יום הולדת!

יום הולדת! ../images/Emo2.gif

גל, ג, גליונה, גלוצ'קה, גל רונסון, ג.יונה - איך שתבחרו- חוגגת יום הולדת 18!
*האמ האמ* טוב יא קשישה (i don't wanna be oooooold) כפי שהינך שמת לב אחרי שקנית את המקל ההליכה המגניב שלך בנ.בנימין, את בת 18, חוקית!
את יכולה עכשיו להצביע מרצ ולא בבית ספר
ותמשיכי להיות מקסימה וחמודה ולעיתים קצת מצחיקה (חה חה חה!), ועם טעם מוזיקלי שיש לי כ"כ הרבה לשאוף אליו ותצחקי עליי כרגיל שאני רק מורידה שירים ולא שומעת אותם!
ואולי יום אחת תהיי איזו שחר פחר, רק יותר מגניבה וכשרונית, ואני אשוויץ שאני מכירה את גליונה
ותמשיכי להיות יותר מדי-חכמה ומצטיינת נשיא ואוהבת אלגברה לינארית II ומדברת על נושאים שרק את מכירה ואני מקווה שרונסון בייבי יהיה חמוד וכישרון וחכם למרות שאת טוענת שלא קרה כלום אבל יש עדויות
קיצר אם אני אמשיך למנות את המעלות שלך זה לא יגמר לעולם, יש יותר מדי מהן! אז המון אושר, עושר, עושר בריאות וכושר ומבטא בריטי! ואת כל מה שאת מאחלת לעצמך אז אני גם מאחלת :) *מתעצלת*
יום הולדת שמח!

יאללה מסיבה!

בזמן האחרון, לא חימשרתי בכלל, לא לג'ניפר לא ללסלי וגם לא לטל , אז בעקבות חוסר זמן והמשבר הכלכלי, החלטתי לעשות חמשיר אחד כללי, אז אשתדל שהשיר לכולם יתאים, ולכן אאחל לכל אחת מכם את טום ואת טים וגם אותך גל, לא אזניח כמובן, את הרי היחידה שמקבלת את הברכה בזמן אז לכל מי שחוגג היום ולכל מי שעליו פסחתי אני מקווה שעל חטאי לכפר הצלחתי, ובברכת הופס אנד פירס ואושר גדול ובריאות כמובן יותר מהכל - אתן לך לבסוף אולי רק עוד טיפ לא כדאי לך להאזין היום לאטלנטיק
(קצת חלש בסוף אבל לא נורא
אכלתי עכשיו שוקולד מקולקל
)

קניתי אותו עכשיו בסופר ואכלתי וזה היה דוחה

וראיתי שעבר לזה התאריך לפני חודשיים!!! את יודעת איזה שערוריה זה באנגליה?! מחא אני מוציאה מהם מיליונים!!!!!!!!!!!

אין לי בעיה עדיין שהוא יעזוב את קין.. ממש אין

אבל הוא בכל זאת חתיך ובריטי, אי אפשר להתעלם (ואולי אני גם אהיה הדודה ששומרת על לילך בזכותו) אני חייבת ללכת על הסיכויים כשריצ'רד אנטישמי, טים נשוי פלוס וטום הוא היחיד שנשאר בתור אופציה כלשהי. (גוועלד
)

חתיך? ../images/Emo12.gif

"האמת, וידוי קטן, אני אמנם חושבת שהוא חמד של בחור אבל אני חושבת שהוא ממש לא חתיך- לא רק לא חתיך, אלא ממש לא.. :O" לא החלטית
ואני רוצה לשמור על לילך!

את צודקת, הוא לא חתיך

או אני צודקת. או מישהו צודק נו. אבל אצלי חתיך מתבטא בפנימיות , כי הוא חמוד!

galoosh33

New member
נו, זה סותר את כל המשמעות של חתיך :p

המילה חתיך מעצם היותה מרמזת על מראה!

אוף נו לא אצלי. אני לא חושבת שהוא חתיך מבחינת

יאו הוא מהמם, אני אומרת מבחינת איזה חתיך! כאילו שיאו איזה חמוד

galoosh33

New member
קאררררררררר

קודם כל פאק, מה שמת את התמונה
שנית - תודה מותק!!!!! נכנסתי עכשיו לפייסבוק וראיתי שכתבת לי "מזל טוב!!", והאמת היא שהייתי בשוק, אמרתי לעצמי שאין מצב!!, קארין שאני מכירה היא לא מהאנשים האלה שיכתבו רק מזל טוב מעאפן וילכו!! אז נכנסתי לפה ואני שמחה לראות שהתבדיתי.. חח.. בקיצור, ברכה באמת באמת מקסימה, שוב תודה.. ואני אוהבת אותך מאוד..!!

התקשרתי אליך אתמול כדי לאחל גם,

אבל לא ענית.. אז אמרתי אני לא אטריד אותך ואתקשר שוב.. מקווה שהכל הלך אתמול לפני תוכניותייך :)

justin9

New member
גללללללללל ../images/Emo140.gif

מ-ז-ל ט-ו-ב!!!!!
אומנם באיחור (אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא
) וואוו 18 כמה רחוק ממני וקרוב ללסלי
אנחנו מאחלות לך אושר ושמחה, בהצלחה בכל דרך בה תבחרי (עכשיו את חוקית הכל בידיים שלך חה חה
) כמובן המון בהצלחה בצבא (את מתגייסת נכון?) ומקוות שקיבלת המון מתנות שוות

למעלה