יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל

0 דיש 0

New member
יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל../images/Emo16.gif

וגם לנפגעי פעולות האיבה.. צפירה. הלב שלי קפץ. בשניה נאמדתי דום, ונשארתי עומדת עוד דקה אחרי. יהי זכרם ברוך, של כל החללים הללו שהקריבו את חייהם למענינו, בשביל שאנחנו, נוכל לחיות פה בשקט. אז נכון, אולי לא הכי שקט כרגע, אבל הם נלחמו נלחמו בעבורינו. בעבור חירותנו. בעבור הארץ הזו. תודה לכם, ותדעו שאנחנו זוכרים אותכם וחושבים עלייכם גם אם לא הכרנו אותכם אישית וגם אם כן. יהי זכרם ברוך

0 דיש 0

New member
**ערב יום הזיכרון

מחר יום הזיכרון.. תהיה צפירה ארוכה יותר.. **נעמדתי. איזה טעות טיפשית.

יהי זכרם ברוך../images/Emo16.gif

יום הזיכרון(או ערב יום הזיכרון) תמיד גורם לי להרגשה מוזרה.. במיוחד ביום הזכרון לחללי מערכות ישראל, כי אבא שלי בוכה, הוא לא בוכה, אפעם... או אולי כשאני לא רואה.. אבל הוא בכה...כי היו לו הרבה חברים שמתו במלחמות.. זה מוזר לי לראות אותו ככה... מאוד מוזר..

bar jones

New member
../images/Emo165.gif../images/Emo16.gif../images/Emo165.gif

האמת שבדיוק חזרתי לא מזמן מטקס זכרון צבאי וכל שנה מחדש אני פשוט לא מצליחה להבין איך זה קורה.. אני אישית מאד מחוברת ליום הזה ואני חייבת לשתף אתכם במשפט ששמעתי אתמול בטקס זכרון. הדוברת הייתה אמא שכולה אם אני לא טועה והיא נאמה נאום מאד מרגש, אבל מה שתפס אותי היה המשפט הבא : " כולנו כואבים על שהלכו יקירינו. אנחנו כואבים על כל מי שהיו, אומנם שהכאב האמיתי הוא על כל מי שכבר לא יהיו". פשוט משפט.. אין לי מילים לתאר כה שהוא אמיתי ועמוק..

simpsonit

New member
../images/Emo7.gif יהי זכרם ברוך..!

זה באמת מרגש!! גם אמא שלי כל שנה הולכת לטקס צבאי.. זה ממש עצוב במיוחד בקטע של היריות של החיילים

sap sapir

New member
../images/Emo16.gifיהיי זכרם ברוך../images/Emo16.gif

והדברים שאמרת ממש נכנסו לליבי

למעלה