יום הזכרון לחללי מערכות ישראל

יום הזכרון לחללי מערכות ישראל ../images/Emo16.gif

במותם ציוו לנו את החיים. הם אלה שהגנו עלינו ודאגו שאנחנו נישאר בחיים, מוגנים ובטוחים מכל רע. אני אישית מכירה 2 חיילים שנהרגו במלחמת לבנון השנייה. האחים של החברה הכי טובה שלי ושל ידיד שלי נהרגו באותה מלחמה ארורה כשניסו להגן עלינו, על תושבי ישראל. אני בחיים לא אשכח את מה שעשו בשבילי, בשביל כולנו. עכשיו חזרתי מהטקס לחללי מערכות ישראל, בכיתי ולא האמנתי שיש כל כך הרבה הרוגים. כל כך הרבה הרוגים בעיר כל כך קטנה. 60 שנה שחיילים נהרגים כדי להגן עלינו, להגן על המולדת הכל כך אהובה. 60 שנה שאנשים נהרגים בפיגועים, חדירות מחבלים ועוד המון דברים נוראים כאלו. כל האנשים והחיילים האלו הם גיבורים, לא משנה מה היא דרגתו של החייל ולא משנה איזה בן אדם היה אותו אחד שנהרג, הם תמיד יהיו בשבילי גיבורים. אני מעריכה כל כך כל אחד ואחד מהם ומרכינה ראש לזכרם. תהיה נשמתם צרורה בצרור החיים. שאלוהים ישמור עליהם תחת כנפיו. יהי זכרם ברוך.

Mori C

New member
יהי זכרם ברוך../images/Emo16.gif

אותם חיילים שנפלו כדי להגן עלינו, תושבי ארץ ישראל שכבר בת 60. אותם חיילים שלא יזכו עוד לטייל ברחוב. אותם חיילים שלא יזכו עוד לאהוב. אותם חיילים שלא יזכו עוד לחייך ולבכות. אותם חיילים שלא יזכו עוד לנגן ולשיר. אותם חיילים ששמרו עלינו! וגם אותם אנשים שנרצחו ע"י אירגוני הטרור. המדינה שלנו עברה כל-כך הרבה מלחמות אבל הנה הגיעה כבר לגיל 60 ואנחנו חייבים להודות לאותם חיילים שהגנו עלינו ושבזכותם אנחנו חיים פה, בארץ ישראל. אני חזרתי מהטקס של העיר שלנו והוא היה כל-כך מרגש, ואני מכירה כמה משפחות שקולות מהעיר שלי. טל, מה שכתבת בהודעה גרם לי לבכות.

fat lip

New member
נזכור את כולם. ../images/Emo16.gif

היום הכי עצוב ומשמעותי בשנה. בזכותם אנחנו כאן, אנשים. בזכותם אנחנו עומדים איפה שאנחנו, בזכותם יש לנו מדינה [שאני באמת אוהבת אותה למרות כל הפאקים]. בזכותם אנחנו יודעים טוב מאוד שאין לנו ארץ אחרת. הם היו גיבורים בחייהם ונשארו גיבורים במותם. הלוואי שכולם היו נחושים כמותם והיו הולכים לקרבי, ליחידות שנלחמות ממש מול האויב ושמות את החיים שלהם על כף מאזניים. הלוואי. אבל לכל מלחמה יש את המחירים שלה... במקרה שלנו, המון מלחמות = המון הרוגים, ומזה אין לנו עדיין מנוס.
אוהבים אתכם.

למעלה