יום הולדת

יום הולדת ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

לליאניי :]
מאמי מזל טוב עד 120 ממ בריאות אושר אהבה
הצלחה בכל :) ותמשיכי להיות מהממת כמו שאת.

לילו BD

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

המון,המון מזל טוב :) אושר ועושר בריאות ויושר ^^ רק טוב - אמן !

לילדה הכי-הכי-הכי יפה בעולם../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

מדהימה שלי, אחיינית שלי, מושלמת שלי, אני מאחלת לך את כל מה שאני מאחלת לילדים שלי . אני אוהבת אותך ומאמינה בך וגם סומכת עליך. אני יודעת שאת אחת שמגשימה חלומות, את רק צריכה לרצות. אני מכירה אותך ויודעת יפה שאת רק צריכה להושיט יד ולהשיג את כל מה שתרצי. אני מבטיחה לך שכל שתבקשי לו יהי. אני אחראית לזה, את יודעת... אוהבת אותך, מחבקת אותך ושמחה יחד אתך. דודה ארי, ניסים, בר עדי , רועי והתינוק שבפנים.

"מזל טוב אבל"? מה נסגר אתך ????

זה השרשור של ליאן ורק של ליאן. תחכה בסבלנות ואם ירצו יברכו אותך בהשתרשרות להודעתי. אמרתי לך כבר פעם שאי אפשר להכריח אנשים. אנ מבינה שאתה מאוכזב, אבל [וכאן יש אבל] זה השרשור של ליאן. אם היית רוצה היית נכנס ומודיע. אין לך בעיה להודיע לנו כל מה שבא לך. נכון? אז סבלנות ויהיה בסדר.

moranosh7

New member
יפה שלי!!!

מזל טוב גיסתי המדהימה!! מאחלת לך שכל משאלותייך יתגשמו לטובה! שתמשיכי להיות ילדה טובה ומדהימה כמו שאת! אוהבים, מורן וירדן

מזל טוב!!!

האמת שאני לא מכירה אותך אבל אני בטוחה שאת מקסימה וחמודה אז מזל טוב עד 120 אושר ועושר בריאות והרבה הצחלה בחיים

OoO gali OoO

New member
../images/Emo145.gif../images/Emo126.gifמזל טוב!../images/Emo65.gif

אושר כושר בריאות ויושר

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifיאאא לילך!!../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

שיהיה לך תיומולדת הכי מדהים (מצטערת על האיחור :( ) מזל טוב עד 120000000!

למעלה