יום הולדת

שעוכי

New member
יום הולדת

ליפה מכולם, לנשמה באדם, לחסון והחכם. דורון אז אומנם הוא אי שם בארה"ב עכשיו, אבל זה לא אומר שהוא לא ייכנס לקרוא. אז יאללה, כתבו מזל טובים רבים וכו' וכו'. דורוני שלי, מקווה שיהיה לך יום הולדת שמח שם, הלוואי שהייתי יכולה לבלות איתך את היום הזה. אתה לא יודע (או שכן) כמה אני מתגעגעת. אני אוהבת אותך. נתראה בקרוב. מאי.

דורי ../images/Emo99.gif

דורון (האיש והאגדה) מה יש להגיד ולאמר יא דורי ? אתה אחד האנשים שאני באמת שמח שאלוהים הפגיש אותי איתם, אתה עולם ומלואו, תמיד ממשיך לעניין ולרגש (כן כן- לרגש!), אתה באמת משהו מיוחד. אז מה אאחל לך? קודם כל שתמשיך להיות מאוהב ונאהב, יש לך אחלה פרטנרית ואתם הכי מושי שיש
. שרק תיהיה מאושר ושלם עם עצמך ותשמור על הבריאות כי אחרי הכל זה הכי חשוב. שלא תוותר אף פעם על החלומות ושתזכה להגשים אותם לאט לאט. בקיצור דורון - אני באמת מאחל לך את כל מה שאתה מאחל לעצמך, ואפילו יותר
. המון אהבה, מקווה שאתה עושה חיים והנה (ומקווה שאפילו חושב עלינו קצת לפעמים), שלך תמיד יא אח גדול, עמרי.

Z A M i

New member
../images/Emo99.gif

אפילו התאריך יום הולדת שלך מגניב
נראה לי שלך הכי קשה לכתוב ברכה ליום הולדת, לכל הטוב אצלך אתה כבר מודע..
אתה אחד האנשים שאני באמת הכי שמחה בעולם שיצא לי להכיר. אני מאחלת לך מכל הלב שתהיה מאושר.. ושתגשים את עצמך בדרך שבה אתה בוחר. (למרות שאתה מהאנשים האלו שפשוט יודעים שיהיה להם טוב, אז המילים שלי קטנות.) פשוט תמשיך להיות איך שאתה. הכל יסתדר מעצמו. וזה שהברכה הזאת מעאפנה לא אומרת כלום(מלבד העובדה שאני פשוט לא טובה בברכות), אני אוהבת אותך המון, ומקווה שאתה נהנה לך אי שם..ושעושים לך שמח ביום הולדת. מזל-טוב נשמאמי.

תומע79

New member
../images/Emo34.gifדורון!!

המון המון המון מזל טוב :) שיהיה רק טוב בחיים... אוהבת

דורייי../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif

מזל טוב נשמה
מקווה שאתה עושה חיים בארה"ב..
אני מאחלת לך את כל האושר בעולם
אתה אחלה, באמת.
יומולדת שמח
שני

mooshki

New member
יום הולדת שמח!../images/Emo13.gif

איזה כיף לחגוג יומולדת בארה"ב... רק טוב:)

דורון!

מזל טוב אחינו בגולה! שיהיה המון המון שמחה אושר והצלחה. וכמובן אל תשכח לעשות חיים בארה"ב.. -עידו

דורי ../images/Emo99.gif

המילים כאן כל כך חסרות משמעות, אין ולעולם לא יהיו מספיק הגדרות בשביל לתאר את מה שהיית, את מה שאתה עדיין, ואת התקופה ההיא. "אני אלך לחברים האמיתיים שלי.."
כל שעות המרמור וטיפוח האגו, הנסיעות, ההופעות, העומר [ראה תמונה בצד] הלילות אצל עמרי בעיקר
, הימים בצ'אט ועוד ועוד ועוד....... אתה בעצם זה שהכיר לנו את המקום הזה שנקרא באר טוביה על המפה, "איפושהו ליד קרית מלאכי"... המשפטים והמילים שרק כשאתה תגיד אותם, הם יהיו הכי מצחיקים שיש. אפילו היה מבטא אחד מיוחד שקוראים לו "מבטא דורי". אז דורון, כנאמר למעלה, אין ולעולם לא יהיו מספיק. מספיק מילים, מספיק חיבוקים ומספיק איחולים וברכות. אתה תישאר תמיד אי שם במקום ששמור רק לך, בתוך הלב שלי. [אווו] תודה שנכנסת לי לחיים. תודה על שהשארת לי מקום. שיהיה המון מזל טוב ביום המיוחד הזה, מקווה שאתה נהנה בארה"ב ושחגגת כמו שרצית לחגוג. שהאגו תמיד יישאר ככה, כי אלו בדיחות יכולות להצחיק יותר מ"אני הבן המוצלח" וכד'
, שרק תהיה מאושר. המון המון אהבה. ענבר

דורון

ואי מותק של בן אדם המון מזל טוב ורק כיף חיים תשאר תמיד הדורון המיוחד של הפורום הזה יפית

jt7785

New member
thank you everybody

you really moved me really i love you all thank you maichu for being who you are

../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifמזל טוב נשמההה../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

קצת חבל שלא יצא לנו להיפגש לפני שטסת. מקווה שאתה נהנה.

למעלה