יום הזיכרון ויום העצמאות מה אתם עושים בהם?
S S H I L G I New member 24/4/04 #1 יום הזיכרון../images/Emo16.gif ויום העצמאות../images/Emo165.gif מה אתם עושים בהם?
S S H I L G I New member 24/4/04 #2 הו וואל..../images/Emo1.gif ביום הזיכרון אני צועדת בטקס של הבצפר שלנו, צבאי, אבל הם לא מוכנים להודות בזה בציבור שמאל ימין שמאל וכאלה..וכל הפקודות הצבאיות..בעעע..הולכים להתעלף עליי ובמקרה ממש חמור אולי גמאני אתעלף *לא טיפוס שמתעלף* בערב אני ברוק עצמאות בחיפה עוד מישו בא?
הו וואל..../images/Emo1.gif ביום הזיכרון אני צועדת בטקס של הבצפר שלנו, צבאי, אבל הם לא מוכנים להודות בזה בציבור שמאל ימין שמאל וכאלה..וכל הפקודות הצבאיות..בעעע..הולכים להתעלף עליי ובמקרה ממש חמור אולי גמאני אתעלף *לא טיפוס שמתעלף* בערב אני ברוק עצמאות בחיפה עוד מישו בא?
P p r u d e n s New member 25/4/04 #3 אההההה../images/Emo165.gif|אאומר||מרי| חשבתי לתפוס לי חברה ולהסתובב לנו בכפר.
G gloom New member 25/4/04 #4 ביד!!!!!!!../images/Emo66.gif גם אולי אני יסתובב עם חברים ונעשה מטוסי סילון מספרי שלג(יוסי וטירן רולז)
ביד!!!!!!!../images/Emo66.gif גם אולי אני יסתובב עם חברים ונעשה מטוסי סילון מספרי שלג(יוסי וטירן רולז)
ח חתולה סיאמית מיאו New member 26/4/04 #7 הולכת לטקס על הוברט* בתקווה גדולה לא להיפגש עם פרחות למיניהן וערסים סתומים שחושבים שיום הזיכרון הוא יום חג. הוברט*=גלי=החברה הכי הכי.. הדס.
הולכת לטקס על הוברט* בתקווה גדולה לא להיפגש עם פרחות למיניהן וערסים סתומים שחושבים שיום הזיכרון הוא יום חג. הוברט*=גלי=החברה הכי הכי.. הדס.