אגב אני מציע לך לרשום את הטלפון בחתימתך כי תפוז לא מאפשר לפרסם טלפון בגוף ההודעה

[אם תצטרכי עזרה אשמח לעזור
]

ברוכה הבאה אלינו נעמה נשמח שתשארי עמנו

דבי זריהם

ברוכים הבאים נעמה ותיאטרון המעשיות

נעים להכיר

למרות שאנחנו מכירים...בערך...לא את ואני...רגע, אני אתחיל מההתחלה ונלך צעד צעד...
חתמת את הודעתך בשם: נעמה גלבוע, מה שאומר שאת בוודאי שייכת למשפחתה של עדנה גלבוע מתיאטרון המעשיות,
אמא, אחות, בת דודה...אני מהמר על הבת של???...צדקתי?
עד שנברר את זהות הקירבה, אספר שחלקנו הגדול מכיר או שמע על עדנה ועל ת' המעשיות וההצגות שהוא מעלה.
היא וההצגות ותיאטרוני הסיפור השונים, הוזכרו כאן לא אחת ואם תחפשי בבין ההודעות בדפי הפורום, תגלי שמס' ימים לפני חנוכה, העליתי בפורום שרשור מיוחד לכבוד החג שנקרא: בובות בחנוכה, שבו פורסמו הצגות תיאטרון בובות ברחבי הארץ ובמסגרתו ההצגות שלכן בבית הכט בחיפה קיבלו זרקור מיוחד.
אני מצטרף אל דבי ומזמין אותך וגם את עדנה להצטרף אלינו לפעילות השוטפת של הפורום שעוזרת הרבה יותר מאשר פרסום חד פעמי.
את, היא ואתן - מוזמנות ליצור איתי קשר ( שעות הצהריים, אחה"צ, ערב ואפילו לילה - הן השעות המומלצות ) ואני אשמח לתת לכן יותר הכוונה ופרטים לגבי הפורום.

שלום שלום

גם לי נעים להכיר,
אני הבת של עדנה
וגם אני שחקנית. אנחנו רוצות להתחיל לעבד על הצגת בובות חדשה יחדיו אבל עד אז התחלתי עם ימי הולדת

עדנה באמת סיפרה לי המון דברים טובים על הפורום שלכם.

כיף מאוד לקבל כזאת קבלת פנים חמה.
המשך יום מקסים לכולם.
נעמה

למעלה