יום הולדת

רונה1

New member
יום הולדת

שלום לכולן, אני חוגגת יום הולדת שלוש לבתי בבית בקרב משפחה ומספר מועט של ילדים. אני רוצה לדאוג לדברים נחמדים עבור הילדים או גם עבור המבוגרים אך אין לי ניסיון בעניין. מה עושים ? אני לא מדברת על משהוא גרנדיוזי כמו הזמנה של "מקצוען" אלא במשהוא צנוע יותר. הפעלות לילדים שאולי אני יכולה לעשות. ואולי חשוב יותר שבתי לא תיבהל אלא תוכל להיות חלק מזה ועדיין להרגיש כלת יום ההולדת. האם למישהו יש רעיונות ? חיפשתי באתרים שונים אך לא מצאתי... אשמח אם מישהו יפנה אותי. תודה תודה.

היי רונה..קודם כל מזל טוב../images/Emo65.gif

יש לי הרבה רעיונות..אני אכתוב חלק ואם לא יספק אני אוסיף עוד... פעילויות של בועות סבון,בימבות,בריכת כדורים.. אפשר לעשות פינת יצירה עם פלסטלינה,צבעי מאכל..אפשר על בריסטול שכל ילד יטביע את ידו...למכרת. עם צבעים אפשר לצבוע חתיכות עץ או אפילו ביצה.. את יכולה לתכנן הצגה ולהעזר בילדים..אם תרצי רעיונות..יש לי מלא אפשר לצייר על בלונים.. משחק החבילה הגיעה..קליעת כדורים לתוך מיכל גדול..ופרסים כמובן שאפשר לקנות בשקל בחצי חינם צעצועים או בכפר השעשועים..יש מלא!

iris & ben

New member
לימור רעיונות מעולים ובנוסף:

את יכולה לקנות גב ותבניות הילדים יכולים ליצוק את הגבס לתבנית אחר כך שירים ואוכל בנתיים הגבס מתייבש אחר כך צובעים... גב=גבס

ועוד רעיון, שכיכב אצלנו :

להכין בצק עוגיות פשוט, לתת לכל ילד גוש בצק, לשים במרכז שולחן נמוך כל מיני סוגים של קישוטי עוגה ולתת לכל ילד לעשות לעצמו עוגיה. אחר כך עוברים ליתר ההפעלות (תיכף פירוט) ובינתיים אופים לילדודס את העוגיות שלהם. שוס היסטרי. ההפעלות שיובל מאוד נהנתה מהן היו דווקא ההפעלות של פעם : משחק הכסאות, פרה עיוורת, וכו´. יש עוד המון הפעלות כאלה, צריך לחשוב מה מהן מתאים לגיל שלוש. מה שאמרתי למעלה עבד יופי.

אפשר גם לקבל רעיונות לגיל שנה?

אנחנו כנראה לא נעשה יומולדת ממש אלא למשפחה (למרות שיש לנו הרבה חברים בגילאים דומים..) אבל דווקא אני מחפשת רעיונות למתנות (לאותם חברים) וגם ליומולדת אם יש.. אני מאוד מתרגשת מהענין וחושבת על זה לעיתים קרובות...

זה מה שאנחנו עשינו בגיל שנה../images/Emo65.gif

הזמנו משפחה לחוד וחברים לחוד. למשפחה עשינו "על האש" על הגג ולחברים עשינו מזנון עם כל מיני מטעמים ולילדים שלהם פשוט פתחנו את חדר המשחקים של יובל.... היה נורא נחמד רק שבאותו יום ירד גשם והרעיון היה לעשות את זה על הגג ובסוף כולם היו בתוך הבית והיה צפוף אבל נעים. המולה גדולה מדי עלולה להבהיל בגיל שנה. הם לא ממש מבינים מה רוצים מהם. למיכל אני מתכוונת לעשות רק למשפחה (רשמית זה יהיה לה וליובל יחד כי הן נולדו בהפרש קטן והיא עוד לא בגיל שמבינה) וליובל - הפקת "ענק" שתהיה גם מסיבת פרידה לרגל הנסיעה שלנו...

למשפחה זו לא בעיה ועל האש

אנחנו גם ככה עושים כל הזמן.. ואת החברים של בר אנחנו גם ככה מזמינים הרבה והולכים אליהם אז הם לא "ירגישו" שזו יומולדת..

למעלה