יום הזיכרון ה11 ליצחק רבין ז"ל

גלעד2211

New member
יום הזיכרון ה11 ליצחק רבין ז"ל

יהי זכרו ברוך הוא. מחר בגלי צה"ל תוכנית מיוחדת לזיכרו ב15:00 בצהריים. וב103 תוכנית מיוחדת עם טלי ליפקין שחק <שדרנית גלי צה"ל> על יצחק רבין. אתם מוזמנים לספר כאן היכן קיבלתם את הידיעה המזעזעת על הרצחו של רבין...אני אהיה הראשון: הייתי בין 14 בערך וצפיתי בעוד פרק של רמת אביב ג' ואז פתאום זה נקטע והודיעו על הרצח. הייתי מזועזע אף דמעות ירדו מעיניי. מקווה שהשרץ שרצח אותו <יגאל עמיר> ישרף אך זה לא יקרה הוא יפרח ויהיה לו גם ילד.

chen010189

New member
אני מלאת כעס על מה שקרה שבוע שעבר!

נותנים לדבר הזה להתייחד עם אשתו, אני כבר בכלל לא קוראת לו בן אדם ולא מגיע לו שתהיה לו משפחה. הוא הרס משפחה שלמה, למה שלו תהיה אחת? למה שבזמן שמשפחה אחרת מתאבלת, לו תהיה משפחה שמחה? וגרוע יותר, למה שהילד יסבול? מה יקרה כשהילד יגדל, ילמד מי היה יצחק רבין, מי רצח אותו? ויגדל וילמד להיות ימני קיצוני, כמו אבא שלו, מי יודע אולי יעבור שטיפות מח שיגרמו לו לשנוא ולעודד את הרצח כמו אמא של יגאל עמיר. אני הייתי בכיתה ב' כשזה קרה, בת כמעט 8. לא זוכרת איך שמעתי על זה, אבל זוכרת שמאותו היום במשך חודשים דיברו איתנו על זה בלי סוף. קראנו את הכתבות שהתפרסמו, ראינו את הקלטת המפורסמת שמתעדת את הרצח וזה היה מזעזע. הייתי קטנה אז פחות הבנתי, היום אני מבינה יותר. היום יש טקס בבית ספר שלי.

גלעד2211

New member
את צודקת רק ש

לפי דעתי צריך להוציא חוק שלכל מי ששלל חיים לא מגיע להביא חיים וזה לא משנה איזה רוצח זה. והלוואי שיגאל עמיר יקבל התקף לב וימות היום.

ShukyD

New member
די חן.. מספיק

להרגע קצת
הילד שלו לא יחיה מספיק בשביל להבין הבן של מי הוא ומה אבא שלו עשה החיים של כולנו כאן עניין של כמה חודשים שנים אולי לא משהו רציני

ShukyD

New member
סתם חבל לדעתי

לבזבז את השנים האחרונות שלנו על שנאה ועל כעס מה איכפת לך מה הולך שם? מתערבים לך בילדים שאת מביאה? מה זה משנה מי את ומה עשית? ושלא תביני אותי לא נכון רוב הסיכויים שאם ההחלטה הייתה תלויה בי, לא הייתי מאשר את זה אבל זה לא תלוי בי וזה לא מעניין אותי גם ואם אישרו לו, כנראה שיש סיבה גם אם זה בגלל טיפשות

b o n c h

New member
איכס, אבל לשכב עם יגאל עמיר?

הוא כזה דוחה (גם פיזית) לא שהלריסה טרימבובלר (מקווה שכתבתי נכון) כוסית על... יאבבבבבבבה מה הולך שם?! חחחח

ShukyD

New member
סתם שתהיי בעניינים

יש הרבה יותר מכוערות ששוכבות עם הרבה יותר מכוערים מעבר לזה יש הרבה יותר כוסיות ששוכבות עם הרבה יותר מכוערים שזה בכלל אי אפשר להסביר מה איכפת לך? זה שכל העולם דוחף את האף שלו לא אומר שגם אנחנו צריכים להתערב זה סתם רכילויות כבר הבנאדם קיבל מה שמגיע לו מעבר לזה זה לא עסק שלנו

b o n c h

New member
התגובה שלי הייתה ציניות נטו

לא באמת אכפת לי מה קורה שם.. שיירקב בכלא

ShukyD

New member
ואם הוא ירקב בכלא?

זה יעשה לך טוב? זה יגרום לך להיות מאושרת??.
סתם

גלעד2211

New member
למה להרקב למה

התקף לב אחד והוא יהיה למעלה בגיהינום לא חבל לבזבז על הסירחון הזה תא?

tkuihehr

New member
אחרי שהוא כבר מת ונרקב בכלא?

הוא כבר מת, הוא עוד סובל? כשהוא מסריח שם בתא שלו בכלא, מי פה באמת סובל?

b o n c h

New member
התכוונתי למה לחטוף התקף לב

וכל שאר החרא הזה??? שיחייה וירקב בכלא עד 140!!!!

tkuihehr

New member
מסכים פחות או יותר

לגבי הרצח, מסכים עם כל מילה, גם לי זה קרה,זעזוע, דמעות, הכאב [רק שאני הייתי בן7]. לגבי ההתייחדות, צודקים לגבי המקרה הזה, הוא צריך להגיע למצב שהוא מתחרט [מה שעוד לא קרה], הוא צריך לסבול בכלא, מה שקרה שלישי שעבר לא היה ממש סבל עבורו, האמת, הוא די נהנה, יותר מדי נהנה, ולא מגיע לו... לגבי הקטע עם "כל מי שהפסיק חיים, לא מגיע לו לעשות חיים או ליצור חיים", אני חושב שזה מוגזם. המון אנשים נכנסו לכלא ומגיעים להתחרטות טוטאלית, אני מזכיר לך גם שברגע שהוא נכנס לכלא, גם החיים שלו די נהרסו ונגמרו, והוא אפילו סובל בדרך. ומה לגבי תאונות דרכים? אנשים שנהגו, ניסו לבלום והאוטו החליק ופגע במישהו והרג אותו? ורציחות למען הציבור? [כמו, בואו נהרוג את סדאם ישר, או בואו נפגע במאפיונר הזה או משהו], ואלו שמתאבדים בגלל מישהו מסויים, אז המישהו המסויים אשם? ,ומה לגבי הרוצח רוצח פטור [כמו הגונב מגנב פטור]: הוא רצח את אמא שלי ורצחתי אותו מתוך כאב? גם במקרים האלה צריכים להרוס להם כל סיכוי לצאצאים אחרים? זה נושא מורכב לגמרי, ואני נגד ההכללה הזאת שעשית שם, אבל שוב, רק דעתך... אה, ואגב, זה לא קשור לנושא, אבל רק שתדע, שלא תסתובב עם סיפור שגוי, לא אחי, לא ראית רמת אביב ג' הרצח היה ביום שבת, ולא היה רמת אביב ג' באותו יום, בטח אתה מתבלבל עם אסון המסוקים שהתרחש באותה תקופה, שאכן חתך את רמא"ג.

ShukyD

New member
נראה לי שבתקופה ההיא

עוד לא חשבו אפילו על רמת אביב ג'

למעלה