יום הזיכרון

דן צ

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo165.gifסקר חשוב מאוד../images/Emo165.gif../images/Emo104.gif

שלום לכם. בעקבות דיון שהתפתח בפורום נפגעי פעולות האיבה בנושא איחוד יום הזכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה פורסם סקר בפורום בנושא , מטרת הסקר לבדוק את דעת הגולשים האים יש צורך להפריד את יום הזכרון לנפגעי פעולות האיבה מיום הזכרון לחללי מערכות ישראל או להשאירו במתכונתו הנוכחית. דעתכם נורא חשובה בנושא ותוצאות הסקר יפורסם ביום הזכרון עצמו. בברכה דן מנהל פורום נפגעי פעולות האיבה. לסקר

זוכרים את הנופלים ../images/Emo165.gif ../images/Emo16.gif

אתר תפוז מעוניין להדליק בעזרתכם, הגולשים, נר זכרון לנופלים במלחמות ישראל ובפיגועי הטרור. באמצעות הקישור תוכלו להדליק נר לזכרם ולכתוב מספר מילים. ניתן גם לדבר על כך בפורום "לזכרם".

zimes

New member
../images/Emo16.gif

הערב, בטכס, עם הדס על הידיים, שומעת את "אנחנו הילדים של חורף...", מקשרת לאמירה הכמעט סתמית של חמותי בליל הסדר "ביום הכיפורים, הוא היה בדיוק בגיל הזה".

רותי ע

New member
../images/Emo16.gif לזכרם ../images/Emo104.gif

ועם כל שנה היום הזה צובט לי יותר בלב. הילד שלי גדול בשנה, השלום עדיין רחוק ובלתי מושג, ואני מזדהה יותר ויותר עם האימהות האבלות...

לזכרם/ן - יום קשה מאוד ../images/Emo16.gif../images/Emo104.gif

אכן יום קשה, ולצערנו בכל שנה רק מתווספים חללים ומשפחות שקולות. אני במקור מטבעון והיום וזהו יישוב קטן, מכירים כמעט את כולם. גם מי שנפל לפני שנים רבות, מכירים את האישה, הורים, ילדים. גם כשגרתי רחוק, הרגשתי הכי בבית שהגעתי לטכס בטבעון. יהי זכרם ברוך

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif לזכרם

לזכרו של יולה, שנפל רק לפני שבוע, והשאיר את לילכי אלמנה כה צעירה לזכרו של אמירו, שמלווה אותי מאז ומתמיד לזכרו של אשל, ולזכר מה שיכול היה להיות אני מתגעגעת כל כך...

למעלה