חג עצמאות שמח
אתמול בשעה 17:30 כמה שעות לפני תחילת יום העצמאות רצות ורצים החלו בריצה לזכר הנו פלים במערכות ישראל.
בשל הסיבה הידועה, כל אחת ואחד בחר לעצמו מסלול משלו ורצו בו אם בקבוצות ואם ביחידים
אני בחרתי להצטרף למיזם הזה במטרה להוקיר דרך ריצה את זכר לוחם מהגדוד שנה רג במבצע "צוק איתן".
בעת ההרשמה המערכת "הגרילה" שם של לוחם שהלך וגם יכולתי להוסיף שם נוסף שהיה כאמור
הלוחם שהלך ב"צוק איתן". במספר החזה שהדפסתי רשומים שני השמות. כמובן בזמן ההרשמה
קראתי על תולדות חייו של כל לוחם שבחרתי והדלקתי לזכרו נר וירטואלי.
כמו שציינתי ביום רביעי ב-17:30 יצא המירוץ חוצה ישראל לדרך. בזמן הריצה יכולתי להבחין שאני לא לבד. לידי
רצו/רכבו קבוצות אנשים, שותפים למטרה עם מספרי חזה שרשומים בהם שמות נו פלים, חלקם נשאו דגלי ישראל.
יום לפני כן התקשרתי למשפחה שאת הטלפון שלה נתנו לי ושאלתי לשלומם. הם העריכו מאד שגם שעברו כמה שנים
אנשים זוכרים
סה"כ רצתי לזכרם יותר מ-10 ק"מ. חשיבות הזמן שלקח לי לרוץ אותם מתגמדת לעומת
ההרגשה שרצתי למען מטרה חשובה.
אתמול בשעה 17:30 כמה שעות לפני תחילת יום העצמאות רצות ורצים החלו בריצה לזכר הנו פלים במערכות ישראל.
בשל הסיבה הידועה, כל אחת ואחד בחר לעצמו מסלול משלו ורצו בו אם בקבוצות ואם ביחידים
אני בחרתי להצטרף למיזם הזה במטרה להוקיר דרך ריצה את זכר לוחם מהגדוד שנה רג במבצע "צוק איתן".
בעת ההרשמה המערכת "הגרילה" שם של לוחם שהלך וגם יכולתי להוסיף שם נוסף שהיה כאמור
הלוחם שהלך ב"צוק איתן". במספר החזה שהדפסתי רשומים שני השמות. כמובן בזמן ההרשמה
קראתי על תולדות חייו של כל לוחם שבחרתי והדלקתי לזכרו נר וירטואלי.
כמו שציינתי ביום רביעי ב-17:30 יצא המירוץ חוצה ישראל לדרך. בזמן הריצה יכולתי להבחין שאני לא לבד. לידי
רצו/רכבו קבוצות אנשים, שותפים למטרה עם מספרי חזה שרשומים בהם שמות נו פלים, חלקם נשאו דגלי ישראל.
יום לפני כן התקשרתי למשפחה שאת הטלפון שלה נתנו לי ושאלתי לשלומם. הם העריכו מאד שגם שעברו כמה שנים
אנשים זוכרים
סה"כ רצתי לזכרם יותר מ-10 ק"מ. חשיבות הזמן שלקח לי לרוץ אותם מתגמדת לעומת
ההרגשה שרצתי למען מטרה חשובה.