יום הזיכרון לחללי צה"ל ונפגעי פעולות האיבה

יום הזיכרון לחללי צה"ל ונפגעי פעולות האיבה

יהיה זכרם ברוך

1mayush

New member
../images/Emo16.gif יהי זכרם ברוך ../images/Emo16.gif

הייתי היום עם הבי"ס להניח זרים בהר הרצל על קברים של חיילים שלמדו במכללת אורט י-ם איפה שאני לומדת. מחר אני הולכת לטקס הצבאי שיהיה שם בהר הרצל עם משפחה של חברה שלי, כי אחיה קבור שם. זהו! שכולנו נדע רק שלווה ורוגע, בריאות וביטחון!

יהי זכרם ברוך...

אתמול הלכתי לאיזה טקס שאריאל שר שם וגם ניר נכח שם בקהל חח ואממ פשוט אין לי מילים!!! היה פשוט מ-ד-ה-י-ם-! במיוחד השיר שאריאל שר של יורם גאון "בלדה לחובש" שהתאפקתי לא להזיל שם דמעות.. ואריאל מצטערת שלא אמרתי לך את כל זה אתמול ואמרתי רק "אחלה" כי ניראה לי שזה היה ברור כי כל העולם ואשתו התלהבו מכל הטקס... ובאמת וואו שם ראו איך לכל אחד יש יחודיות לקול שלו והיה פשוט מדהים! וניר הפגיז שם עם המצלמה..

sarit lang

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

קצת באיחור.... אבל קשה לי אם היום הזה... היה (או שיש לי) דוד שנפטר בפיגוע בצבא... יומיים לפני שהוא נרצח הוא אמר לי : "שרית אם אני יצטרך לסוע רחוק פעם זה יהיה רק אלייך בישביל להגן אלייך" .. .. .. .. הביעה שהוא נסע לי רחוק מדי... ויהיה לי יותר קל אם אני ידע שהוא נסע למעלה בישביל להגן עליי... כמו שהוא הבטיח! ה' יקום דמו

למעלה