יום הזיכרון לשואה ולגבורה.

A Broken Myth

New member
יום הזיכרון לשואה ולגבורה.

היום, כ"ה בניסן תשס"ח, ה-30.4.2008, מצויין יום הזיכרון לשואה ולגבורה. דקה דומיה מאת: חנה ניר לזכר חיוך תמים, שאל מול המוות גווע לזכר עיניים רכות, שכבו למראה הזוועה לזכר צמות עדינות, שגולחו ללא רחמים לזכר צוואר ענוג, שנכפף מאימת הדמים לזכר ידיים חוורות, שלמדו לבקש מזון לזכר רגלים דקות, שקרסו תחתיהן מרזון לזכר הגוף הפעוט, שצומק וחלה ועונה לזכר הלב הקטן, שנחרד מעוצמת השנאה לזכר הדם הצעיר, הדם שהפקר היה לזכר ילדה יהודיה דקה דומיה. כל מה שניתן להוסיף זה - יהי זכרם ברוך
.

יהי זכרם ברוך ../images/Emo16.gif

לזכר 6 מיליון יהודים, אכזריות שלא תתפס לעולם, גם לא כשדורכים שמה.

ShAhArnavonXD

New member
יהי זכרם ברוך ../images/Emo16.gif

אף אחד לא יכול להבין ולתפוס את הזוועה... זה פשוט מוח מעוות להחריד...

../images/Emo16.gif נזכור ולא נשכח.

מפורום מייכאם- שישה מיליוני יהודים נרצחו באכזריות, רק משום שהם היו כאלה. גזענות טהורה, הרמה השפלה ביותר שבני אדם יכולים להיגרר אליה. אין לי מילים מספיק מזעזעות בשביל לתאר את גודל האכזריות בפשע החמור והנורא ביותר שנעשה אי פעם בידי אנוש - לבני אנוש. היום הזה תמיד גורם לי לתהות על העולם בו אנו חיים. איך ולמה עלתה בדעתם של הרוצחים המחשבה שהם יותר מוצלחים ומשובחים, כביכול, מהיהודים? איזה זכות יש לבני אדם לקחת חיים של אנשים אחרים? איך אפשר להיות כל כך אכזרים?! אני לא חושבת שאוכל אי פעם לקלוט את זה. החובה שלנו היא לזכור ולא לשכוח. הניצולים נעלמים לאט לאט, ובקרוב לא ישארו לנו עוד עדיות ממקור ראשון. ניאו נאצים ברחבי העולם טוענים שלא הייתה שואה, או לפחות לא בסדר גודל שאנחנו חושבים, ושזו הגזמה. אסור לנו לתת ליום הזה לעבור מעלינו והאלה. פשוט אסור שזה יקרה. לזכרם.

jd30

New member
יהי זכרם ברוך

לעולם לא נשכח "אנחנו הפיות של אלה שקבורים שם למטה" לא רק של אלה שמתו שם גם של הניצולים שנפטרו פה.. אל תעשו את הטעות שאני עשיתי .. אם יש לכם במשפחה מישהו.. שניצל מזה תשאלו אותו, תבררו איתו, אל תתביישו.. תצלמו! זה חשוב.. לזכור לעולם ולא לשכוח!! אני תמיד רציתי לשאול ולראיין את סבא שלי על מה היה שם.. מה קרה.. מה הוא יודע. איך הוא ניצל.. והשנה הוא נפטר.. אף פעם לא היה לי נעים לשאול אותו.. ופספסתי את ההזדמנות שלי.. אז .. אל תתנו להזדמנות שלכם לחמוק לכם... :( אגב למי שלא יודע.. פיות זה 'פה' <כמו שפתיים> ברבים חח

jd30

New member
תקראו מה שכתבתי פה זה חשוב.. בזה שלמעלה ^

למעלה