יום הולדת....

lior_r

New member
יום הולדת.... ../images/Emo13.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

שלום חברים יקרים! נהנתי מאד לקרוא את הודעותיכן האחרונות (שופעות החמימות). בייחוד אהבתי איך DIVER הגדיר את זה, שטמפ´ הלב שלו עלתה לפחות במעלה אחת... בכל מקרה, היום זהו יום לא פשוט בשבילי, היום ה 17.8.2001 הוא "יום הולדת" בן השנה לאבחון המחלה... כן היום לפני שנה בדיוק, אני ואימי ישבנו במשרד הנוירולוג במשך כשעה וחצי, באחד הימים הקשים של חיי, לאבחנה ששינתה למעשה את חיי. לא רוצה להישמע כל כך דרמטי, אבל יש משהו בתאריך הזה שעושה לי משהו (אפילו שמבחינה בריאותית אני מרגיש מצויין). אם אתם זוכרים, באחת ההודעות הקודמות שלי כאן בפורום, כתבתי שאבחון המחלה היה 3 ימים לפני יומולדת 20, מה שאומר שיש לי יום הולדת עוד 3 ימים, בתאריך ה 20.8...(יום שני) אז זהו אני מאחל לכולם גלישה נעימה, סופ"ש מעולה ומשובח ורק טוב שלכם ליאור. |

RomiVais

New member
ליאור וחברים יקרים!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo16.gif

ליאור היקר - אני מקווה שאתה מרגיש טוב יחסית ליום שזה. אני יכולה רק לתאר לעצמי את ההרגשה הזאת למרות שאני יכולה להרשות לעצמי להגיד שאני יודעת איך זה. למרות זאת, דווקא בימים אלה אתה צריך לחשוב על הצד החיובי של הכל!! אז בסדר - אתה כבר שנה מאובחן כחולה טרשת אולם אתה אומר שאתה מרגיש מצויין מבחינה רפואית וזה כבר נהדר!!!
אני מאוד שמחה לשמוע כאלה דברים ואני לא חושבת שיש שום סיבה בעולם שלא תמשיך להרגיש ככה - מ-צ-ו-י-י-ן!!! זה בטח קשה לשכוח כזה דבר אבל שימים אלה רק יזכירו לך כמה זמן עובר ועד כמה זה יכול להיות לא נורא בכלל!! כמו בכל דבר יש את העליות והירידות אבל תזכור שאתה אף פעם לא לבד וגם אם זה לא הרבה דרך מסך - זה משהו...
ובכלל אוטוטו יום הולדת...
זה חייב להיות יום מאושר ביותר!!!! אני מצרפת לך ולכל חברי הפורום היקרים 3 דפי אינטרנט נחמדים שחיפשתי במיוחד בשבילכם
ובנוסף, מאחלת לכולכם שבת שלום ושיהיה סוף שבוע הכי נפלא שרק אפשר!!! הרבה חיוכים
, חיזוקים
וחיבוקים
רומי

lior_r

New member
תודה מתוקה על התמיכה ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif

תודה רומי מתוקה על כל המילים המרגשות שלך ועל הקישורים היפיפיים. ביממה האחרונה היה ממש כיף, קיבלתי מתנות לרוב, מסיבות ועוד הרבה. אני ממש מרגיש טוב. אני מקווה שכולם בסדר ומרגישים טוב, לא נמצאים יותר מדי לבד עם מחשבות מעיקות. פשוט צריך לצאת מהבית ולבלות. לדוג´ לקחו אותי ל CASTRO MAN וקניתי מלא בגדים... איזה כיף...אני מתחיל להבין אותכם הבנות איך אתן מסוגלות להוציא כל כך הרבה כסף על בגדים ולדבר על הנושאים האלה כל כך הרבה...
אז שיהיה לכולנו שבוע מעולה, ותזכרו רק שחיים רק פעם אחת וכל עוד אפשר ואנחנו לא איזה זקנים בני 70 לבלות ולעשות הכללל! שלכם ב
ליאור

RomiVais

New member
ANY TIME , ליאור!!! ../images/Emo24.gif

בשביל זה אני פה ואני אשמח לעודד את כל אחד ואחת מכם ולתמוך בכם בכל רגע ורגע!!
כל הכבוד על תחילת החגיגות!!! תמיד אמרתי שימי הולדת צריכים להיות יותר מיום אחד!!!
אני ממש שמחה לקרא שכיף לך ואתה נשמע מאושר... קניות זה בהחלט כיף!!! ולא חייב להיות נושא לנשים בלבד
שיהיה גם לך שבוע נפלא, מעולה והכי כיפי שאפשר!!! תעשה חיים, מכל ה
רומי

@diver

New member
מזל טוב-עד מאה כעשרים

כל טוב ליאור , מזל טובים במיליונים מאחל לך שתשיג את מה שתחפוץ ותדע להינות מזה ממני שחגגתי ב16/8 את יום הולדתי . בידידות קובי

למעלה