יום הזיכרון הבין לאומי לשואה

O0NoNi0O

New member
יום הזיכרון הבין לאומי לשואה../images/Emo16.gif

אמ..בעייני זה מעבר לפורום על מקפליי וכאילו היום זה יום ממש חשוב לעולם. ליהודים בפרט. היום לפני שישים ושלוש שנים הסובייטים פרצו לאוושוויץ. יהי זכרם ברוך של כול הנספים
וכאילו, אני יודעת שלכתוב |נר | ולהוסיף סמיילי עצוב זה לא באמת ישבש לנו את היום, אבל הכי חשובה המודעות. ואני חושבת שבתור אחד העמים שהכי סבל מהשואה, אני חושבת שכולנו צריכים לדעת שהיום הוא יום השואה הבין לאומי.

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo16.gifכל מילה - זהב :)

פשוט קשה לתאר במילים... אני חושבת שזה אחד הדברים הכי זוועתיים שהעולם אי פעם יכול לעבור. יותר נכון שהעם היהודי יכול לעבור. שום דבר לא ישתווה לרצח עם.

גרבע

New member
רגע,

אבל היום יום השואה? זה לא עוד אה חודשיים או משהו? *הולכת לחפש את היומן* זה היום?

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifלא היום זה יום השואה הבינלאומי../images/Emo9.gif

+
להודעה למטהXD

O0NoNi0O

New member
הבין לאומי היום../images/Emo13.gif

בארץ הוא עוד כמה זמן, אני אף פעם לא זוכרת את התאריך:)

JuSt My LuCk

New member
../images/Emo16.gif --->

אסור לשכוח, גם אם זה לא באמת משפיע על המצב רוח ועל סדר היום צריך לפחות לדעת שזה היום....

גרבע

New member
אופס O:

אוי זה באמת היום? אף אחד אפילו לא הזכיר את זה OO" לא נסלח ולא נשכח

Dirty wings2

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

עצוב שבקושי מזכירים את זה,היום הייתי חולה וראיתי במקרה חדשות בוקר ואפילו פעם אחת לא אמרו את זה \: אבל כל הכבוד שאת זוכרת ואת מעלה את הנושא, לזכר אותם 6 מיליון יהודים שנרצחו בדם קר.

Little McMickey

New member
אומג רציני?! וגם היום הייתה הלוויה

של אבא של הילדה מהכיתה שלי
וואו זה ממש מוזר.. יהיי זכרם ברוך של הנספים
ימח שמו של היטלר הבנאדם המזוהם הזה! גאד... ככל שאנחנו מתעמקים בנושא השואה בהיסטוריה אני יותר ויותר מבינה כמה היטלר היה חכם ורשע מאין כמותו.

Little McMickey

New member
ד"א- לא רק יהודים נספו בשואה

גם פולנים, רוסים, צוענים הומואים ולסביות... היטלר הרג את כל מי שלא עמד בקריטריונים שלו, של הגזע הארי הטהור AKA עיניים כחולות ושיער בלונדיני.. זה סתם לידע כליי לכל מי שרצה לדעת. אז לא רק לזכר 6 מיליון היהודים.
וכנראה שלנו יותר חשוב יום השואה שלנו, שאנחנו קבענו... לא יודעת למה אבל זה טוב שהנה אנשים יודעים

O0NoNi0O

New member
כן זה מה שכתבתי../images/Emo13.gif

"שבתור אחד העמים שהכי סבל מהשואה, אני חושבת שכולנו צריכים לדעת שהיום הוא יום השואה הבין לאומי." אמרתי שהיהודים היו בין אלה שהכי סבלו אבל. לא רק יהודים נפגעו מהשואה להפך הרבה יותר רוסים מתו וגם מי שחיי שם באותה תקופה גם אם הוא היה בסדר סבל..

talosh1234

New member
../images/Emo16.gif יהי זיכרם ברוך !!!

ימח שמו של היטלר שירקב איפה שהוא לא קבור .

למעלה