יום הולדת

יום הולדת ../images/Emo65.gif ../images/Emo151.gif

מענין אותי לדעת איך אתם חוגגים ימי הולדת לילדים בחו"ל? האם אתם עושים דברים שונים ממה שהייתם עושים בארץ? יש איזה רף "מקומי" שצריך לעמוד בו? וגם - יום ההולדת של אביגיל הולך ומתקרב (עוד חודש היא תהיה בת חמש
) - אשמח לקבל רעיונות לפעילות עם כ 25 מבני גילה.

שרונה13

New member
../images/Emo65.gif טרם חגגתי אבל ממה שראיתי...

הוזמנו עד כה ליום הולדת אחד. אותו חגגו במין מקום שכור כזה של גימבורי, הזמינו פיצה ועוגת יומולדת וקצת שתיה, מה שהיה חסר לי זה קצת פעילות מודרכת לילדים. אני מוכרחה לומר שדווקא בגלל שזו הייתה יום הולדת של ישראלים ציפיתי קצת ליותר אקשיין. בישראל כידוע יומולדת זה חגיגה עצומה לילדים - לפחות בגן של הבת שלי וכאן בגן זה ממש עלוב!!! פשוט מחלקים עוגה אחרי האוכל... אין קישוטים... אין שירים ממש יבש. הצעתי לך פשוט לזרום עם מה שהיית עושה בארץ ועם מה שאת יודעת שיהיה הכי מהנה לאביגיל: ליצן או קוסם וכו´ וכו´ ושיהיה במזל טוב

י ע ל 7

New member
לפתוח תכנית חסכון

כמי ששני ילדיה מוזמנים לפחות פעם בשבוע ליום הולדת, אני יכולה לאמר לך שכאן בניו-ג'רסי לפחות, לוקחים את זה מאד מאד ברצינות. זהו פרויקט שעלותו אינה יורדת מ-500 דולר, בה לוקחים את כל החבורה לאולם ספורט מקצועי, קולנוע, מכון יופי למניקור ופדיקור, סדנאות יצירה/שוקולד/ ממתקים וכולי. החלופה היחידה היא לצמצם מספר המשתתפים ל-5 הכי קרובים ולערוך מסיבה בבית.

אמנם אני מדברת על גיל גדול יותר

אבל בכל מקרה בהחלט חגגתי דומה לארץ: הזמנו כ-30 ילדים (רובם ישראלים, ועוד כמה חברות מהכתה) לאחד הפארקים באיזור, הזמנו להטוטן שעשה ג'אגלינג, כיבוד כמו שמקובל בארץ (כמה כסף שהפרסי האיזורי עשה עלי
) ואפילו מיץ פטל - בקיצור, ממש חגיגה ישראלית לחלוטין. הקטע היה, שאנשים שהיו בפארק פשוט עצרו מלכת והתקבצו מסביב כדי לצפות בתופעה הזו. מבחינתם, הם פשוט הרוויחו הופעת ג'אגלר בחינם. כך שבפועל היו לנו איזה 100 אורחים (לא נורא, זה לא יותר מכמות האורחים שהיתה לנו בארץ: בד"כ היו לנו כ-80 ילדים[חברים משתי הכתות של התאומות + ילדים של חברים שלנו] ועוד כ-20 מבוגרים).

AdiBos

New member
ואנחנו חוגגים בחצר../images/Emo65.gif

עם בלונים שקיות הפתעה פעילות לילדים וכמובן פיצה ועוגה במסצוסטס יש רשת שנקראת צנקי ציז המשלבת פיצריה עם גן שעשועים לילדים וניתן לשכור שולחן באולם יום הולדת מיוחד ולבוא על מוכן והעלות לא נוראית בכלל בכל מקרה מזל-טוב ויום הולדת שמח!

יורי CA

New member
אנחנו הפסקנו עם החגיגות

ומבחינתי, אחרי מס הכנסה ומילואים, ביטול החגיגות האלה עומד במקום השלישי מבחינת הנטל שירד ממני במעבר לפה. מסיבות יום ההולדת האלה הם אחד מהדברים שהכי תעבתי. כל המתח הזה, ארגונים, הזמנות, ליצנים, רעש (לא נעים מהשכנים), לכלוך ובגלן, כל זה היה מעבר לכוחותי. למזלי, פחות מחודש אחרי שעברנו לפה כבר היה יום הולדת (8), ומכיוון שמסיבה לא עמדה על הפרק לקחנו את כלת השמחה לפארק שעשועים, וכך החלה מסורת חדשה. אני הרווחתי פעמיים: גם לא מארגן כלום וגם הולך לפארק שעשועים. כמו שנאמר: Watching your dad screaming like your little sister - Priceless

הבת שלי תחגוג חמש בחודש הבא

והנה מה שאני מתכננת בשבילה. יש פה מקום עם מתקני ג'ימבורי, שהוא היחיד פה, ואנחנו כל הזמן צוחקים שהוא אתר ימי ההולדת הרשמי של בית הספר והגן שלה, כי כולם עושים שם. אז גם אנחנו נעשה שם. אבל בניגוד לכולם, שמזמינים את כולם ונותנים לילדים סתם להשתולל, עם הפסקה אחת לאוכל ואחת לעוגה (שרים שיר אחד ומכבים נרות), אני מתכוונת להוסיף "הפעלה" משלי לילדים. אני אקרא להם את "ארץ יצורי הפרא" באנגלית ואתן להם להכין לעצמם מסיכות ואחר כך יוכלו להשתולל בסגנון יצורי הפרא (כמובן שהבת שלי תהיה מקס). רק העוגה נראה לי שתהיה בכיוון שונה, כי על עוגת ברבי לא מוותרים כל כך מהר אצלי

למעלה