יום הולדת

הודגיק

New member
יום הולדת ../images/Emo65.gif

אז היום זה יום הבסטיליה או בשם אחר יום העצמאות של צרפת ידוע גם בכנוי : יום המהפכה . ו*אשכרה זה יום המהפכה , היום לפני 3 שנים בדיוק (14.5.2003) בדיוק חזרתי מהמיל' הראשונים שלי , גיליתי את ה"חבר" החדש שלי . אז אני חוגג . אבל מסתבר שלא רק אני חוגג היום : מזל טוב לציפורלילה שהיא גם עברה מהפכה בדיוק באותו יום , היום לפני 6 שנים . אחותי הגדולה , שיהיה רק מזל טוב ! מחכה לחגוג 5 (תיהיה מסיבה אמיתית !), הודג'יק . *אשכרה = טכלס = ברדו = דוגרי = רסמי !

דגנילי

New member
ואו.. איזה יופי..

כל שנה ביומולדת שלי על הבוקר אני קונה עוגה ומיץ ענבים ונוסעת למרפאה ההמטולוגית שבה אני טופלתי ועכשיו בביקורת.. וחוגגת איתם כי הם אלו שעזרו לי להירפא - והרבה בזכותם אני זוכה לחגוג. ובספטמבר השנה אני אחגוג 32 שנים להיוולדי ו- 17 שנה לארוע שבו חיי השתנו לי - וכאילו שאלו חיים אחרים מאז, לטובה ולקושי.

rubber duck

New member
../images/Emo65.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo23.gif איזה כיף לשמוע

בתור מי שהחלים בתקופה זו לפני כ 7 שנים בדיוק אני בהחלט מסכים עם הגישה של לחגוג ומעבר לכך גם יום הבסטיליה שהוא חגיגה כשלעצמה ולמי שעוקב אחרי הטור דה פראנס חוכ עוד קצת לחגיגה השביעית של לאנס ארמסטרונג שרון

yaldasukar

New member
מזל טוב להודגיק וציפור לילה ../images/Emo65.gif

בס"ד יום הולדת שמח
יום מהפכה שמח
יום כוכב נולד שמח
וכו' וכו'... העיקר שהכל עבר, ברוך ה'
בריאות ואושר אנשים!!!

נמלולה

New member
מזל טוב והרבה בריאות

יום כיבוש הבסטיליה הא? למדתי על זה שנה שעברה במהפיכה הצרפתית, ואני זוכרת טוב שזה היה ארוע אלים במיוחד... סתם שתדעו

yiska11

New member
היי גם אני החלמתי בתקופה הזאת ממש !

אבל לפני 15 שנים. אז שיהיו לכולם עוד הרבה שנים בריאות ומאושרות אחרי. לחיים

מזל טוב לך הודגיק ולציפור היקרים!!

מאחלת לכם שתהנו עוד עשרות רבות של שנים ביום ההולדת הזה!! שמחה להיות חברת פורום, גם אם שקטה... אחלה פורום, אחלה אנשים, אוהבת אתכם בשל היותכם אתם, אילת.

הודגיק

New member
מה שלומך ?

בדיוק חשבתי עלייך לפני כמה ימים . מה קורה עם המאבק , לא שמעתי על זה ולאן זה התקדם . מה שלומך ? הודג'יק.

elylan

New member
להודגיק, גלי, יסכה וברווזון../images/Emo124.gif

וגם לכל שאר המחלימים
אתם גיבורים
אתם אמיצים
אתם מדהימים
אתם מקסימים
אתם בעלי לב רחב, חם ואוהב
מזל טוב על יום הולדתכם מחדש! כל הכבוד לכם, רק תמשיכו להיות בריאים!!!!!!!!!!

../images/Emo6.gif תודה לכולכם!

באמת לפני 6 שנים זו היתה מהפכה, החיים שלי ממש התהפכו והשתנו. אבל האמת שאני חוגגת יומולדת משולש החודש. גם זה שנולדתי בו, וגם על פעם ראשונה ופעם שניה. אז החגיגה באמת גדולה
אז מזל טוב להודג'יק, והרבה בריאות
ולכל אלו שסיימו ומסיימים עכשיו טיפולים, ולכולכם, כל באי הפורום, שגורמים לי להתרגש כל פעם מחדש (למרות שאני אולי נראית מאופקת..). ועוד יומולדת אחד קטן - שלוש שנים אני נאמצת בניהול הפורום הזה, ובכל פעם שאני נכנסת הנה אני שמחה שהחלטתי לעשות את זה. תודה לכולכם

rubber duck

New member
ואני שמח שהצלחתי לגרום לך להתטרף

אלי בניהולו אני גם שמח שעזבתי את הניהול של הפרום ( מאחר ובאמת אין לי זמן כרגע כמעט לאף פורום ברמה ניהולית ) ולטעמי הפורום הזה הוא מקום מאד מאד חשוב ומאד מאד שלנו שרון
( שלא כותב הרבה כי מה לעשות ויש לו נסיבות מקילות
)

אביתר27

New member
../images/Emo65.gif יום (מהפכה) שמח

להודג'ק (שהספיק בינתיים להיפרד מהחבר החדש) מחכים לחגיגות ה- 5 לציפור לילה (איך את מתאמת כך את התאריכים?) לברווזון שמעדכן בכל שנה על אירועי הטור דה פראנס לילדה סוכר על סעודת ההודיה ליסכה ודגנילי על התמדה ארוכת שנים בבריאות ובהחלמה למנהלים בפועל ולשעבר, על הפורום הזה כולכם נותנים הרבה תקווה לבריאות לאורך זמן ולצרפתים (אפשר למצוא אצלי שורשים צרפתיים אז למה לא?
)

הודגיק

New member
תודה לכולכם

היה לי אחלה יומהולדת , אפילו קיבלתי מתנה קנו לי ארנק. יש !!!! שתיהיה שנה נפלאה , הודג'יק.

למעלה