יום הזיכרון לחללי צה"ל.

matitiahu moran

New member
ערב יום הזיכרון

שלום לחברי הפורום! אני מורן - בוגרת מכבי לשעבר -סניף ראשל"צ ורוצה לדעת אם יש היום ערב שירי לוחמים בסניף ראשון - נורא רוצה לבא, יחד עם עוד בוגרת לשעבר.. תעדכנו אותי בבקשה בהקדם. תודה.

inbal282

New member
היה טקס של כל גדרה

ומכבי השתתפה. היה מכובד, אבל ממש מתיש. עמדנו כמה ממכבי במסדר במשך כל הטקס. שעה וחצי- היינו צריכים לעמוד. הטקס עצמו היה בסדר גמור, מתוכנן באמת טוב. החלק של הזרים היה טיפשי לחלוטין. היו שם זרים מבנק הפועלים, דיסקונט ולאומי. זר מהספרייה. וכאלה... בסוף זה נראה כמו שדה מסביב לאנדרטה. היו שם זרים שהיו סתם מיותרים וחבל. מחר עוד טקס בבית העלמין. לסיכום, היה עצוב.

טקס בסניף ראשל"צ מערב

לנו היה טקס קצר וקולע... היה ממש יפה.. אבל חניכים צחקו עלי... חחחח הקראתי קטע...

היה בפאובלו. גן יהונתן.

התחיל ב-22:00 אולי עדיין ממשיך. ובטח יש גם בראשון מרכז איפשהו.

noa08128

New member
בטח הבנת את זה לבד

אבל השנה אין מסכת בוגרים בסניף..

SoulDancer

New member
דיון שעולה אצלי כל פעם מחדש

ביום הזכרון.. המעבר הקיצוני של עצב לשמחה בין יום הזכרון לחחלי מערכות ישראל ונפגעי טרור, ופתאום יום העצמאות, צריך להיות ככה או לא? אני אישית כל פעם בפיצול בקשר לעיניין...

תשובה ...

זה צריך להיות ככה לפי דעתי בעצם החיילים הנופלים הם נלחמו למען המולדת ובעצם נפלו עם הקרבתם לארץ. עכשיו אם לא היו חיילים שילחמו במלחמות לא הייתה יכולה להיות לנו מדינה.. אז בעצמם בזכות הקרבתם ולחימתם יש לנו היום את א"י

idanshaf2

New member
הכל מתוכנן

תיראי למשל יוצא ששבוע שעבר היה יום השואה.. השואה יום הזיכרון ויום אחר כך יום העצמאות.. כל הסיפור הזה אולי לא מתוכנן בכוונה אבל זה יוצא שלמעשה עוברים תהליך שהוא משואה לתקומה... בעצם השואה הייתה הדבר שהאיץ את הקמת המדינה. יום הזיכרון בא להזכיר לנו את המחיר ששילמנו ושאנו עדיין משלמים על כך שיש לנו מדינה. ויום עצמאות הוא החגיגה עצמה של קיום המדינה.. כך שאנו עוברים מהסיבה למחיר ואז לתוצאה.. כך שלפי דעתי אם יום הזיכרון ויום עצמאות לא היו כל כך קרובים העוצמה של הרגשות לא הייתה כה חזקה.. ואז היינו מפספסים משהו...

assafein

New member
נעלה עשו טקס ישובי...

היה ממש ממש יפה, רק שנדפק לנו הטקס אש
וכמובן שלא יכלתי לעשות כלום
והכל קרה מדבר פשוט כל כך... תפסו את הכתוביות בקצת חוט ברזל, והוא נשרף וכל הכתובת נפלה
כמעט נשרף גם העוזר רכז טכני
(אלישב מי שמכיר)... אבל היה מצחיק, ופעם הבאה, הטקס אש יהיה תחת מעקב שלי גם אם אני לא אוכל לסייע בבנייתו בגלל הרגל
תלמדו לפעם הבאה!!! מחברים את הכתוביות בהרבה חוטי ברזל!!!!! ותדאגו שיהיו מטפי כיבוי!!!! וחול!!!

rahel ushki

New member
הטקס בעמידר

גם לנו היה טקס לא באו הרבה אנשים אבל היה ממש יפה ...!

למעלה