יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל.

just orr

New member
יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל. ../images/Emo16.gif

(+ולנפגעי טרור ואיבה) אז מה אם זה רק "ערב" יום הזיכרון עכשיו.. אני חושבת שזה יותר מחשוב להזכיר את היום הזה, יום אחד, רק אחד בשנה, שמוקדש לכל אלה שמתו בשביל שאנחנו נהיה כאן. נשמע נדוש? זאת האמת, לפי דעתי. יהי זכרם ברוך.

LiMcFLY

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifיהי זכרם ברוך../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif.

Sharon Kez

New member
יהי זכרם ברוך. ../images/Emo16.gif

את צודקת, וזה בכלל לא נדוש, זו האמת. זה פשוט כ"כ נוראי.. מה מישהו בן 18 יודע מהחיים שלו? 19? בגיל הזה הם צריכים לקחת את הנשק לידיים. ואין להם ברירה... הם הולכים לשם בלי לדעת מה יהיה.. מתים, מקריבים את עצמם לפעמים בשביל המדינה.

sweet shir

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

זה לא נדוש. מסכימה איתך ועם שרון.

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifברור שזה חשוב../images/Emo16.gif

בת דוד שלי נרצחה בפיגוע ב2002... ובלי שום קשר אני חושבת שזה ממש חשוב... אני לא יודעת מה להגיד מרוב הדיכאון והעצב

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo16.gifיהיה זכרם ברוך../images/Emo16.gif../images/Emo168.gif

בדיוק חזרתי מטקס יום הזיכרון... הטקס היה ממש ממש יפה
כ"כ עצוב לי על החיילים הצעירים שמתו למען ביטון ושלום המדינה
יהיה זכרם ברוך

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

זה הכי לא נדוש. את צודקת.. הם נלחמו בשבילנו,אנחנו כאן,בזכותם.
וצריך לזכור את זה ולהוקיר להם תודה,אז המעט שאפשר לעשות זה לזכור ולהזכיר... יהי זכרם ברוך

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo16.gif יהיה זיכרם ברוך ../images/Emo16.gif

וואי זה היום הכי עצוב בעלוםם
היום עשו לנו פעילות בבצפר על יום הזיכרון והכניסו אותנו לחדר שמראים שם את כל החיילים שנהרגו ואני לא יכלתי להחזיר מעמד ופשוט פרצתי בבכי היסטרי כמו ילדה קטנה
המורה אמרה שאני אצא להירגע כי אם לא, לא ניראה לי שהייתי נרגעת לפניי שעה היה את הטקס של יום הזיכרון אני פשוט לא יכולה להפסיק לבכות ועכשיו אני רואה בטלווזיה אנשים שמדברים על האחים/ילדים שלהם שנפטרוו זה היום הכי עצוב בעולםם
יהיה זיכרם ברוך

Bleed for Me

New member
../images/Emo16.gifנזכור

נזכור ולא נשכח את בניה ובנותיה של מדינת ישראל אשר נפלו בקרבות בכדי שנזכה להגיע ולחגוג 60 שנות עצמאות למדינת ישראל. יהי זכרם ברוך

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo175.gif נזכור את כולם ../images/Emo16.gif

בזכותם אנחנו פה.

YuvalJones

New member
../images/Emo16.gifיהי../images/Emo16.gifזכרם../images/Emo16.gifברוך../images/Emo16.gif

יש לי את שני הקשרים האלה שמשפיעים,ישפיעו והשפיעו כלכך על העם הישראלי ועל המדינה.. אח של סבתא שלי, שאול אפריק. שנהרג במלחמת יום כיפור.. יהי זכרם ברוך.

kelly7i

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo71.gif

יש אנשים שאצלהם זה יום אחד בשנה, ויש מלא משפחות שחוות עוד יום, עוד יום זיכרון, שבו נקלח חלק מהם. נזכור.

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif יהי זכרם ברוך

לזכר החיילים שבזכותם אנחנו חוגגים היום בערב 60 שנה למדינה הזאת . בלעדיהם אף אחד לא היה זוכה לחגוג את יום העצמאות , ועכשיו אנחנו זוכים לחגוג והם לא . יהי זכרם ברוך

Fall Out Inbar

New member
ממש לא נדוש. =\

יום כ"כ עצוב בשבילי.. אני בחיים לא יישכח, כשהייתי בכיתה ב' ועוד גרתי בירושלים, לאחד מהכיתה הייתה אחות שתמיד באה לקחת אותו בצהריים, ואהבנו אותה נוראא. תמיד חיכינו לצהרון, והיינו משחקים איתה , אבל יום אחד היא לא באה. עצבו, עולים לא עכשיו הפרצופים של שקד [הילד הזה] וההורים שלו שבאו לקחת אותו.. בוכים. לא רק זה, גם חברה שלי- דוד שלה נהרג באסון המסוקים, והיום בטקס היא פשוט התפרקה ובכתה רק מלשמוע את 'מיליון כוכבים', ואני היחידה ששמה לב [כי היא הסתתרה מאחורי השיער..] והרגשתי את היד שלה רועדת, אז חיבקתי אותה, וכולם מסתכלים עלייה כמו איזה קוף בספארי .. והיא מנסה להפסיק לבכות.., ורק מלראות את כל זה, בכיתי גם! עזבו, היום הזה לא מעלה בי מחשבות .. כמו לשמל, יום השואה. אבל עדיין, כל אלה .. האנשים האלה, נהרגו, מתו, כדי שאני ובעצם כל מי שגר בארץ- יוכל לחיות פה. ולהרגיש גאה שהוא חי פה.

למעלה