יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל.
.

Because Of May

New member
יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל. ../images/Emo16.gif. ../images/Emo109.gif

"במדינה שלי, אתה ילד עד גיל 18. נהיה לגבר ביום אחד- בגלל המדים בירוק. הם שמים אקדח בידך- M 16, בין הנעורים לחיים- יש לנו צבא. מופרד מהשורשים שלך ונשלח לבית ספר למלחמה, אתה לוחם של האומה? או רק כלי חסר חשיבות? לכל פעולה פשוטה יש חוק מסובך, "להילחם לשלום" נראה כמשפט של הטיפש. דמעות של אמא ישראלית, האבדה של חייל ישראלי, דמעות של אחרות קטנה; הבכי של האומה הישראלית. אני יודע שההיסטוריה שלנו דורשת את זה בימים של עכשיו, "מצב בעייתי" הוא לא רק ביטוי חולף, אני תוהה לעצמי, חייבות להיות המון דרכים אחרות לחיות לצד שכנים ולא לצד קברים, אני זוכר כשעזבתי את הבית, מלא בתהיות ופחדים למסע של 3 שנים, התמונות של המשפחות, שמנסות להסתיר את דמעותיהם... עכשיו לילה... שקט באוהל, שיחת טלפון הביתה ועוד מסר שנשלח, מילים אחרונות והוראות מפה על המבצע. הסוואה וזרועות מתחילים את הצעדים האחרונים של ההכנות. לפני הזריחה- הם יעזבו, אחרי לילה ללא שינה. לעבר הכפר העתיק, הם ארבעה בג'יפ. ויריית אקדח נשמעת. פיצוץ וצעקה, עשן ואש. צביטה, לעזוב את החלום. אבל זהו לא חלום; מציאות יום יומית, אנחנו מתמודדים עם האובדן של חברינו והקרובים, אנחנו מתמודדים עם יום זיכרון כל יום, לא רק פעם בשנה, אנחנו כמעט מתמודדים עם מה שהם מתמודדים, הבנים של ישראל יחזרו הביתה בשלום ובביטחון." יזכור עם ישראל את בניו ובנותיו, שנפלו בקרב על קיום האומה של אחיהם. יהי זכרם ברוך.
.

okep

New member
../images/Emo40.gif רק לפני כמה דקות הדמעות פסקו ;;

אני בדרך כלל עוברת את היומיים האלה ממש בסדר , בלי הרבה בכי והתעמקות בעבר . אבל לא יודעת השנה זה שונה . אולי בגלל שעשינו מלא עבודות וחקרנו את זה לעומק . כל החברות שלי לא מפסיקות לבכות , ואני לשם שינוי , איתן . יזכור .

PUMPKIN juice

New member
../images/Emo16.gif

תמיד קשה לי ביום הזה ואני בוכה כ"כ הרבה. יהיה זכרם ברוך של כל חללי צה"ל ונפגעי פעולות האיבה.

Wrath Within

New member
יזכור.../images/Emo16.gif../images/Emo11.gif

ליום הזה יש חשיבות עליונה, שאני מתחילה לרדת לעומקה רק בתור חיילת חדשה.

STEMINEM

New member
הצעירה הכי יפה בצה"ל !!!!!! |תרופה דחוף|

שיפצרת ת'כומתה כבר או עדיין יש לך חתולה על הכתף ?.. חח

Wrath Within

New member
עדיין חתולה../images/Emo9.gif../images/Emo11.gif

למה צריך לשפצר אותה בכלל?P: וקארין-- התגייסתי ב13.4 <:

STEMINEM

New member
כי ככה זה יותר יפה

כי ככה אמורים לעשות וככה כולם עושים ואנלא אוהב להתפזם עלייך.. אבל אם אני אומר לך לעשות משו אז תעשי :]

Wrath Within

New member
יו. עלק.../images/Emo11.gif

יאללה שוש -כאפה- "כי ככה כולם עושים"...אחלה סיבה.

STEMINEM

New member
למה את שמה ת'שב"כניק הזה ליד הכינוי שלך?

"כי ככה כולם עושים"... BTW הוא דומה לנענע מיובשת מה זה השיער הזה מה זה פורים ?. ככה הוא מסווה ת'צמו?.. יצור |תרופה| החזירו ת'תרופה !!! איזה אלופים חח

למעלה